XBOX "לא מתרומם"
לפני 3-4 חודשים קניתי XBOX לילדים, בחנות אמרו שהפריצה אוטוטו בדרך וקיבלתי דיל שכלל את המחיר של הפריצה(לכשתפרץ הקונסולה אהיה רשאי להגיע ללא תשלום) בנוסף אני רשאי להחליף משחקים חופשי.
בינתיים, הילדים לא ממש מתלהבים בטענה שאין מבחר של משחקים ומחכים לפריצה.
כמה ואיפה אפשר לרכוש משחקים במחירים סבירים כולל משלוח?
איך ה-XBOX אצלכם? יש התלהבות?
התלהבו התלהבו מהקינקט ובסוף? בובקס
בינתיים, הילדים לא ממש מתלהבים בטענה שאין מבחר של משחקים ומחכים לפריצה.
כמה ואיפה אפשר לרכוש משחקים במחירים סבירים כולל משלוח?
איך ה-XBOX אצלכם? יש התלהבות?
התלהבו התלהבו מהקינקט ובסוף? בובקס
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
יש לי xbox+kinect שאינו פרוץ
הילדים אוהבים מאוד לשחק בקינקט ובדמואים שאני מוריד מידי עם (יש לי סהכ 7 משחקים מקוריים)
אני אוהב לשחק מידי פעם (כרגע ב l.a.noair)
מכשיר שנותן זמן כיף למשפחה (אצלנו מוגבל לפעם בשבוע )
לא כדאי לפרוץ לדעתי כי אז יש זילות של המכשיר והמחשקים ולא באמת נהנים....(ואב יש כבר מזמן פריצה למכשיר)
הילדים אוהבים מאוד לשחק בקינקט ובדמואים שאני מוריד מידי עם (יש לי סהכ 7 משחקים מקוריים)
אני אוהב לשחק מידי פעם (כרגע ב l.a.noair)
מכשיר שנותן זמן כיף למשפחה (אצלנו מוגבל לפעם בשבוע )
לא כדאי לפרוץ לדעתי כי אז יש זילות של המכשיר והמחשקים ולא באמת נהנים....(ואב יש כבר מזמן פריצה למכשיר)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין לי XBOX, אבל משחקים ל PS3 אני מזמין מאנגליה בדרך כלל באחת משתי החנויות הבאות :
http://www.game.co.uk/
יש גם משחקים יד שניה שמגיעים כמו חדשים לגמרי (בדרך כלל). מחירים בדרך כלל טובים.
המשלוח עולה 5 פאונד עבור משלוח, לא עבור משחק. כלומר אפשר להזמין גם 3 משחקים במכה והמשלוח יהיה עדיין 5 פאונד.
http://www.zavvi.com/home.dept
אין משחקים יד שניה. יש מבחר מצומצם יחסית של משחקים אבל המחירים בדרך כלל לא רעים ואפשר למצוא מציאות. המשלוח חינם.
מנסיון, בשניהם המשלוח לוקח בדרך כלל בשבוע ומגיע ארוז פיקס.
יש כמובן עוד אפשרויות. תבדוק גם בשרשור החנויות מומלצות - (שמשום מה תקוע בחומרה ולא במשחקים..)
http://www.hometheater.co.il/vt106429.% ... 7%97%D7%95
http://www.game.co.uk/
יש גם משחקים יד שניה שמגיעים כמו חדשים לגמרי (בדרך כלל). מחירים בדרך כלל טובים.
המשלוח עולה 5 פאונד עבור משלוח, לא עבור משחק. כלומר אפשר להזמין גם 3 משחקים במכה והמשלוח יהיה עדיין 5 פאונד.
http://www.zavvi.com/home.dept
אין משחקים יד שניה. יש מבחר מצומצם יחסית של משחקים אבל המחירים בדרך כלל לא רעים ואפשר למצוא מציאות. המשלוח חינם.
מנסיון, בשניהם המשלוח לוקח בדרך כלל בשבוע ומגיע ארוז פיקס.
יש כמובן עוד אפשרויות. תבדוק גם בשרשור החנויות מומלצות - (שמשום מה תקוע בחומרה ולא במשחקים..)
http://www.hometheater.co.il/vt106429.% ... 7%97%D7%95
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- MajorClubber
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי גם אקסבוקס סלים 250 ג'יגה אבל לא פרוץ אני מקורי עם לייב
אם אתה רוצה לפנק את הילדים במשחקים חדשים במחירים של חצי מהמחיר בארץ
אז יש לך gamestation.co.uk אתר אמין מחירים נוחים משלוחים מהירים
game.co.uk גם אתר אמין מחירים נוחים כנ''ל לגבי משלוחים
zavvi.com גם סבבה
אני אישית לא ממליץ לך לפרוץ כי גם עם תפרוץ אתה עדין תצטרך לתקן משחקים לפי הגנה שלהם כל משחק והגנה שלו
לפני צריבה ועם הילדים יעשו עדכון לאקסבוקס או לא יתקנו משחק נכון הלכה לך הפריצה ואז אתה תתחיל לרוץ לחנות כל פעם לשלם
להם לפריצה מחדש ככה שזה לא שווה את הכאב ראש
הכי טוב תקנה משחק לילדים פעם בכמה זמן - שעולה איזה 100 -150 שח ותישן בראש שקט
אם אתה רוצה לפנק את הילדים במשחקים חדשים במחירים של חצי מהמחיר בארץ
אז יש לך gamestation.co.uk אתר אמין מחירים נוחים משלוחים מהירים
game.co.uk גם אתר אמין מחירים נוחים כנ''ל לגבי משלוחים
zavvi.com גם סבבה
אני אישית לא ממליץ לך לפרוץ כי גם עם תפרוץ אתה עדין תצטרך לתקן משחקים לפי הגנה שלהם כל משחק והגנה שלו
לפני צריבה ועם הילדים יעשו עדכון לאקסבוקס או לא יתקנו משחק נכון הלכה לך הפריצה ואז אתה תתחיל לרוץ לחנות כל פעם לשלם
להם לפריצה מחדש ככה שזה לא שווה את הכאב ראש
הכי טוב תקנה משחק לילדים פעם בכמה זמן - שעולה איזה 100 -150 שח ותישן בראש שקט
אני מסכים שלא כדאי לפרוץ. מעבר לפן החינוכי של הפיראטיות (שבתור פיראט אני אתעלם ממנו לחלוטין), יש זילות גדולה של המשחקים כשיש מלא מהם.
