4+5.1=9.1 השתדרגתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים

לאחר מספר ביקורים אצל איתי והתנסות בחווית ה 7.1 ולאחר מכן ה 9.1 ולאור העובדה שמבנה החדר אצלי ,פשוט דורש מעבר ל 7.1 ואולי אף ל 9.1 (יש לי מאחורי הכורסאות קרוב ל 2 מטר עד לקיר האחורי), החלטתי לשדרג את חווית הסאונד בחדר ולהשקיע בשידרוג ל 9.1 .

לצורך הענין נדרשתי לתוספת של 4 רמקולים וכפועל יוצא 4 ערוצי הגברה, כאשר 2 מהם עבור מעבר
ל 7.1 ו 2 נוספים עבור מעבר ל 9.1 .

עבור ה 9.1 החלטתי לעשות שימוש, בשני רמקולים מדפיים של חברת PHASE TECHNOLGY דגם THEATRO 4.5 ,שאוחסנו אצלי מימים עברו.
לצורך העניין נקנו שני מתלים של ברקן דגם 152 ותוך כחצי שעה שני הרמקולים מצאו את עצמם תלויים מעל שני הקדמיים.

את שני הסראונד שהיו לי עד היום, של TANNOY דגם OXFORD ,מיקמתי על סטנדים, בצמוד לקיר האחורי, לצורך שימוש כ BACK SURROUND .

עבור רמקולי הסראונד, שקלתי מספר דגמים .(המתבקש מבחינתי היה לרכוש רמקולים של טאנוי על מנת לנסות ולשמור על איזו שהיא אחידות מאחור ומהצדדים אבל לצערי טאנוי לא מיצרים רמקולי סראונד, שניתן להצמיד לקיר ועובדים בקונפיגורציה של די/בי פולארים).

אז אילו רמקולים עמדו על הפרק?

1.רמקולים של סנפייר עם טוויטר מסוג ריבון דגם CRM-2BIP . הנ"ל רמקולים קטנים (יתרון מבחינתי ), שכוללים וופר של 4.5 ושני טוויטרים 6 אינץ, מסוג ריבון, אחד לכל צד.(זו החברה היחידה שמייצרת רמקולי סראונד הכוללים שני טוויטרים מסוג ריבון). אלמנט המייד בס קטן יחסית לחברות האחרות ( רק 4.5 אינץ) אבל פה נכנסת הגישה של סנפייר, מתחום הסאבים, שאומרת לא הגודל קובע. האלמנט הקטן הזה שנקרא Trifilar Woofer מורכב מ
3 dual voice coils rolled into one ומסוגל לספק סאונד מכובד ביותר למרות גודלו. בתכלס הוא מסוגל לעמוד בהספק של כ 400 וואט, בטווח תדרים מוגדר, לפי הצהרת היצרן.
החיסרון של הרמקול הזה על הנייר הוא שהנ"ל הוא בי פולאר בלבד.
http://www.lasercity.co.il/sg_product~c ... 35~214.htm

2.רמקול של מוניטור האודיו דגם RXFX מסידרת ה SILVER שלהם. הנ"ל רמקול בי פולארי וגם די פולארי, כאשר ניתן לברור בין המצבים בעזרת מתג שממוקם בגב הרמקול. הרמקול הנ"ל קצת גדול יותר מהסנפייר ועושה שימוש באלמנט של 6.0 אינץ ובשני טוויטרים מסוגgold dome .
http://www.monitoraudio.co.uk/products/silver-rx/rxfx/

3.רמקול של מוניטור האודיו מסידרת ה GOLD GX דגם GXFX . פה כבר מדובר ברמקול מכובד ביותר, שכולל טוויטר ריבון אחד ועוד אי אילו חידושים מבית מוניטור האודיו. כל רמקול שוקל כ 11 ק"ג ובהחלט נראה ומרגיש איכותי ביותר. גם המחיר מחירון בהתאם 13000 ₪ לזוג. לרמקול הנ"ל יש כניסה לטריגר, מה שמאפשר לשנות בין בי פולאר לדי פולאר בעזרת חיבור ליציאת הטריגר בפרוססור. הדבר מאפשר למשל לקבוע, שברגע ששומעים מוזיקה הרמקול יקבל פיקוד ויעבוד כבי פולאר וברגע ששומעים סרטים יעבוד בדי פולאר, ללא צורך בשינוי מתג באופן ידני. פינוק אבל יקרררררררררררררר.
http://www.monitoraudio.co.uk/products/gold-gx/gxfx/

4.רמקולים של Atlantic Technology 8200 SR
http://www.atlantictechnology.com/Uploa ... 00_pis.pdf

את ארבעת הרמקולים הללו שמעתי אצלי בבית בחלל האזנה שלי ועל זה אני רוצה להודות לגיא מנכ"ל ארדן וליריב מלייזר סיטי, שאפשרו לי לקחת את הרמקולים לביתי ,במהלך השישי שבת, ללא כל התחיבות מצידי.

מגבר/רים רבותי זו השאלה.

מאחר ואני זקוק ל 4 ערוצי הגברה נוספים ומאחר והרמקולים הללו לא אמורים לעבוד יותר מידי
קשה (במיוחד לא זוג ה 9.1 ) לא חיפשתי מגברים "אימתניים" ,מבחינת עוצמה. שקלתי מספר
אופציות :

א.רכישה פאור חדש של Parasound דגם A23 במחיר מעולה, בתוספת פאור דו ערוצי של נניח רוטל/אדקום/AMC וכו.. הפאור הנ"ל הוא ללא ספק אוברקיל עבור הצרכים שלי אבל המחיר שקיבלתי עליו יצר דילמה קלה.
ב.רכישת שני פאורים דו ערוציים יד שניה של חברות שונות.
ג.רכישת פאור רב ערוצי יד שניה.

למזלי, בימים האחרונים, הועלתה מודעה ללוחות של פאור רב ערוצי של ROTEL דגם RMB 1075 . אמרתי לעצמי וואלה יש מישהו שחושב עלי. קצת התכתבויות עם המוכר והענין נסגר לשביעות רצוני ואני מניח שגם רצונו. הפאור בן 5 נרכש, (מצבו יותר חדש מחדש) וחובר לפרוססור .
http://www.rotel.com/NA/products/Produc ... s.htm?Id=3

עד לאתמול הורגלתי להאזין בקונפיגורציה של 5.1 ,כאשר רמקולי הטאנוי אוקספורד "האימתניים" שלי, ממוקמים משני צידי החדר. הסאונד היה חבל"ז .
ברגע שחוברו רמקולי הסראונד השונים הסאונד קיבל נפח מדהים מאחור. לאחר הפעלת ה 7.1 (גם בהדמייה וגם מתוך תכנים שכוללים 7.1 ) הבמה האחורית התעוררה לחיים , פשוט תענוג.

את ה 9.1 לא בדקתי עדין לעומק אבל מבדיקה שבצעתי בכותרי מוזיקה מקודדים 7.1 העסק נשמע שונה (הבמה הקידמית עולה למעלה) לטעמי גם נשמע טוב אבל את זה אני כותב על סמך בדיקה עם כותר אחד, קרי עדין לא גיבשתי דעה סופית.

ובכן חברים בסופה של התלבטות, שכללה שבת שלמה של רביצה במרתף עם חברים טובים ,החלטתי ללכת על ה Atlantic Technology 8200 SR. הסיבה להחלטה היא, שלטעמי ,הרמקולים הללו השתלבו הכי טוב עם הטאנוי מאחור ויצרו במה אחורית מושלמת. הנ"ל נרכשו ומצאו את מקומם על הקירות הצדדים' משני צידי אוזניהם של הצופים המאושרים.

בהמשך השבוע אמקם את הטאנוי גבוה יותר , בגובה הסראונד החדשים, מאחר שהגענו למסקנה שמיקומם הנוכחי ,מאחורי הגב של הכורסאות, פוגע קצת בסאונד.

זהו ,תם ונשלם השידרוג הנוכחי . השידרוג הצפוי הבא אמור להיות בכיוון ה 3D ,כאשר העסק יתייצב קצת יותר והמחירים ירדו וכמובן כאשר כמות התכנים תצדיק השקעה בכיוון. כרגע החלפתי נורה חדשה למקרן והתמונה פשוט מדהימה. אפשר להגיד שאני לא ממש סובל . :)

בהזדמנות זו רציתי להודות לאריאל ,בני ואיתי אשר ליוו אותי לאורך השידרוג הנ"ל והיו שותפים בהתלבטויות הרבות שבדרך ותמיד נתנו אוזן קשבת ועצות לרוב וכמובן על שעזרו בכיול והתקנת הציוד הנוסף.

אה ואיתי ידידי, את חשבון ההוצאות אני מעביר אליך לעיון. תעבור עליו בזמנך החופשי. מי יודע, אולי תסכים להשתתף בחגיגה. :lol: :lol: :lol:

להתראות בשידרוג הבא.............. :)

וכמובן קצת תמונות
רמקול ימין ללא גרילים
 רמקול ימין ללא גרילים
רמקול שמאל
 רמקול שמאל
הטאנוי שהועברו לקיר האחורי
 הטאנוי שהועברו לקיר האחורי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

איזה יופי!
תתחדש ותהנה !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

amira
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
שם מלא: אמיר
נתן תודות: 161 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #3 

מזל טוב, איש יקר!

