איזה כבלים לרמקולים מומלצים?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אלא אם יש לך צורך עז לקפוץ מעל הפופיק (יש אנשים שמוציאים יותר כסף על כבילה מעל כל אלמנט אחר בסטאפ שלהם), מומלץ פשוט ללכת על כבל רמקולים סטנדרטי, אך מעט יותר עבה - 2.5 מ"מ.
לסאב אתה צריך כבל קואקסיאלי בתקן RG59 (שמציין עכבה של 75 אוהם) שנגמר בבננות RCA משני הצדדים - גם כאן כל פתרון בסיסי יהיה מספיק טוב, כך שזה תלוי בעיקר בחולשה שלך למותגים
אתה יכול לקנות לפי מטר רץ בהום סנטר, או באתר הבא (שצויין מעל גבי פורום זה בעבר והוא יותר זול מהום סנטר): http://www.mediagalaxy.co.il/rec/612-%D ... 7%9E%D7%9E
הנה דיון בעניין מתחילת השנה (כולל בתוכו את הלינק הקודם ולינק לכבל לסאב מאותו אתר): http://www.hometheater.co.il/vt132810.% ... 7%90%D7%91
לסאב אתה צריך כבל קואקסיאלי בתקן RG59 (שמציין עכבה של 75 אוהם) שנגמר בבננות RCA משני הצדדים - גם כאן כל פתרון בסיסי יהיה מספיק טוב, כך שזה תלוי בעיקר בחולשה שלך למותגים
אתה יכול לקנות לפי מטר רץ בהום סנטר, או באתר הבא (שצויין מעל גבי פורום זה בעבר והוא יותר זול מהום סנטר): http://www.mediagalaxy.co.il/rec/612-%D ... 7%9E%D7%9E
הנה דיון בעניין מתחילת השנה (כולל בתוכו את הלינק הקודם ולינק לכבל לסאב מאותו אתר): http://www.hometheater.co.il/vt132810.% ... 7%90%D7%91
אלא אם יש לך צורך עז לקפוץ מעל הפופיק (יש אנשים שמוציאים יותר כסף על כבילה מעל כל אלמנט אחר בסטאפ שלהם), מומלץ פשוט ללכת על כבל רמקולים סטנדרטי, אך מעט יותר עבה - 2.5 מ"מ.
לסאב אתה צריך כבל קואקסיאלי בתקן RG59 (שמציין עכבה של 75 אוהם) שנגמר בבננות RCA משני הצדדים - גם כאן כל פתרון בסיסי יהיה מספיק טוב, כך שזה תלוי בעיקר בחולשה שלך למותגים...
אין לי כוונה לקפוץ מעל הפוקיק וגם אין לי חולשה למותגים... אבל עם זאת אני לא רוצה להפסיד איכות בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים לאחר שהשקעתי עשרות אלפים....epony כתב:אלא אם יש לך צורך עז לקפוץ מעל הפופיק (יש אנשים שמוציאים יותר כסף על כבילה מעל כל אלמנט אחר בסטאפ שלהם), מומלץ פשוט ללכת על כבל רמקולים סטנדרטי, אך מעט יותר עבה - 2.5 מ"מ.
הנה דיון בעניין מתחילת השנה (כולל בתוכו את הלינק הקודם ולינק לכבל לסאב מאותו אתר): http://www.hometheater.co.il/vt132810.% ... 7%90%D7%91...
לכן חשוב לי לקבל המלצה על כבל איכותי שיעשה את העבודה כמו שצריך ללא התחשבות במחיר .... כמו כשבוודאי הבחת, אין לי שום בעיה ליבא גם כבלים איכותיים ביבוא אישי,אם אז זה כמובן יצדיק את היבוא במיוחד שכאן אין שום חשיבות לאחריות.
ציון
אני משתמש בזה והם בסדר גמור:
http://tinyurl.com/6bb3dgl
ואני מכיר עוד כמה שמשתמשים בו(כאלה עם סטים רציניים) וגם הם משתמשים בכבלים האלה.
http://tinyurl.com/6bb3dgl
ואני מכיר עוד כמה שמשתמשים בו(כאלה עם סטים רציניים) וגם הם משתמשים בכבלים האלה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לעניות דעתי ההשקעה בכבלים "איכותיים" היא מיותרת והשיפור באיכות הכוללת של החוויה בטל בשישים מול ההשקעה בכבילה "איכותית", ובפרט כאשר מדובר במערכת ברמת ביניים כמו זו שלך...
יש מספיק דיונים והתנצחויות על כל נושא הכבילה ברחבי הפורום והאינטרנט בכלל, כולל מיליונר אמריקאי שהבטיח מיליון דולר לבנאדם שיוכיח שכבלים שעולים $1,000 למטר (!!!) יותר טובים מכבלים של MONSTER מסדרת ה-1000 שלהם שעולים $15 למטר (גם מחיר מופרז לדעת רבים...), ומבחנים עיוורים שנעשו על מערכות רפרנס מטורפות בהן הושיבו כמה אודיופילים בחדר והשמיעו להם קטעי מוזיקה ברמקולים שחוברו לסירוגין בכבלים "איכותויים" ובקולבי מתכת מהסוג שקונים 5 ב-10 ש"ח, ואף אחד לא הצליח להבדיל בין השניים
בכל מקרה, הקישורים בהודעה הקודמת שלי באים כפי שציינתי ממספר שרשורים "ותיקים" בפורום שכולם חזרו והמליצו על אותו מקור (media galaxy) לכבילה שנותנת תמורה טובה מאוד לכסף. אין צורך להשקיע לדעתי ולדעת רבים (כולל עוסקים בתחום) בכבלים ממותגים, או בכבילה בעובי הגדול מ-2.5 מ"מ (רק כדי לסבר את האוזן, זה כשלעצמו מהווה עובי שהוא בערך פי 3 מכבל רמקולים "פשוט" שעוביו 0.75 מ"מ).
יש מספיק דיונים והתנצחויות על כל נושא הכבילה ברחבי הפורום והאינטרנט בכלל, כולל מיליונר אמריקאי שהבטיח מיליון דולר לבנאדם שיוכיח שכבלים שעולים $1,000 למטר (!!!) יותר טובים מכבלים של MONSTER מסדרת ה-1000 שלהם שעולים $15 למטר (גם מחיר מופרז לדעת רבים...), ומבחנים עיוורים שנעשו על מערכות רפרנס מטורפות בהן הושיבו כמה אודיופילים בחדר והשמיעו להם קטעי מוזיקה ברמקולים שחוברו לסירוגין בכבלים "איכותויים" ובקולבי מתכת מהסוג שקונים 5 ב-10 ש"ח, ואף אחד לא הצליח להבדיל בין השניים
בכל מקרה, הקישורים בהודעה הקודמת שלי באים כפי שציינתי ממספר שרשורים "ותיקים" בפורום שכולם חזרו והמליצו על אותו מקור (media galaxy) לכבילה שנותנת תמורה טובה מאוד לכסף. אין צורך להשקיע לדעתי ולדעת רבים (כולל עוסקים בתחום) בכבלים ממותגים, או בכבילה בעובי הגדול מ-2.5 מ"מ (רק כדי לסבר את האוזן, זה כשלעצמו מהווה עובי שהוא בערך פי 3 מכבל רמקולים "פשוט" שעוביו 0.75 מ"מ).
תתחיל בכבלי נחושת בחתך 2.5 מ"מ. המערכת שלך חדשה ואתה צריך זמן על מנת להתרגל אליה ולהכיר אותה.
אחרי חצי שנה -שנה (תלוי בתדירות השימוש שלך ), תוכל להגדיר מה חסר לך או מה היית רוצה לשפר. יתכן שהדרך תהיה לנסות כבילה שונה וייתכן שתצטרך להחליף רכיב אחר...
אחרי חצי שנה -שנה (תלוי בתדירות השימוש שלך ), תוכל להגדיר מה חסר לך או מה היית רוצה לשפר. יתכן שהדרך תהיה לנסות כבילה שונה וייתכן שתצטרך להחליף רכיב אחר...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·htpcking כתב:אם יש לכם ציוד קצה טוב כמו רמקולים איכותיים ורסיבר טוב שימוש בכבלים זולים פוגם את הצלילים.
