מחפש תוכנה לעריכת כתוביות , לא Subtitle Workshop
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
איזה צרות יש לך עם SW, אולי אפשר לפתור אותן?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לפעמים הFPS בקובץ הכתוביות לא תואם את הFPS האמיתי שעבורו סונכרן הסרט
למשל, היה לי פעם קובץ כתוביות שסונכרן עבור 25 FPS אבל הSRT חשב שהוא סונכרן עבור 24 FPS לכן כדי לסנכרן את הקובץ ל 24FPS הייתי צריך לשנות את ה FPS ל 24*(24/25)=23.06
לא יודע אם זאת הבעיה אבל אני מקווה שעזרתי.
למשל, היה לי פעם קובץ כתוביות שסונכרן עבור 25 FPS אבל הSRT חשב שהוא סונכרן עבור 24 FPS לכן כדי לסנכרן את הקובץ ל 24FPS הייתי צריך לשנות את ה FPS ל 24*(24/25)=23.06
לא יודע אם זאת הבעיה אבל אני מקווה שעזרתי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כשה-FPS לא תואם עוד אפשר לתקן את זה באקסטרפולציה. הבעיות מתחילות לרוב בשיחרורים שונים שהוקלטו מהטלויזיה, ואז כל אחד חותך קצת אחרת את הפרסומות, והכתוביות מתאימות עד נקודה מסויימת בפרק, ומשם יש פתאום קפיצה.
הפתרון הכי טוב הוא להוריד את השחרור שמתאים לכתוביות או את הכתוביות שמתאימות לשחרור. אם זה לא אפשרי (למשל, לרוב לוקח הרבה זמן עד שיוצאות כתוביות ל-WEBDL), יש את הדרך הקשה - לסנכרן כל קטע בפרק בנפרד. מההתחלה עד הפסקת הפרסומות הראשונה, אחר כך מההפסקה הראשונה עד השניה, וכן הלאה וכן הלאה, עד סוף הפרק, בתקווה שאין בו הרבה הפסקות לפרסומות.
הפתרון הכי טוב הוא להוריד את השחרור שמתאים לכתוביות או את הכתוביות שמתאימות לשחרור. אם זה לא אפשרי (למשל, לרוב לוקח הרבה זמן עד שיוצאות כתוביות ל-WEBDL), יש את הדרך הקשה - לסנכרן כל קטע בפרק בנפרד. מההתחלה עד הפסקת הפרסומות הראשונה, אחר כך מההפסקה הראשונה עד השניה, וכן הלאה וכן הלאה, עד סוף הפרק, בתקווה שאין בו הרבה הפסקות לפרסומות.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני מעוניין לצפות בגירסת Mad.Men.S02E09.720p.BluRay.DTS.x264
באתרי התרגומים יש DVDRip.XviD
בדר"כ לסכרן זה לא בעיה - להזיז קדימה אחורה בכמה שניות את הכל הכתוביות.
במקרה הזה אין אפשרות כזו.
באתרי התרגומים יש DVDRip.XviD
בדר"כ לסכרן זה לא בעיה - להזיז קדימה אחורה בכמה שניות את הכל הכתוביות.
במקרה הזה אין אפשרות כזו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז יש לך שתי אלטרנטיבות.
הראשונה מתאימה למקרה שבו חיתוך הפרסומות אינו זהה בין השחרורים ואז צריך לזהות מהם הבלוקים של כתוביות שצריך להזיז קדימה או אחורה. רוב הסיכויים שזו לא הבעיה במקרה זה כי לפי מה שאתה כותב שתי הכתוביות מקורן בתקליטורים ולא בשידור טלביזיוני.
האפשרות השניה היא התאמת כתוביות בין קצבי רענון FPS שונים ולזה יש פונקציה מובנית ב SW. רוב הסיכויים שהכתוביות ל BD זקוקות להתאמה עם קצב סריקה של 24FPS ואילו כתוביות ה DVD כנראה הותאמו לשיטת השידור האמריקאית עם קצב FPS של 29.97 זה הפרש די רציני לכל הדעות. ב SW מכניסים את ה FPS המקורי בשדה Input FPS בצד שמאל ואת הערך של ה FPS הרצוי בשדה DFPS שתחתיו. לאחר מכן תבדוק שהתזמון של השורה הראשונה תקין, בדוק בעוד כמה מקומות ובעקרון אתה מסודר.
בשני המקרים החלפת תוכנה לעריכת כתוביות לא תעזור לך. עדיף לך להתמחות במה שאתה כבר מכיר.
הראשונה מתאימה למקרה שבו חיתוך הפרסומות אינו זהה בין השחרורים ואז צריך לזהות מהם הבלוקים של כתוביות שצריך להזיז קדימה או אחורה. רוב הסיכויים שזו לא הבעיה במקרה זה כי לפי מה שאתה כותב שתי הכתוביות מקורן בתקליטורים ולא בשידור טלביזיוני.
האפשרות השניה היא התאמת כתוביות בין קצבי רענון FPS שונים ולזה יש פונקציה מובנית ב SW. רוב הסיכויים שהכתוביות ל BD זקוקות להתאמה עם קצב סריקה של 24FPS ואילו כתוביות ה DVD כנראה הותאמו לשיטת השידור האמריקאית עם קצב FPS של 29.97 זה הפרש די רציני לכל הדעות. ב SW מכניסים את ה FPS המקורי בשדה Input FPS בצד שמאל ואת הערך של ה FPS הרצוי בשדה DFPS שתחתיו. לאחר מכן תבדוק שהתזמון של השורה הראשונה תקין, בדוק בעוד כמה מקומות ובעקרון אתה מסודר.
בשני המקרים החלפת תוכנה לעריכת כתוביות לא תעזור לך. עדיף לך להתמחות במה שאתה כבר מכיר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אתה יכול לסדר את זה גם עם SUBTITLE WORKSHOP
כך את גרסת הDVDRIP , תעלה אותה בתוכנה
תכוון בתוכנה את הINPUT FPS וFPS ל23.976 . התרגום יהיה מסונכרן כמעט בשלמות. אולי רק הזזה של שניה אחורה לאורך כל הפרק.
נבדק ועובד על פרק 9
כעקרון אני הרבה פעמים עושה ניסוי וטעייה ובתכלס יש בערך 4 אופציות עיקריות (25-25,25-23,23-25,23-23 ).
במקרה הנוכחי הDVDRIP אמור להיות דומה לשחרור הBLURAY מבחינת זמנים ופרסומות(בAMAZON יש מקרים שמוכרים את הסרט בחבילה שכוללת את 2 הגרסאות).
מה שMALCONTENT תיאר זה באמת יכול לקרות בגרסאות HDTV ששם כל קבוצה משחררת חיתוך אחר של פרסומות ואז זו בעיה וצריך לשבת שעות כדי לסנכרן.
כך את גרסת הDVDRIP , תעלה אותה בתוכנה
תכוון בתוכנה את הINPUT FPS וFPS ל23.976 . התרגום יהיה מסונכרן כמעט בשלמות. אולי רק הזזה של שניה אחורה לאורך כל הפרק.
נבדק ועובד על פרק 9
כעקרון אני הרבה פעמים עושה ניסוי וטעייה ובתכלס יש בערך 4 אופציות עיקריות (25-25,25-23,23-25,23-23 ).
במקרה הנוכחי הDVDRIP אמור להיות דומה לשחרור הBLURAY מבחינת זמנים ופרסומות(בAMAZON יש מקרים שמוכרים את הסרט בחבילה שכוללת את 2 הגרסאות).
מה שMALCONTENT תיאר זה באמת יכול לקרות בגרסאות HDTV ששם כל קבוצה משחררת חיתוך אחר של פרסומות ואז זו בעיה וצריך לשבת שעות כדי לסנכרן.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.