תתחדש ותהנה, נראה מדהים!!!

אגב, למה ה - B&W DS3 לא נשקלו?
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46365
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

תתחדש :אחלה:

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

amira כתב:מזל טוב, איש יקר!

...
תשמע עוד הרבה רמקולים/דגמים לא נשקלו

יש בעיה להביא כל כך הרבה סטים אליך הבייתה לבדיקה, לא פשוט הענין הזה.

בנוסף אני לא ממש מתחבר לסאונד של B&W ,בדגמים הבסיסים שלהם.
שקלתי את הדגמים הגבוהים יותר DS7 והדגם שמעליו שעולה הוןןןןןןןןןןן אבל מצאתי כמה ביקורות ברשת שלא ממש החמיאו להם, תוסיף לזה את הקושי בלארגן אותם לבדיקה אצלי וקיבלת תשובה :)

הרמקולים שנבחרו מעולים האמן לי. בנויים כהלכה, שוקלים כהלכה :lol: :lol: בעלי תקן THX והכי חשוב נשמעים אחלה. :)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #6 

מברוק!

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #7 

יש אפשרות לקבל תמונות של כל החדר כדי לראות את המבנה שלו ?
בנוסף , אתה מתכנן FRONT HIGH או FRONT WIDE ?

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

אוריאל כתב:יש אפשרות לקבל תמונות של כל החדר כדי לראות את המבנה שלו ?
בנוסף , אתה מתכנן FRONT HIGH או FRONT WIDE ?
...
שלב התכנונים הסתיים :)

אנחנו כבר אחרי שלב הביצוע מה שאומר שה FRONT HIGH ,במקומם מעל הקידמיים.

תמונות של כל החדר (עדין ללא הפאור החדש של רוטל וה FRONT HIGH ) אתה יכול לראות בשרשור הראשון, שבראש העמוד ,שמרכז תמונות של חדרי הקולנוע של חברי הפורום.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #9 

יואב ידידי, ניראה מדהים... (Y)

תתחדש, מגיע לך (f)
הרמקולים שנבחרו בהחלט מוצלחים ומשתלבים נהדר (b)

יואב, האם הרצת מחדש את ה-audyssey...?

יש כמה דברים שצריך לבדוק בקונפיגורציה 7.1 ו-9.1 ואילו הבולטים שבהם...

1. כנס לתפריט ה-THX ב-SETUP ותגדיר את המרחק בין הרמקולים BACK אחד מהשני...הבמה אחרת לגמרי, כאשר הם מוגדרים היטב.
2. ב-9.1, יש לך אפשרות לאזן את ה-קול (dialog) המגיע מהמרכז (לרוב סנטר) בסרט עם ה-front hight, בכדי לקבל במה אחידה וגדולה ואשליה שהקול בוקע מאחורי ומתוך תוכי המסך , בתפריט ע"ג המסך בזמן הסרט, אתה תמצא שיש לך אופציה ל-screen dialog, בדר"כ בחללים גדולים, במיוחד שהסנטר רחוק פיזית משאר הרמקולים (מפני שהוא ממורכז), הקפיצות ברמת ההתערבות היא משמעותית. אצלי למשל, כאשר בזמנו הייתם אצלי, האופציה הזו כלל לא הושמעה, כי לא הייתי ער עליה, לאחר מספר מאמרים שקראתי בנושא, הבנתי שהכיוון הזה משמעותי ב-9.1.

אגב, TRON LEGASSY, לטעמי הסרט 7.1 הכי מורגש ובעל הפרדה פנטסטית מאחור ותחושה של ספייס שלא נגמר, ובהחלט "הסרט" לבדוק איתו7.1, מה עוד שמכות הסאב והבאס בסרט בהחלט ייגרמו לשכנים לרקוד בבית... :lol:
במיוחד מצ'פטרים 4-5-6-7

יואב מה עם איזה שוט ארוך לכל אורך הקיר שניראה את הייחסיות של הרמקולים בחלל... (f) :wink:

ניראה מצויין, אין מילים...

amira
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
שם מלא: אמיר
נתן תודות: 161 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #10 

istarmini כתב:

...

