הוספת כתוביות לסרט

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
tetris פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
ברצוני להוסיף כתוביות לסרטי H264, אני מכיר את אתר סאב סנטר שם ניתן למצוא כתוביות הבעיה היא שהקובץ יורד מכווץ (zip) ואם אני מחלץ אותו הוא בפורמט SRT שהמחשב לא מזהה. ניסיתי להשתמש בתוכנת subplayer אבל היא לא מראה כתוביות. אני רוצה לאחד בקובץ אחד את הכתוביות עם הסרט כדי שאוכל להעביר אותו ב-usb לצפיה ב- lcd full hd

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

מה זאת אומרת המחשב לא מזהה SRT? מה כן המחשב מזהה?
SRT זה פורמט הכתוביות השכיח ביותר היום. אין לי מושג איך מנגנים סרטים בטלויזיה עם כניסת USB אבל אם זה הסטאנדארט, שים את הסרט והכתוביות באותה הסיפרייה עם אותו השם ורק הסיומת שונה.

tetris פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה #3 

יש לי טלויזיית LG ld 490/ יש לה נגן סרטים מובנה כך שרק צריך להכניס usb. מה שכן אני רוצה להכין את הסרט מראש עם תרגום מובנה, אשמח לעצה באיזו תוכנה אוכל לאחד אותם. לגבי קובץ ה- SRT אין לי מושג למה המחשב לא מזהה, אין שום לוגו ליד השורה והוא גם שואל אותי באמצעות איזו תוכנה לפתוח, אשמח לעצה גם בנושא הזה. (הקובץ המחולץ זהה בגודלו לקובץ המכווץ, הייתכן?)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #4 

איזה מקודדים מותקנים לך על המחשב? עם מה אתה מנגן את הסרטים? אם אתה לא מבין במקודדים אז תוריד BSPLAYER ותטען את ה SRT לתוכנה אחרי שהסרט מתחיל להתנגן.
ד"א, למה אתה מתכוון כשאתה אומר לא מזהה? לא רואים את הקובץ ב FILE SYSTEM? רואים אבל יש לו אייקון ברירת מחדל? כשאתה מנגן את הסרט התרגום לא מתווסף?
ניסית לשים את הסרט ואת הכתוביות בתוך סיפרייה אחת ב USB כלשניהם אותו שם עם סיומת שונה?

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #5 

אני די בטוח שהLG יודעת לקרוא כתוביות בעצמה, תשמור את הSRT באותו שם בדיוק כמו קובץ הוידאו שלך, והיא אמורה לנגן את שניהם.

DaTHE
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

תשתמש עם VLC.

ובכדאי ל"אחד" את הכותביות עם הסרט אתה יכול להשתמש עם AVI ReComp, תוכנה מעולה לטעמי.

shafad
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #7 

חברה אני טכנאי מחשבים BSPlayer זה תוכנה *** לעולם לא להתקין אותה על מחשב כי אחר כך עם אפילו בטעות מוחקים אותה צריך לפרמט את המחשב וזה קרה להרבה לקוחות שלי וגם לי

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #8 

shafad כתב:חברה אני טכנאי מחשבים BSPlayer זה תוכנה *** לעולם לא להתקין אותה על מחשב כי אחר כך עם אפילו בטעות מוחקים אותה צריך לפרמט את המחשב וזה קרה להרבה לקוחות שלי וגם לי
...
:roll:
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #9 

smurf781 כתב:
shafad כתב:חברה אני טכנאי מחשבים BSPlayer זה תוכנה *** לעולם לא להתקין אותה על מחשב כי אחר כך עם אפילו בטעות מוחקים אותה צריך לפרמט את המחשב וזה קרה להרבה לקוחות שלי וגם לי
...
...
W T F ? ? ?

VLC תוכנה מצוינת , תתקין אותה ותמחק את התוכנה הישנה שלא יישארו עקבות של ההגדרות שלה .
SRT חייב לעבוד .

shafad
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #10 

MONI כתב:
smurf781 כתב:
...
...
W T F ? ? ?

VLC תוכנה מצוינת , תתקין אותה ותמחק את התוכנה הישנה שלא יישארו עקבות של ההגדרות שלה .
SRT חייב לעבוד .
...

אני מתכוון ש BSPlayer תוכנה דפוקה שהורסת את ה win

yehiel119
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #11 

תשתמש ב-KMPlayer, זאת תוכנה מעולה. השתמשתי בעבר גם ב-VLC וגם ב-BSP וממנה אני הכי מרוצה.
לינק להורדה

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”