כבלים טובים משפר את התוצעה סופית ללא ספק....
לא פוגם ללא קשר לציוד שלך.
מה שכן פוגם באגו האודיופילי ,שזה כשלעצמו ,מהווה בעיה לאודיופילים רבים.
עד לא מזמן גם אני חשבתי שכבלים איכותיים רק גימיק פירסומי של חברת כבלים.
אבל כשקיבלתי כבלים של QED לשבוע התנסות שרכשתי את רמקולים של QACOUSTICS כל הדעה שלי השתנתה.
הבדל בין כבלים הישנים והכבלים חדשים עצום.כאילו לא רק החלפתי כבלים אבל החלפתי את כל המערכת שלי.
הזמנתי חברים נתתי להם לשמוע עם הכבלים הישנים וחדשים,כולם היו תממי דעים כבלים איכותיים שיפרו את הצליל ברמה כזו שאי אפשר לתאר במילים.
סיסמאות ריקות מתוכן כמו אגו של אודיופיל לא משנה את התוצאה.
היו אותם סיסמאות גם למסכי הקרנה,גם שם אם יש לכם מקרן טוב ומסך הקרנה פשוט תמונה סופית היא לא תהיה טובה מספיק.
אבל כשקיבלתי כבלים של QED לשבוע התנסות שרכשתי את רמקולים של QACOUSTICS כל הדעה שלי השתנתה.
הבדל בין כבלים הישנים והכבלים חדשים עצום.כאילו לא רק החלפתי כבלים אבל החלפתי את כל המערכת שלי.
הזמנתי חברים נתתי להם לשמוע עם הכבלים הישנים וחדשים,כולם היו תממי דעים כבלים איכותיים שיפרו את הצליל ברמה כזו שאי אפשר לתאר במילים.
היו אותם סיסמאות גם למסכי הקרנה,גם שם אם יש לכם מקרן טוב ומסך הקרנה פשוט תמונה סופית היא לא תהיה טובה מספיק.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·zagor כתב:ללא שום ספק שכבלים אנלוגיים איכותיים כולל כבלים לרמקולים עושה הבדל....
ברור שעושה הבדל אבל רק בחשבון הבנק, שזה לגיטימי לחלוטין.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·htpcking כתב:עד לא מזמן גם אני חשבתי שכבלים איכותיים רק גימיק פירסומי של חברת כבלים.
היו אותם סיסמאות גם למסכי הקרנה,גם שם אם יש לכם מקרן טוב ומסך הקרנה פשוט תמונה סופית היא לא תהיה טובה מספיק....
מבחן עיוור עשית? אני בטוח שלא, חברים לחיזוק האגו תמיד טוב שיש.
להגיד יש הבדל ,כי ככה שמעתי ,בלי יכולת להוכיח אלו הן סיסמאות ריקות מתוכן.
תהנה מהכבלים ומההבדל העצום .
יש מספיק כתבות בנושא שמוכיחות בודאות את הבדל בין כבל איכותי לכבל לא איכותי בכבלים אנלוגיים.
בכבלים דיגיטלים כמו כבל HDMI דעות חלוקות.
אבל אם מי שלא יכול להבדיל בהבדלים של כבלים כי אוזן שלו לא מאפשר לו לא חייב לקנות כי זה בזבוז כסף.
אבל אם מי שלא יכול להבדיל בהבדלים של כבלים כי אוזן שלו לא מאפשר לו לא חייב לקנות כי זה בזבוז כסף.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·zagor כתב:אתה לא חייב להסכים תמשיך להשתמש בכבלים זולים....
תודה תודה מודה לך מקרב לב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·htpcking כתב:יש מספיק כתבות בנושא שמוכיחות בודאות את הבדל בין כבל איכותי לכבל לא איכותי בכבלים אנלוגיים.
אבל אם מי שלא יכול להבדיל בהבדלים של כבלים כי אוזן שלו לא מאפשר לו לא חייב לקנות כי זה בזבוז כסף....
גם האוזן שלך לא מאפשרת אתה לא שומע אתה חושב שאתה שומע וזה אחלה העיקר אתה נהנה זה מה שחשוב