שקלתי את הדגמים הגבוהים יותר DS7 והדגם שמעליו שעולה הוןןןןןןןןןןן אבל מצאתי כמה ביקורות ברשת שלא ממש החמיאו להם, תוסיף לזה את הקושי בלארגן אותם לבדיקה אצלי וקיבלת תשובה :)

הרמקולים שנבחרו מעולים האמן לי. בנויים כהלכה, שוקלים כהלכה :lol: :lol: בעלי תקן THX והכי חשוב נשמעים אחלה. :)
...
אין לי ספק שמדובר בבחירה מעולה, התהיות נבעו רק מכך ששמעת ארבע זוגות רמקולים (כולל מטופ אודיו) וה- B&W לא היו ביניהם.

ההסבר כמובן מובן והגיוני.

שוב, המון מזל טוב, אין לי ספק שהרבה בתי קולנוע מתקנאים בך... (b)

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

itay123 כתב:יואב ידידי, ניראה מדהים... (Y)

תתחדש, מגיע לך (f)
הרמקולים שנבחרו בהחלט מוצלחים ומשתלבים נהדר (b)

יואב, האם הרצת מחדש את ה-audyssey...?

יש כמה דברים שצריך לבדוק בקונפיגורציה 7.1 ו-9.1 ואילו הבולטים שבהם...

1. כנס לתפריט ה-THX ב-SETUP ותגדיר את המרחק בין הרמקולים BACK אחד מהשני...הבמה אחרת לגמרי, כאשר הם מוגדרים היטב.
2. ב-9.1, יש לך אפשרות לאזן את ה-קול (dialog) המגיע מהמרכז (לרוב סנטר) בסרט עם ה-front hight, בכדי לקבל במה אחידה וגדולה ואשליה שהקול בוקע מאחורי ומתוך תוכי המסך , בתפריט ע"ג המסך בזמן הסרט, אתה תמצא שיש לך אופציה ל-screen dialog, בדר"כ בחללים גדולים, במיוחד שהסנטר רחוק פיזית משאר הרמקולים (מפני שהוא ממורכז), הקפיצות ברמת ההתערבות היא משמעותית. אצלי למשל, כאשר בזמנו הייתם אצלי, האופציה הזו כלל לא הושמעה, כי לא הייתי ער עליה, לאחר מספר מאמרים שקראתי בנושא, הבנתי שהכיוון הזה משמעותי ב-9.1.

אגב, TRON LEGASSY, לטעמי הסרט 7.1 הכי מורגש ובעל הפרדה פנטסטית מאחור ותחושה של ספייס שלא נגמר, ובהחלט "הסרט" לבדוק איתו7.1, מה עוד שמכות הסאב והבאס בסרט בהחלט ייגרמו לשכנים לרקוד בבית... :lol:
במיוחד מצ'פטרים 4-5-6-7

יואב מה עם איזה שוט ארוך לכל אורך הקיר שניראה את הייחסיות של הרמקולים בחלל... (f) :wink:

ניראה מצויין, אין מילים...
...
לגבי 1 ראיתי והגדרתי כמו שצריך.
לגבי 2 ראיתי אבל טרם התעסקתי עם זה :)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #12 

amira כתב:
istarmini כתב:

...

...
אין לי ספק שמדובר בבחירה מעולה, התהיות נבעו רק מכך ששמעת ארבע זוגות רמקולים (כולל מטופ אודיו) וה- B&W לא היו ביניהם.

...

אמיר בוקר טוב...

ה-DS3 הוא רמקול מצויין, ובחירה כרמקול סראוונד בתקציבים לא "ענקיים"..(אמנם גם לא זול במיוחד כ-4000 ש"ח וצפונה) כבחירה מושלמת. במיוחד לחללים לא גדולים במיוחד (כשלי)...
אצל יואב, החלל הוא גדול משמעותית...
יואב עשה את שיקוליו, ובחר רמקול נהדר שהתאים טוב יותר לצרכיו... (f)

יואב אגב מה הסיבה שלמטרת רמקול SIDE בסוף נבחר רמקול B ולא D...?

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #13 

אהלן חברים,

לפני מס' חודשים הכרתי את יואב ממש במקרה והוזמנתי אליו הביתה, סליחה - לבית הקולנוע :lol: :lol:
לאחר סקירה קצרה של הציוד ונפילת הלסת שלי מהחדר המושקע, קיבלתי את הזכות לשבת ב- SS וקיבלתי חווית סראונד מרשימה ביותר, אחת מהכי טובות שיצא לי לחוות.
חזרתי לביתי, וחשבתי על התוצאה, אומנם היא מעולה אבל היי, יש לנו פרוססור זהה ואני יודע שהוא תומך ב- 9.2, עשיתי 1+1 והגעתי (עם עצמי) למסקנה שבבית קולנוע מהשורה הראשונה מתבקש שידרוג ל- 9.1, היות וזו קפיצה גדולה, זרקתי מדי פעם שכדאי לעבור ל- 7.1, העניין כנראה חילחל במשך כמה חודשים :wink: בנוסף, ביקור אצל איתי עם 9.1 הגביר אצל יואב את בלוטות השידרוג כי התוצאה אצל איתי מצויינת.

