בעיה עם MP tv series
שלום לכולם,
אני משתמש במדיה פורטל כבר כשנה.
פתאום ללא שום הודעה מוקדמת נעלם כל המידע על הסדרות ב MP TV SERIES ורושם no items.
ניסיתי מחיקת database וגילוי מחדש אך ללא הועיל.
הוא מזהה את הקבצים והסדרות נכונה אבל לא מצליח משום מה להוריד את התמונות וכל המידע מהרשת. הוא נותן error.
הייתי מתקין את הפלאגין מחדש אבל הוא כבר לא פלאגין אלא חל ממדיה פורטל לפי מה שאני יודע.
בקיצור, מה לעשות??
תודה רבה מראש
אושרי
אני משתמש במדיה פורטל כבר כשנה.
פתאום ללא שום הודעה מוקדמת נעלם כל המידע על הסדרות ב MP TV SERIES ורושם no items.
ניסיתי מחיקת database וגילוי מחדש אך ללא הועיל.
הוא מזהה את הקבצים והסדרות נכונה אבל לא מצליח משום מה להוריד את התמונות וכל המידע מהרשת. הוא נותן error.
הייתי מתקין את הפלאגין מחדש אבל הוא כבר לא פלאגין אלא חל ממדיה פורטל לפי מה שאני יודע.
בקיצור, מה לעשות??
תודה רבה מראש
אושרי
יופי, אני אסיר ואתקין מחדשstaticx כתב:חלק ממדיה פורטל??! מאיפה הבאת את זה..?
http://code.google.com/p/mptvseries/downloads/list...
תודה רבה
מה הכוונה קובץ GUI? איפה הוא יושב?shaigot כתב:גם לי זה קרה, אבל אחרי ניקוי\ריקון הקובץ GUI, והעלאה מחדש של הקבצים - לא כולם ביחד אם יש לך כמות ( מעל 50 ),
בכל מקרה אם זה לא עוזר פשוט תייצר קובץ נתונים חדש ותפנה את ה- GUI לקובץ החדש,...
מה הכוונה העלאה של קבצים? הם על הכונן הקשיח.
איך מייצרים קובץ נתונים ומפנים את ה GUI אליו?
סליחה על השאלות הרבות ותודה על העזרה
אושרי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בוא נעשה קצת סדר
תיכנס לתיקייה של MEDIAPORTAL , שנמצאת בתוך PROGRAMDATA (ולא זו שב PROGRAM FILES)
בפנים יש לך תיקייה database
בפנים קובץ DB3 של הפלגין , אמור להיקרא MPTVSERIES.DB3 או משהו בסגנון.
תמחק אותו
לאחר מכן תפתח את ההגדרות של התוכנה, לך ל PLUGINS ולפלגין MPTV-SERIES ותכניס שם את תייקית הסרטים מחדש ותגדיר כמו שצריך...
לפני שאתה סורק שים לב שאתה מכוון את ההגדרות (איך? תוכל להתסכל במדריך של מדיה פורטל זה רשום שם)
תיכנס לתיקייה של MEDIAPORTAL , שנמצאת בתוך PROGRAMDATA (ולא זו שב PROGRAM FILES)
בפנים יש לך תיקייה database
בפנים קובץ DB3 של הפלגין , אמור להיקרא MPTVSERIES.DB3 או משהו בסגנון.
תמחק אותו
לאחר מכן תפתח את ההגדרות של התוכנה, לך ל PLUGINS ולפלגין MPTV-SERIES ותכניס שם את תייקית הסרטים מחדש ותגדיר כמו שצריך...
לפני שאתה סורק שים לב שאתה מכוון את ההגדרות (איך? תוכל להתסכל במדריך של מדיה פורטל זה רשום שם)