קפה יווני?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פרפה זה נסקפה שמערבבים עם סוכר וקרח ואז שמים חלב (יא חובב נסקפה אחד)
קפה יווני זה קפה מבושל - מה שאנחנו קוראים טורקי או ערבי - יש במסעדות\טברנות כאלה.
כרתים מקום יפה - היית בחאניה?
קפה יווני זה קפה מבושל - מה שאנחנו קוראים טורקי או ערבי - יש במסעדות\טברנות כאלה.
כרתים מקום יפה - היית בחאניה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
יש דבר כזה,נראה כמו קפה טחון רגיל של עלית,ומבשלים אותו כמו תורכי.
סיפור אמיתי (שבטח כבר שמעתם אותו ממני בעבר).
לפני הרבה הרבה שנים-כשעוד היינו צעירים ומוכנים לקחת סיכון,ישבנו בבית קפה באי שנקרא הידרה,ועשיתי התערבות על 200 דרכמות שאני מבקש קפה תורכי,וכך עשיתי.
המלצר הזועם אמר לי ככה,כאן אין קפה תורכי,כאן יש רק קפה יווני,ואם לא אוהבים את זה אתם יכולים ללכת מפה.
אני הרווחתי 200 דרכמות.
לפני הרבה הרבה שנים-כשעוד היינו צעירים ומוכנים לקחת סיכון,ישבנו בבית קפה באי שנקרא הידרה,ועשיתי התערבות על 200 דרכמות שאני מבקש קפה תורכי,וכך עשיתי.
המלצר הזועם אמר לי ככה,כאן אין קפה תורכי,כאן יש רק קפה יווני,ואם לא אוהבים את זה אתם יכולים ללכת מפה.
אני הרווחתי 200 דרכמות.
כמה זה בשקלים?יוסיסופר כתב:יש דבר כזה,נראה כמו קפה טחון רגיל של עלית,ומבשלים אותו כמו תורכי.
אני הרווחתי 200 דרכמות....
יכול להיות סטרט אפ חזק.
לפי סוג המטבע אתה יכול להבין שזה קרה לא מזמן.shtud כתב:כמה זה בשקלים?יוסיסופר כתב:יש דבר כזה,נראה כמו קפה טחון רגיל של עלית,ומבשלים אותו כמו תורכי.
אני הרווחתי 200 דרכמות....
יכול להיות סטרט אפ חזק....
ובמצב הכלכלי שלהם,מהר מאוד הם יחזרו בחזרה למטבע הזה.