DTT ב-IPTV ?
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה בעצם שידורים של עידן+ (טלוויזיה דיגיטלית) לא משודרים דרך אינטרנט ? אין מדיה יותר דיגיטלית מזו..
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

אני יודע שערוצים בודדים משודרים, אבל כל אחד באתר שלו ובלי EPG.
בקיצור - זה לא "טלוויזיה ברשת", זה "ערוצים ברשת"..
בקיצור - זה לא "טלוויזיה ברשת", זה "ערוצים ברשת"..
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
איזה ערוצים ובאיזה סטרימרים אפשר לראות? אתה יכול לפרט בבקשה?vic1234 כתב:אפשר גם בסטרימרים וגם בחלק מהTV במיוחד בסמסונג שתומכים באפליקציות
אבל לא לכל אחד יש אינטרנט
האינטרנט בארץ לא מספיק לIPTV...
תודה
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

זה גם לא זה.
פלגינים מיוחדים מתחברים לאתרים של ערוצים הנ"ל ומוציאים משם הקלטות של שידורים שכבר היו.
ב-DTT מעל IPTV אני מתכוון לשידורים חיים, כלומר מה שאני קולט בעזרת אנטנה של DVB-T אני רוצה לראות דרך הרשת..
מוזר שבעידן+ או בממשלה לא חשבו על זה.
פלגינים מיוחדים מתחברים לאתרים של ערוצים הנ"ל ומוציאים משם הקלטות של שידורים שכבר היו.
ב-DTT מעל IPTV אני מתכוון לשידורים חיים, כלומר מה שאני קולט בעזרת אנטנה של DVB-T אני רוצה לראות דרך הרשת..
מוזר שבעידן+ או בממשלה לא חשבו על זה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
vic1234 כתב:ערוצי IPTV של KARTINA.TV למשל לא דיברתי על ערוצים ישראלים
פשוט אמרו שאי אפשר לראות על גבי סטרימר או TV
גם ערוצים ישראלים אפשר בעזרת פלגינים מיוחדים רק צריך שמישהו יכין...
טוב, את זה אני מכיר, אבל לא מדובר בערוצים ישראלים, וזאת הייתה השאלה
אין שום בעיה לעשות פלאגין שיתחבר לאתר של אותו ערוץ שמשדר באינטרנט ויציג לך אותוmishka2000 כתב:זה גם לא זה.
מוזר שבעידן+ או בממשלה לא חשבו על זה....
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

כמובן שהאינטרנט מספיק לטלווזיה בארץ.vic1234 כתב:אפשר גם בסטרימרים וגם בחלק מהTV במיוחד בסמסונג שתומכים באפליקציות
אבל לא לכל אחד יש אינטרנט
האינטרנט בארץ לא מספיק לIPTV...
חבילת 5מגה היא די והותר על מנת להציג את כל התכנים הנוכחיים של עידן+.
ועם NGN אתה יכול לצפות בכל שידור HD בלי בעיה.
אל תשכחו שהשידורים באינטרנט מבוצעים בארץ, ולכן זוהי תקשורת לוקאלית שלא תלויה ברוחב הפס של ישראל לאירופה או ארה"ב.
מה שכן, לא סביר שהרשות השניה תתאגד תחת אתר יחיד שיספק את כל התוכן עם IPTV. ולכן עד אז תמיד כל ערוץ לסטרים נפרד.
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

למה באצם ? זה הרי יותר נוח ומגדיל את אחוזי צפייה שלהם - וזה כל המטרה של ערוצים שלא גובים כסף אלה חיים מפרסומות..edebby כתב: מה שכן, לא סביר שהרשות השניה תתאגד תחת אתר יחיד שיספק את כל התוכן עם IPTV. ולכן עד אז תמיד כל ערוץ לסטרים נפרד....
זה לא משנה אם זה אתר אחד - העיקר שיהיה סטנדרט.
אם אני אוכל לשים כתובת צפיה לכל אתר בנפרד בVLC או נגן אחר, זה לא משנה לי אם באינטרנט מדובר באתרים שונים. העיקר שיהיה לי מעבר מאוד מהיר בPLAYLIST.
כרגע הבעיה היא שהכל בשירותי STREAMING בVOD של כל חברה - מצד אחד זה מאוד נוח לי לראות החברים של נאור באתר נענע כמה ימים אחרי השידור, ומצד שני אני מעדיף לראות את זה חי מהאינטרנט ולא בטלויזיה כדי שאני אוכל להפטר גם מעידן + והאיכות הלא אמינה שלו. אני מאוד אוהב שאני רואה משהו על המחשב ופתאום יש לי קטיעות - עם החיבור לאינטרנט שלי זה לא יקרה והוא לא בדיוק HIGH END.
אם אני אוכל לשים כתובת צפיה לכל אתר בנפרד בVLC או נגן אחר, זה לא משנה לי אם באינטרנט מדובר באתרים שונים. העיקר שיהיה לי מעבר מאוד מהיר בPLAYLIST.
כרגע הבעיה היא שהכל בשירותי STREAMING בVOD של כל חברה - מצד אחד זה מאוד נוח לי לראות החברים של נאור באתר נענע כמה ימים אחרי השידור, ומצד שני אני מעדיף לראות את זה חי מהאינטרנט ולא בטלויזיה כדי שאני אוכל להפטר גם מעידן + והאיכות הלא אמינה שלו. אני מאוד אוהב שאני רואה משהו על המחשב ופתאום יש לי קטיעות - עם החיבור לאינטרנט שלי זה לא יקרה והוא לא בדיוק HIGH END.