לי יש PS3, ובערך 10 משחקים מקוריים, שאני מחיליף או קונה מיד שנייה מדי פעם. לרוב אני משחק משחק עד הסוף, וממצה את הרכישה וההנאה.
לעומת זאת, משחקים למחשב אני מוריד כמו משוגע, סתם כי אפשר, משחק בכל אחד כמה שעות ועוזב אותו. למה? אין לי מושג...אולי כי לא שילמתי כלום, ואולי בגלל שיש יותר מדי משחקים.
אם אתה רוצה דווקא להגביר את ההנאה של הילדים שלך מהמשחקים, קח אותם לקנות אתך, או שתזמין מחו"ל יחד איתם ובהתייעצות, וגם שייראו את המחיר. ים יחכו בציפייה שהמשחק יגיע, ורוב הסיכויים שגם יהנו ממנו יותר. יש גם את הערך המוסף שאתה יודע בדיוק במה הם משחקים, ולא חומק לו איזה משחק שלא מקובל עליך...
לי יש PS3, ובערך 10 משחקים מקוריים, שאני מחיליף או קונה מיד שנייה מדי פעם. לרוב אני משחק משחק עד הסוף, וממצה את הרכישה וההנאה.
לעומת זאת, משחקים למחשב אני מוריד כמו משוגע, סתם כי אפשר, משחק בכל אחד כמה שעות ועוזב אותו. למה? אין לי מושג...אולי כי לא שילמתי כלום, ואולי בגלל שיש יותר מדי משחקים.
אם אתה רוצה דווקא להגביר את ההנאה של הילדים שלך מהמשחקים, קח אותם לקנות אתך, או שתזמין מחו"ל יחד איתם ובהתייעצות, וגם שייראו את המחיר. ים יחכו בציפייה שהמשחק יגיע, ורוב הסיכויים שגם יהנו ממנו יותר. יש גם את הערך המוסף שאתה יודע בדיוק במה הם משחקים, ולא חומק לו איזה משחק שלא מקובל עליך...
אחרי כמה בדיקות, אני מבין שהבעיה עם פריצה היא בעיקר כל העניין של עדכונים ומשחקים ברשת.
השאלה היא, במידה ונעשה עדכון והפריצה נדפקת, איך והאם ניתן להחזיר את הקונסולה לעבודה? עלויות?
לקחת סיכון? להשאר בלי פריצה ופעם ב לקנות משחק בחול?
לא יודע מה לעשות...
השאלה היא, במידה ונעשה עדכון והפריצה נדפקת, איך והאם ניתן להחזיר את הקונסולה לעבודה? עלויות?
לקחת סיכון? להשאר בלי פריצה ופעם ב לקנות משחק בחול?
לא יודע מה לעשות...
אם יש לך כונן DVD "מוסב" לאחרונה בכלל לא תוכל לעדכן את המכשיר. יש עכשיו גל חדש
של עדכונים שגם כותב ל FIRMWARE של כונן ה DVD במכשיר. כדי להתגבר ע"כ, צריך בד"כ
(אבל זה תלוי בסוג הכונן המותקן), לצרוב חזרה FIRMWARE מקורי לכונן (שלא פרוץ), לעדכן
ואז לפרוץ מחדש.
בכל מקרה גם אם זה כונן DVD יחסית חדש, יש את עדיין תיקון המשחקים לפי ההגנה שלהם AP 2.5.
כל סיבוב כזה של פתיחת המכשיר עולה כסף, אלא אם אתה יודע לעשות זאת לבד. זה קצת סיפור אבל
אפשרי. הטרחה הופכת את הרווח הכספי לשנוי במחלוקת.
העצה שלי, תשאר לא פרוץ ותרכוש משחקים יד שניה.
של עדכונים שגם כותב ל FIRMWARE של כונן ה DVD במכשיר. כדי להתגבר ע"כ, צריך בד"כ
(אבל זה תלוי בסוג הכונן המותקן), לצרוב חזרה FIRMWARE מקורי לכונן (שלא פרוץ), לעדכן
ואז לפרוץ מחדש.
בכל מקרה גם אם זה כונן DVD יחסית חדש, יש את עדיין תיקון המשחקים לפי ההגנה שלהם AP 2.5.
כל סיבוב כזה של פתיחת המכשיר עולה כסף, אלא אם אתה יודע לעשות זאת לבד. זה קצת סיפור אבל
אפשרי. הטרחה הופכת את הרווח הכספי לשנוי במחלוקת.
העצה שלי, תשאר לא פרוץ ותרכוש משחקים יד שניה.