שלום לכולם,
יש לי אפשרות לקנות מהדיוטי פרי סטרימר.
ראיתי שיש שם באותו מחיר את ה BOXEE ואת ה A210, ובנוסף את האקסטרימר למיניהם.
על מה אתם ממליצים?
תודה.
התלבטות בין 3 סטרימרים
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם על כל שרשור כזה שנפתח היינו מקבלים 10 אגורות, היינו מיליונרים רק מהתלבטויות של בוקסי או אקסטרימר או A-210
לכל סטרימר יש את התכונות שלו - האם ההזרמה היא רק מהרשת, האם את/ה צריך/ה כונן פנימי לאחסון כל הסרטים, האם צריך הרהב מקום של אחסון [2TB-4TB] או שאפשר להסתפק בקצת [500GB], יש סטרימרים "קטנים" בגודלם יחסית, ויש כאלו שקצת יותר גדולים.. [עניין אסתטי לכל מיני אנשים..]
יש בדביק טבלה של השוואה בין כל הסטרימרים המובילים והקיימים בשוק.
את/ה מוזמן/ת להיכנס ולקרוא קצת ולראות מה הכי מתאים לך מבחינת השימוש הכללי.
כמו כן, יש מיליוני שירשורים כאן בפורום, לחיצה קלה על כפתור החיפוש - ונפלאות יצאו !
אחרי שתקרא/י אם יהיו עוד שאלות, נשמח לעזור
בהצלחה.
לכל סטרימר יש את התכונות שלו - האם ההזרמה היא רק מהרשת, האם את/ה צריך/ה כונן פנימי לאחסון כל הסרטים, האם צריך הרהב מקום של אחסון [2TB-4TB] או שאפשר להסתפק בקצת [500GB], יש סטרימרים "קטנים" בגודלם יחסית, ויש כאלו שקצת יותר גדולים.. [עניין אסתטי לכל מיני אנשים..]
יש בדביק טבלה של השוואה בין כל הסטרימרים המובילים והקיימים בשוק.
את/ה מוזמן/ת להיכנס ולקרוא קצת ולראות מה הכי מתאים לך מבחינת השימוש הכללי.
כמו כן, יש מיליוני שירשורים כאן בפורום, לחיצה קלה על כפתור החיפוש - ונפלאות יצאו !
אחרי שתקרא/י אם יהיו עוד שאלות, נשמח לעזור
בהצלחה.
קראתי את ההשוואה הזו כמה פעמים.
העניין הוא שכולם נראים לי אותו דבר...
בעקרון אני רוצה לחבר למכשיר כונן 2.5 עם סרטים/סדרות, או שבצורה אלחוטית מהמחשב שלי שנמצא קומה למעלה שיקלוט את הסרטים וינגן.
איזה מכשיר עושה זאת בצורה הטובה ביותר?
ועכשיו בנוסף, הכי חשוב לי זה שתהיה לסטרימר יכולת לנגן קבצי DVR-MS, האם יש תמיכה באחד המכשירים?
תודה.
בעקרון אני רוצה לחבר למכשיר כונן 2.5 עם סרטים/סדרות, או שבצורה אלחוטית מהמחשב שלי שנמצא קומה למעלה שיקלוט את הסרטים וינגן.
ועכשיו בנוסף, הכי חשוב לי זה שתהיה לסטרימר יכולת לנגן קבצי DVR-MS, האם יש תמיכה באחד המכשירים?
תודה.
נראה לי שכדאי לך ללכת יותר בכיוון של אקסטרימר/פופקורן.. ויש מליון שרשורים על A210 ואקסטרימר - שניהם יעשו את העבודה.. העניין הוא הנוחות בשימוש במכשיר וה"שטיקים" מסביב.. אני עם האקסטרימר והוא עונה לי על כל הדרישות.tal_be כתב:קראתי את ההשוואה הזו כמה פעמים.
תודה....
חלק גם ימליצו על A210..
תעשה חיפוש בפורום כי זה באמת דיי חרוש