יואב כמו יואב אם עושה משהו אז זה לעילא ולעילא, החליט שאם כבר אז כבר ויהיה מעבר בבת אחת ל- 9.1 (Y)

התחיל המסע - יואב חיפש במקביל אופציות לרמקולים ולהגברה ולאחר חשיבה מרובה הגיעה הזדמנות למגבר מעולה של רוטל, כאשר יואב הביא אותו אמרתי לו שהוא נראה חדש כאילו רק יצא מהאריזה, ממש חדש!

בתחילה היו 3 מועמדים ובביקור אחרון שלנו נמצא מועמד נוסף, זה שנבחר לבסוף.
אתמול נערך האודישן, הוחלפו זוגות הרמקולים מס' פעמים ונבחנו קטעים שאנחנו מכירים מצויין, כמעט כל הרמקולים נתנו תוצאה מצויינת, הבמה האחורית נשמעת שונה לחלוטין, יש הרבה יותר התרחשויות מאחור, אבל בעיקר, הצליל לא נשמע ממוקד ממקום ספציפי אלא ישנה אווירה שקשה להסבירה במילים, צריך לחוות את זה.

הרמקול שנבחר יותר ממעולה, רמקול בגודל מרשים, יש הרבה בשר ועומק בצליל, מאד לטעמי.

בביקור הבא, נבחן יותר את ה- 9.1.

יואב חברי, תתחדש ותהנה, כיף אמיתי (f)

אה, גם המקרן קיבל חיים חדשים, כאילו נקנה חדש, תמונה מדהימה.

קולנוע מהשורה הראשונה כבר אמרנו?... (~)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #14 

יואב מברוק ידידי היקר :beer:
לפחות לשכנים שלך יש לאן לברוח בזמן נפילת טילים
רק אל תשים להם סרט עם פיצוצים :lol: (f)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #15 

אגב שאלה קצת מוזרה
כמה עולות הזרועות שקנית והאם אפשרי לצודד אותן מעלה ומטה (אני שוקל לקנות אותן עבור הFRONT HIGH אצלי ואני רוצה לכוון אותם מטה)

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #16 

אוריאל כתב:אגב שאלה קצת מוזרה
כמה עולות הזרועות שקנית והאם אפשרי לצודד אותן מעלה ומטה (אני שוקל לקנות אותן עבור הFRONT HIGH אצלי ואני רוצה לכוון אותם מטה)
...
שתי הזרועות נדמה לי סביב ה 300 ש"ח.

ניתן לצדד ימינה שמאלה למעלה ולמטה
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 03/07/2011 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #17 

נראה מעולה
אני בטוח שגם נשמע ככה.

תתחדש!!!!!

(Y) (Y)
העם דורש..... כל מיני דברים

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #18 

amira כתב:
istarmini כתב:

...

...

...
אף אחד מהרמקולים לא שייך או קשור לטופ האודיו :)

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #19 

יואב תתחדש נראה מעולה תודה שהקדשת זמן לרשום לנו את הסיפור :P

הגיע הזמן עכשיו לעוד סאב או שניים לא ? :wink: (Y)

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

itay123 כתב:
amira כתב:
istarmini כתב:

...

...

...

אמיר בוקר טוב...

ה-DS3 הוא רמקול מצויין, ובחירה כרמקול סראוונד בתקציבים לא "ענקיים"..(אמנם גם לא זול במיוחד כ-4000 ש"ח וצפונה) כבחירה מושלמת. במיוחד לחללים לא גדולים במיוחד (כשלי)...
אצל יואב, החלל הוא גדול משמעותית...
יואב עשה את שיקוליו, ובחר רמקול נהדר שהתאים טוב יותר לצרכיו... (f)

יואב אגב מה הסיבה שלמטרת רמקול SIDE בסוף נבחר רמקול B ולא D...?
...
לא הבנתי את שאלת ה B וה D :)

לשאלה האחרת לגבי האודסי, כמובן שבוצע כיול חדש ומתיש(רבאק 9 רמקולים זה לא נגמר :lol: :lol: )

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”