שלום לכולם
אני משתמש בכרטיס WIN TV-HVR1700 Hauppauge
לאחרונה אני שם לב כאשר אני לוחץ על הכפתורים בשלט הוא לא מגיב אלא אם נמצא בזוית מסויית או במרחק מסיום מהרסיבר שלו
אני חייב לציין שזו הפעם השניה שזה קורה
בפעם הראשונה החליפו את הכרטיס במסגרת האחריות לחדש (הנוכחי) שכנראה גם אותו יחליפו
יש למישהוא רעיון למה זה קורה 2 כרטיסים אותה תופעה ?
אגב התופעה לא קוראת מייד אלא לאחר מס' חודשים של עבודה עם השלט והרסיבר
מיותר לציין שהחלפתי בטריות ובדקתי על מחשב אחר
תודה
שרון
בעיות בשלט והרסיבר שלו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה לא קשור בכלל לכרטיס הטלוויזיה, ואין טעם להחליף אותו.
זה רק הרסיבר IR שאתה מחבר ב-USB למחשב. יש מקרים בהם הפרעות סביבתיות כמו נורה פלורסנטית בחדר ולפעמים אפילו המסך עצמו גורמים לזה.
נסה לשנות מיקום של הרסיבר ו/או לבדוק את התאורה בחדר.
ייתכן גם שהשלט עצמו הוא מאיכות קצת ירודה. קצת תושייה כמו נייר אלומיניום דביק סביב הנורית המשדרת של השלט או שימוש בשלט אוניברסלי יכולים לתת שיפור משמעותי בקליטה.
זה רק הרסיבר IR שאתה מחבר ב-USB למחשב. יש מקרים בהם הפרעות סביבתיות כמו נורה פלורסנטית בחדר ולפעמים אפילו המסך עצמו גורמים לזה.
נסה לשנות מיקום של הרסיבר ו/או לבדוק את התאורה בחדר.
ייתכן גם שהשלט עצמו הוא מאיכות קצת ירודה. קצת תושייה כמו נייר אלומיניום דביק סביב הנורית המשדרת של השלט או שימוש בשלט אוניברסלי יכולים לתת שיפור משמעותי בקליטה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies אתה נותן הרבה מאוד "או"
השלט עצמו הגיע עם הערכה של הכרטיס לכן כשמחליפים רסיבר ושלט חייבים גם את הכרטיס עצמו גם להחליף
האם אפשר לקנות שלט יותר איכותי + רסיבר מהשלט שהגיע עם הערכה ?
לפני שאני מדביק נייר אלומניום איך אפשר לדעת שזו התשובה ?
השלט עצמו הגיע עם הערכה של הכרטיס לכן כשמחליפים רסיבר ושלט חייבים גם את הכרטיס עצמו גם להחליף
האם אפשר לקנות שלט יותר איכותי + רסיבר מהשלט שהגיע עם הערכה ?
לפני שאני מדביק נייר אלומניום איך אפשר לדעת שזו התשובה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש הרבה "או" כי זו בעייה שצריך לחקור אותה כי אין אותה למשתמשים אחרים של אותה ערכה (או לפחות לא דיווחו עליה).
אפשר לקנות ערכה נפרדת ב-140 ש"ח ברשתות המחשבים הגדולות. אין לי מושג אם היא איכותית יותר או פחות.
אפשר לקנות ערכה נפרדת ב-140 ש"ח ברשתות המחשבים הגדולות. אין לי מושג אם היא איכותית יותר או פחות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"