חייב עזרה. בעיה בפלאזמה LG בת 3 וחצי שנים. תמונה מרצדת
שלום
יש לי פלאזמה של LG 42PC1RR
בימים האחרונים יש לי בעיה במסך
אני רואה את התמונה עם פסים לאורך ומרצדת. זאת לא בעיה של כבלים כי גם בתפריטים של הפלזמה יש את הבעיה הזאת.
בגלל שנגמרה לי האחריות, לקחתי אותה לטכנאי פרטי (גר באילת, אין אופציה ללכת לח.י.) והוא אמר לי שהלכו לי 3 כרטיסים דיגיטלים או משהו דומה. הוא אמר שזה אמור לעלות בסביבות 1800 ש"ח.
מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש פתרון יותר זול?
אשמח לעזרה
צירפתי לינק ליוטיוב שהו הסרטתי את הבעיה. תוכלו לראות ולעזור לי
זה הלינק :
תודה
יש לי פלאזמה של LG 42PC1RR
בימים האחרונים יש לי בעיה במסך
אני רואה את התמונה עם פסים לאורך ומרצדת. זאת לא בעיה של כבלים כי גם בתפריטים של הפלזמה יש את הבעיה הזאת.
בגלל שנגמרה לי האחריות, לקחתי אותה לטכנאי פרטי (גר באילת, אין אופציה ללכת לח.י.) והוא אמר לי שהלכו לי 3 כרטיסים דיגיטלים או משהו דומה. הוא אמר שזה אמור לעלות בסביבות 1800 ש"ח.
מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש פתרון יותר זול?
אשמח לעזרה
צירפתי לינק ליוטיוב שהו הסרטתי את הבעיה. תוכלו לראות ולעזור לי
זה הלינק :
תודה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הפתרון הנכון אך כנראה לא הזול הוא פשוט לרכוש מסך חדש (מסך פלאזמה בגודל 42 אינץ' עולה לא יותר מ-3K שקלים). אני לא הייתי מתקן מוצר בסכום שהוא למעשה כפול 4 מהשווי האמיתי של המסך ועוד שכנראה התיקון לא יחזיק מים יותר מכמה חודשים.
הטכנאי אפילו אמר לי לנסות לרכוש את הכרטיסים באי.ביי רק רק כדי שיצא לי יותר זול והוא יקבל כסף רק לעבודה אז לא נראה לי שהוא רוצה לעשות עלי קופה.
רציתי פשוט לדעת ממישהו שכן מבין בתקלות אם זאת בעיה אחרת יותר פשוטה, בגלל זה צירפתי סרטון.
תודה לעונים
רציתי פשוט לדעת ממישהו שכן מבין בתקלות אם זאת בעיה אחרת יותר פשוטה, בגלל זה צירפתי סרטון.
תודה לעונים
אהkobebas כתב:הטכנאי אפילו אמר לי לנסות לרכוש את הכרטיסים באי.ביי רק רק כדי שיצא לי יותר זול והוא יקבל כסף רק לעבודה אז לא נראה לי שהוא רוצה לעשות עלי קופה.
תודה לעונים...
עכשיו זה נשמע לגמריי אחרת