תודה!
Xtreamer מול Boxee Box כסטרימר למוזיקה
-
boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
כנראה שהייתי צריך להריץ חיפוש לפני שפתחתי את הדיון. הבוקסי ירד מהפרק:
http://www.thetradersden.org/forums/sho ... stcount=54
http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=28581
http://www.thetradersden.org/forums/sho ... stcount=54
http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=28581
לגבי הממשק של Xtreamer כנגן מוסיקה: גרוע ! (ואת זה אני כותב כאחד שתמיד משבח את המכשיר)boren כתב:אשמח לשמוע דיעה בנושא איכות הצליל (דרך היציאה האנלוגית) והממשק של שני הסטרימרים האלה.
תודה!...
מספר נקודות שעולות לי כרגע בראש:
- הנגן לא נכנס בעצמו לתתי-תיקיות במידה ואתה משמיע תיקיה שלמה. הדרך היחידה להתגבר על זה היא ליצור רשימת השמעה לכל תיקיית "אב". אני בעצם שומע מוסיקה ב XT רק דרך רשימות השמעה כאלה שייצרתי.
(טיפ: אם שמות השירים בעברית רשימת ההשמעה צריכה להיות עם UTF-8)
- כשהנגן עובר לשיר הבא הוא לא משנה את רוב הכותרות של השיר שאותו השמעת בהתחלה. זה פשוט באג.
ז"א אתה כל הזמן רואה על המסך את הפרטים של השיר הראשון שהשמעת מלבד טקסט קצר בתחתית.
ממש מרגיז.
- תמיכה בתגיות (מטא-דאטה) עלובה בלי שום סיבה. אין לי מושג למה לא מציגים את כל פרטי השיר, זה לא אמור להיות מסובך.
אם המטרה היא איכות שמע גבוהה לא הייתי ממליץ על אף סטרימר בצורה הזו. אם מדובר על האזנה "בסבבה" אז תשכחדרך היציאה האנלוגית...
ממה שכתבתי. האקסטרימר אגב אמור לקבל ממשק חדש לנגן מוסיקה בקושחה שאמורה לצאת בחודשים הקרובים (טוב
או לא אני לא יודע).
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
boren
אם תעשה שימוש בDAC טוב שמחובר ליציאה האופטית,
תוכל לקבל ביצועים לא רעים.
אצלי התחבר השבוע המוצר הזה בין הסטרימר לבין לרסיבר (RXV667 במוד של Pure direct),
אני עדיין לומד את ההבדלים ומריץ אותו, אבל ההבדל כבר מורגש מהאזנה ראשונה (לחיוב כמובן).
שים לב לדגש על היציאה האנלוגית.HazooM כתב:אם המטרה היא איכות שמע גבוהה לא הייתי ממליץ על אף סטרימר בצורה הזו. אם מדובר על האזנה "בסבבה" אז תשכחדרך היציאה האנלוגית...
ממה שכתבתי. האקסטרימר אגב אמור לקבל ממשק חדש לנגן מוסיקה בקושחה שאמורה לצאת בחודשים הקרובים (טוב
או לא אני לא יודע)....
אם תעשה שימוש בDAC טוב שמחובר ליציאה האופטית,
תוכל לקבל ביצועים לא רעים.
אצלי התחבר השבוע המוצר הזה בין הסטרימר לבין לרסיבר (RXV667 במוד של Pure direct),
אני עדיין לומד את ההבדלים ומריץ אותו, אבל ההבדל כבר מורגש מהאזנה ראשונה (לחיוב כמובן).
- ufffnick
- גורו

אקצר לך תהליך - מלבד סידרת הסטרימרים של לוג'יטק (שהוא סביר),
אין לאף אחד מהם DAC איכותי (לפחות מהמיינסטרים, אם תחפש טוב אולי תמצא משהו איזוטרי שכן)
אגב, מה הסיבה לויתור על DAC?
אם הDAC של SB3 הוא מה שערב לכם לאוזן יש DACים חיצוניים וזולי שיכולים לתת את אותה התמורה (כמו של HRT למשל).
אין לאף אחד מהם DAC איכותי (לפחות מהמיינסטרים, אם תחפש טוב אולי תמצא משהו איזוטרי שכן)
אגב, מה הסיבה לויתור על DAC?
אם הDAC של SB3 הוא מה שערב לכם לאוזן יש DACים חיצוניים וזולי שיכולים לתת את אותה התמורה (כמו של HRT למשל).
נערך לאחרונה על ידי ufffnick ב 04/07/2011 0:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
boren
-
- חבר מביא חבר

תודה, זה נשמע מאוד הגיוני.
אם מחברים את הסטרימר דרך החיבור הדיגיטילי אז מן הסתם אין הבדל באיכות בינם. מה שנשאר זה הממשק. לפי מה שאני מבין גם הבוקסי וגם האקטרימר לוקים בכל מה שקשור בנגינה של מוזיקה. הפופקורן A210 עדיף עליהם?
אם מחברים את הסטרימר דרך החיבור הדיגיטילי אז מן הסתם אין הבדל באיכות בינם. מה שנשאר זה הממשק. לפי מה שאני מבין גם הבוקסי וגם האקטרימר לוקים בכל מה שקשור בנגינה של מוזיקה. הפופקורן A210 עדיף עליהם?
- ufffnick
- גורו

לי יש את ה- A210 והוא סביר בממשק.
יש לו אופצייה של הקיר גם עבור מוסיקה (אלבומים), אני לא חובב של הממשק.
אם אתה בונה פלייליסט אפשר להשמיע אותה כמו שבנית אותה - אבל הבנייה שלה היא מחוץ לממשק המכשיר.
אני שומע מוסיקה דרכו (כשזה לא רדיו), וסה"כ זה לא כרוך בסבל שמתואר במכשירים אחרים ויש המון מקום לשיפור (שסביר שלא יקרה בקרוב).
יש לו אופצייה של הקיר גם עבור מוסיקה (אלבומים), אני לא חובב של הממשק.
אם אתה בונה פלייליסט אפשר להשמיע אותה כמו שבנית אותה - אבל הבנייה שלה היא מחוץ לממשק המכשיר.
אני שומע מוסיקה דרכו (כשזה לא רדיו), וסה"כ זה לא כרוך בסבל שמתואר במכשירים אחרים ויש המון מקום לשיפור (שסביר שלא יקרה בקרוב).
-
boren
-
- חבר מביא חבר

הסיבה להמנע מ-DAC חיצוני היא העלות שלו. הדגם שנבדק כאן באתר עולה $300, וזה הרבה מאוד כסף בשביל משתמש שבסך הכל רוצה לקבל איכות טובה יותר ממה שהוא מקבל עם ה-iPod. אני מקווה שה-DAC של הרסיבר שלו (ימהה 992) יספיק.
לגבי הממשק, ייתכן שבכלל יהיה לו עדיף להוסיף כמה מאות שקלים וללכת על משהו כזה? בניגוד לסטרימרים רגילים לפחות אפשר להתקין כאן מערכת הפעלה של ממש ולבחור בין נגנים שונים.
לגבי הממשק, ייתכן שבכלל יהיה לו עדיף להוסיף כמה מאות שקלים וללכת על משהו כזה? בניגוד לסטרימרים רגילים לפחות אפשר להתקין כאן מערכת הפעלה של ממש ולבחור בין נגנים שונים.
- ufffnick
- גורו

boren
זה כבר מכשיר שונה לחלוטין עם רמת מורכבות גבוהה יותר ברמת ההתקנות והכנות לפני שימוש.
אבל אם הנושא של ניגון מוסיקה הוא העניין המרכזי בשימוש - זו אכו מחשבה נכונה ללכת לכיוון HTPC.
רק קח בחשבון שברמת האיכות זה לא יהיה שונה מהותית מסטרימר.
זה כבר מכשיר שונה לחלוטין עם רמת מורכבות גבוהה יותר ברמת ההתקנות והכנות לפני שימוש.
אבל אם הנושא של ניגון מוסיקה הוא העניין המרכזי בשימוש - זו אכו מחשבה נכונה ללכת לכיוון HTPC.
רק קח בחשבון שברמת האיכות זה לא יהיה שונה מהותית מסטרימר.