חיפוש אחר אוזניות פתוחות
היי אני טס לגרמניה עוד שבועים וחצי ויש לי תקציב של 100 יורו
ראיתי את הQ460 ואמרו שהם אוזניות ממש טובות
עכשיו אני צריך אוזניות פתוחות שהבאס לא יברח וכול הצלילים יהיו נקיים ושיחזיקו להרבה זמן
יש המלצות טובות ?
ובגרמניה אני אהיה בפרנקפורט ומונהיים וגם בפריז שוויץ ואמסטרדם אז אם אתם מכרים מקומות שמוכרים אוזניות מקוריות במחירים נמוכים תגידו לי אולי אבקר שם
עכשיו אני צריך אוזניות פתוחות שהבאס לא יברח וכול הצלילים יהיו נקיים ושיחזיקו להרבה זמן
יש המלצות טובות ?
ובגרמניה אני אהיה בפרנקפורט ומונהיים וגם בפריז שוויץ ואמסטרדם אז אם אתם מכרים מקומות שמוכרים אוזניות מקוריות במחירים נמוכים תגידו לי אולי אבקר שם
נערך לאחרונה על ידי doctor_K ב 03/07/2011 22:38, נערך 3 פעמים בסך הכל.
סתם לידע הכללי, מאנהיים (Mannheim) ולא מונהיים.doctor_K כתב:היי אני טס לגרמניה עוד שבועים וחצי ויש לי תקציב של 100 יורו
יש המלצות טובות ?
ובגרמניה אני אהיה בפרנקפורט ומונהיים וגם בפריז שוויץ ואמסטרדם אז אם אתם מכרים מקומות שמוכרים אוזניות מקוריות במחירים נמוכים תגידו לי אולי אבקר שם...
חשוב למקרה שתשאל אנשים איך מגיעים, גרמנים לא מבינים אם זה לא לגמרי מדוייק...
לגבי האוזניות, במקומך הייתי מנסה קודם כל לחפש בגוגל. חיפוש זריז העלה את התוצאה הזאת (סליחה אם אסור להפנות לפורומים אחרים - אני מניח שהסתיים הקומוניזם):
http://www.head-fi.org/forum/thread/527 ... -with-them
אני לא יודע עליהן הרבה, אבל בלינק הזה אומרים שהן לא שונות בהרבה מדגם אחר (K450) שאתה יכול להשיג במחיר הרבה יותר נמוך, ושל אותה חברה. החברה (AKG) הכניסה את האות Q לדגמים שלה (על שם מוזיקאי מסויים) והוסיפה קצת שטויות בדגם הזה שיעשו אותו יותר פרקטי עם הנגנים שמתחילים ב- i וככה אני מתאר לעצמי, הם מקווים ליותר מכירות. אישית, אני לא מת על הדברים האלה ונוטה להאמין שהמחיר הגבוה שלהן נובע מאותה Q.
מה שהבחור כאן המליץ לך קצת יותר עדיף לדעתי, הן סגורות לגמרי אמנם, אבל עם מוניטין מעולה. נראה אגב שגם ה- Q460 בעצמן סגורות.
בכל מקרה לדעתי, בתקציבים כאלה תקנה רק אחרי או שקראת המון על האוזניות ואתה חושב שתאהב אותן, או שתשמע אותן איפשהו / אצל מישהו.
תהנה בגרמניה, זאת אחלה תקופה לבקר שם מבחינת מזג האוויר.