האם מרחק בין קירות של 5.66 מטר לפלזמה 50-51 יהיה טוב
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
המסך עדיף על ה-CRT הישנה ,
אבל אם תרצה להנות משידורי HD ולהבחין באיכויות תצטרך להתקרב למסך
או לקנות גדול יותר
אבל אם תרצה להנות משידורי HD ולהבחין באיכויות תצטרך להתקרב למסך
או לקנות גדול יותר
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
האופציה השנייה שלי זה להפוך את הסלון ואז המרחק יהיה פחות משלוש מטר השאלה האם זה לא יהיה קרוב מידי , רוב הזמן מי שצופה אצלי בטלויזיה זה הילדים הקטנים שלי בערוצי ילדים. לפי דעתם המרחק של 5.2 יקשה עליהם את הצפייה בפלאזמה 51 והם לא יהנו ? ואיזה גודלשל מסך כן יתן פיתרון טוב יותר למרחק הזה.
האמת שאפשר לקרב לפחות כורסא ל 51 אבל הילדים יושבים על הסלון רוב הזמן, פשוט המרחק הזה מדאיג אותי מבחינת הריכוז גם אנטי אקח מסך 59.
האמת שאפשר לקרב לפחות כורסא ל 51 אבל הילדים יושבים על הסלון רוב הזמן, פשוט המרחק הזה מדאיג אותי מבחינת הריכוז גם אנטי אקח מסך 59.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ל5מטר מרחק ...צריך טלויזיה 59 לפחות .חוף כתב:האופציה השנייה שלי זה להפוך את הסלון ואז המרחק יהיה פחות משלוש מטר השאלה האם זה לא יהיה קרוב מידי , רוב הזמן מי שצופה אצלי בטלויזיה זה הילדים הקטנים שלי בערוצי ילדים. לפי דעתם המרחק של 5.2 יקשה עליהם את הצפייה בפלאזמה 51 והם לא יהנו ? ואיזה גודלשל מסך כן יתן פיתרון טוב יותר למרחק הזה.
האמת שאפשר לקרב לפחות כורסא ל 51 אבל הילדים יושבים על הסלון רוב הזמן, פשוט המרחק הזה מדאיג אותי מבחינת הריכוז גם אנטי אקח מסך 59....
ל3 מטר אפשר להסתפק ב 52 - (59 לא יזיק )
דעתי כמובן...