נסיונות השכנוע בחנויות מומרי החשמל
אף אחד כאן לא היה נוהג אחרת בתור מוכר.
האינטרס של בעל חנות ו/או מוכר בסניף רשת הוא קודם כל למכור את המוצר שעליו הוא ירוויח הכי הרבה.
וכמובן שזה בכל מקום כך בלי קשר למוצרי חשמל.
בין אם זה במסעדה, שם ידחפו לכם בטריקים כאלו ואחרים את המנה הכי ריווחית,
או ריהוט או אותו מתקין מעצבן של המדיח והמכונת כביסה שדוחף לכם בעת ההתקנה בבית שקע חשמלי מיוחד, מגנט לאבנית ועגלה מתחת למכונה..
שלא נדבר על חברות התקשורת, סלולר וטלוויזיה בכבלים על איך שהם מתעללים בצרכנים שלהם.
אף אחד שם לא פראייר. על כל אחד ששיחק אותה עם חבילה משתלמת במיוחד יהיו כמה שאפילו לא יודעים שהם משלמים מעל ומעבר למחיר הממוצע...
כולם רוצים להרוויח כמה שיותר כסף על חשבונכם וזה מה שעומד לנגד עיניהם ב99% מהזמן.
הדבר האחראי הוא לבוא מוכנים כמו שנאמר כאן כבר עם שיעורי בית, אחרת...
האינטרס של בעל חנות ו/או מוכר בסניף רשת הוא קודם כל למכור את המוצר שעליו הוא ירוויח הכי הרבה.
או ריהוט או אותו מתקין מעצבן של המדיח והמכונת כביסה שדוחף לכם בעת ההתקנה בבית שקע חשמלי מיוחד, מגנט לאבנית ועגלה מתחת למכונה..
שלא נדבר על חברות התקשורת, סלולר וטלוויזיה בכבלים על איך שהם מתעללים בצרכנים שלהם.
אף אחד שם לא פראייר. על כל אחד ששיחק אותה עם חבילה משתלמת במיוחד יהיו כמה שאפילו לא יודעים שהם משלמים מעל ומעבר למחיר הממוצע...
כולם רוצים להרוויח כמה שיותר כסף על חשבונכם וזה מה שעומד לנגד עיניהם ב99% מהזמן.
הדבר האחראי הוא לבוא מוכנים כמו שנאמר כאן כבר עם שיעורי בית, אחרת...
זאת הבעיה, שזה נהפך לנורמה, מה שאמור להיות האינטרס של החנות זה שהלקוח יצא מרוצה, ולא שיבין אחרי חודש שדפקו אותוrib כתב:אף אחד כאן לא היה נוהג אחרת בתור מוכר.
הדבר האחראי הוא לבוא מוכנים כמו שנאמר כאן כבר עם שיעורי בית, אחרת......
אני לא מבין למה אתם מפילים את זה על החנויות...
כמו שאמרו קודם, אף אחד הוא לא מלכ"ר...
החינוך צריך לבוא ללקוח ולא לחנות, גם אני אמליץ על מה שייתן לי הכי הרבה תועלת בכל דבר בחיים ולא רק בשאלה איזה מסך לקנות, גם בשאלה המסוכנת ביותר שנשים המציאו (השמנתי?)....
אני מאמין שכשהולכים להוציא כסף על מוצר שאמור לשרת אותך 3 שנים בממוצע צריך לשבת ולהקדיש זמן להבין, להגדיר צרכים, לנסות לנבא צרכים ולהגדיר תקציב ואז אחרי שעושים את זה לחפש את המחיר הזול ביותר...
מי שהולך להשקיע כמה אלפי שקלים במוצר שיעמוד אצלו בד"כ במרכז הבית (גם פיזית וגם מבחינת הזמן שהוא יקדיש לו) ולא מקדיש את הזמן המינמאלי להבין מה הוא עושה, שיהנה ממה שמוכרים לו, בד"כ הוא יהיה מרוצה...
כמו שאמרו קודם, אף אחד הוא לא מלכ"ר...
החינוך צריך לבוא ללקוח ולא לחנות, גם אני אמליץ על מה שייתן לי הכי הרבה תועלת בכל דבר בחיים ולא רק בשאלה איזה מסך לקנות, גם בשאלה המסוכנת ביותר שנשים המציאו (השמנתי?)....
אני מאמין שכשהולכים להוציא כסף על מוצר שאמור לשרת אותך 3 שנים בממוצע צריך לשבת ולהקדיש זמן להבין, להגדיר צרכים, לנסות לנבא צרכים ולהגדיר תקציב ואז אחרי שעושים את זה לחפש את המחיר הזול ביותר...
מי שהולך להשקיע כמה אלפי שקלים במוצר שיעמוד אצלו בד"כ במרכז הבית (גם פיזית וגם מבחינת הזמן שהוא יקדיש לו) ולא מקדיש את הזמן המינמאלי להבין מה הוא עושה, שיהנה ממה שמוכרים לו, בד"כ הוא יהיה מרוצה...
גיא, אני ואתה ודי!
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
האתר שמזהה סטרינג מוכר אוטומטית מוחק אותו כדי למנוע פרסום, זה לא אני כתבתי את זה ככהbaraq כתב:מה זה *** חשמל?gechts כתב:זה הכל קשור בבעלויות,
שקם אלקטריק שבבעלות משותפת של אלקטרה - ימכרו תמיד פיליפס.
בסט ביי/ ביג בוקס - שבבעלות חלקית של ניופאן - יינסו למכור איך לא, טושיבה..
כמו שכתבו, עולם הקולנוע, יימכרו תמיד את מותג המדבקה SANSUI ויגידו לך כמה שסידרת SAKURA היא יוקרתית, כי הם מייבאים את המדבקה הזאת.
אל"מ - סוני וסמסונג.
*** חשמל שיש לה קשר בבעלויות עם ישפאר - ימכרו סוני
מחסני חשמל - בעיקר LG.
ואין מה לעשות....
*** חשמל?
יש איזה הסכם פה באתר שאסור להזכיר את שמם כמו וולדרמוט בהארי פוטר?
מה הקטע?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים