התוכנית הזו היא היחידה שרואים נורמלי HD , חבל שיס לא מראה את השאר כך , חבל
איכות השידור של חי ב-LA LA לנד ביס הוא היחיד שמשודר באיכות HD !
Re: איכות השידור של חי ב-LA LA לנד ביס ממש מדהימה מבחינת איכות HD, כל הכבוד
rony1234 כתב:היי
כל הכבוד ליס על הפקה ברמה גבוהה כזו של איכות HD, חבל שערוץ 2 או 10 לא משדרים כך תוכניות ריאליטי , ממש תענוג לעיניים , היתי שמח יותר גם אם כל הסרטים והסדרות היו ברמה כזו של איכות , זה רק מוכיח לנו שאם חברת יס רוצה לשדר באיכות מדהימה ,אז היא יכולה , מקווה מאוד לשינוי לטובה בקרוב ....
הסאונד של התכנית מדהים לא פחות
כל פעם שזהבה מסלסלת משהו נעמדות לי השערות... נדיר שזה קורה לי כשהסאונד מגיע ממיר יס
אני מניח שהסטנדרטים הגבוהים מגיעים דווקא מהקליברים הרציניים בLA, אך עדיין מגיע קרדיט ליס.
ובנימה אחרת,
ראיתם את גולייטה בבגד ים הכחול
rony1234
הוא גם גרוע, באותה מידה. (טוב אולי אפילו יותר כי לה לה לנד לא לוקחת את עצמה ברצינות)
כל הריאליטי לפי דעתי אמור להיות בערוץ אחד או 2 בטלויזיה, שמי שרוצה ילך לראות, והשאר שיוכלו לראות תכנים נורמליים.
זה נכנס לכל חור, לעזאזל אפילו בדיסקברי יש תוכנית ריאליטי "אמיתית" ועוד על עוגות! (לא כמו התוכנוית חצי דוקו בסגנון DEADLIEST CATCH). כמה נמוך אפשר לרדת?
הוא גם גרוע, באותה מידה. (טוב אולי אפילו יותר כי לה לה לנד לא לוקחת את עצמה ברצינות)
כל הריאליטי לפי דעתי אמור להיות בערוץ אחד או 2 בטלויזיה, שמי שרוצה ילך לראות, והשאר שיוכלו לראות תכנים נורמליים.
זה נכנס לכל חור, לעזאזל אפילו בדיסקברי יש תוכנית ריאליטי "אמיתית" ועוד על עוגות! (לא כמו התוכנוית חצי דוקו בסגנון DEADLIEST CATCH). כמה נמוך אפשר לרדת?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
514.
אומר שוב כמו בנושאים אחרים שאיכות ההפקה של הפקות מקור הן הרבה יותר איכותיות, אל תקחו רק את לה לה לנד לדוגמה, אלא גם סדרות אחרות ששודרו בעבר, אם אני לא טועה "אבודים באפריקה" נראה לא פחות ממדהים.
אומר שוב כמו בנושאים אחרים שאיכות ההפקה של הפקות מקור הן הרבה יותר איכותיות, אל תקחו רק את לה לה לנד לדוגמה, אלא גם סדרות אחרות ששודרו בעבר, אם אני לא טועה "אבודים באפריקה" נראה לא פחות ממדהים.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
טוב צפיתי בויאודי בקטגורית הHD ,וחוץ מגולייטה בבגד ים כחול וזמרים ישראליים שמתנהגים כמו ערסים שגרמו לזה להראות מצחיק ומבזה
מבחינת איכות ,לא משתווה לאיכות הערוץ הראשון בהופעות חיות,
מבחינת איכות ,לא משתווה לאיכות הערוץ הראשון בהופעות חיות,
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד