חיבור של מחשב נייד לטלויזיה
שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג lenovo t410, בדגם הזה, החברה התקמצנה על יציאות הווידאו שהיא מעניקה למחשב, ולכן יציאת הווידאו היחידה שיש למחשב היא יציאת VGA אנלוגית.
ברשותי טלוויזיה LCD של פיליפס HD READY מהדורות הראשונים, לטלוויזיה הזאת אין כניסת VGA/DVI אלא רק כניסת composite, component, s-video. אני מחפש כבל שיחבר את המחשב נייד לטלוויזיה, באיכות המקסימלית האפשרית.
אני מוכרח לציין כי לא מזמן קניתי כבר VGA to rgb component, ומשום מה לא הצלחתי לגרום לטלוויזיה להתחבר למחשב, עושה רושם ששיטת השידור של המחשב לא תאמה את שיטת השידור שבה הטלוויזיה קולטת את אות ה component.
PLEASE HELP!
ברשותי טלוויזיה LCD של פיליפס HD READY מהדורות הראשונים, לטלוויזיה הזאת אין כניסת VGA/DVI אלא רק כניסת composite, component, s-video. אני מחפש כבל שיחבר את המחשב נייד לטלוויזיה, באיכות המקסימלית האפשרית.
אני מוכרח לציין כי לא מזמן קניתי כבר VGA to rgb component, ומשום מה לא הצלחתי לגרום לטלוויזיה להתחבר למחשב, עושה רושם ששיטת השידור של המחשב לא תאמה את שיטת השידור שבה הטלוויזיה קולטת את אות ה component.
PLEASE HELP!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הרושם שלך נכון, המחשב לא יודע להוציא אות COMPONENT מיציאת הVGA אלא רק RGBHV. בכבל COMPONENT הסנכרון "רוכב" על הכבל הירוק.
אתה צריך סקיילר מיציאת VGA של המחשב לכניסת COMPONENT של המסך.
ברשת זה נקרא VGA to COMPONENT converter
אתה צריך סקיילר מיציאת VGA של המחשב לכניסת COMPONENT של המסך.
ברשת זה נקרא VGA to COMPONENT converter
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
למה רע?mp3lll כתב:גם עם ממיר יעובד רע....
COMPONENT יודע לקבל שידור ברזולוציה גבוהה, ההמרה מRGBHV לCOMPONENT היא למעשה דחיסה של הHV לתוך Y. אומנם גם גובה, רוחב וההפרש בין השחור ללבן יהיו דחוסים אך עדיין התמונה תהיה צבעונית גם ברזולוציה 1280X720...
ברזולוציה 1024X768 זה יהיה הכי טוב... (מנסיון עם מחשבי HP, IBM וישנים של DELL)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עוד לא נולד הכבל שמסוגל לבצע המרות שלפורמטי וידיאו.z_arkady כתב:מחיפוש קצר אני רואה שזה מסוג הקופסאות (ממירים) האלה שעולים מאות שקלים, מה שאני מחפש, זה פתרון זול בצורת כבל.
האם כבל vga->s-video או vga->composite יעבוד, או שגם בשבילו צריך ממיר כזה?...
לי יש t510 שהוא מאוד דומה ל t410.z_arkady כתב:שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג lenovo t410, בדגם הזה, החברה התקמצנה על יציאות הווידאו שהיא מעניקה למחשב, ולכן יציאת הווידאו היחידה שיש למחשב היא יציאת VGA אנלוגית.
PLEASE HELP!...
אבל זה דגם עם כרטיס מסך משופר.
יש לי יציאת DISPLAYPORT בצד שמאל. תבדוק ! זה משמאל ליציאה VGA
רכשתי כבל DISPLAYPORT ל HDMI ורואים בטלויזיה מצויין כולל SOUND.
בטלויזיה שלך אין כניסת HDMI ?
יש לי כניסה של HDMI בטלויזיה, רגע שניה יש מצב לתמונה של החיבור הזה של DISPLAYPORT, האמת שאני מאוד בקיא בכל ענייני המחשב הנייד, אבל זו הפעם הראשונה שאני שומע על המושג, יכול להיות שיש לי במחשב יציאת וידאו נוספת שלא ידעתי על קיומה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לפי הרשת יש שוני בין T410 וT410S - ב S יש יציאת DP, ברגיל אין.
תסתכל מימין לVGA (משמאל לUSB).
תסתכל בהגדרות המסך, כיצד לנתב את אופציית המסך הנוסף...
הכי טוב תצלם במאקרו את חיבורי המחשב...
תסתכל מימין לVGA (משמאל לUSB).
תסתכל בהגדרות המסך, כיצד לנתב את אופציית המסך הנוסף...
הכי טוב תצלם במאקרו את חיבורי המחשב...
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אכן DP, אפילו עם הלוגו החדש
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Displ ... s_plus.svg
תרכוש כבל DP - HDMI...
בהצלחה
* ה ESATA זה בדיוק מתחתיו
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Displ ... s_plus.svg
תרכוש כבל DP - HDMI...
בהצלחה
* ה ESATA זה בדיוק מתחתיו
נערך לאחרונה על ידי JEXY ב 02/07/2011 12:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני רק אשמח לדעת אם צריך משהו בנוסף לכבל הזה, שלא יווצר מצב שאני אקנה את הכבל והוא לא יעבוד כמו שקרה לי עם ה VGA-composite, כלומר האם הDP הזה מיועד מלכתחילה להתחבר ל HDMI.
כמו כן ראיתי שקיימות גירסאות שונות לתקן, אתה יודע אולי איזה תקן יש בלנובו? (1.1-1.2)
ועוד שאלה, האם הוא מעביר גם סאונד באיכות גבוהה?
והכי חשוב, האם הוא נמכר ברשתות מוכרות? (KSP, IVORY וכו'...) או שאולי יש המלצה איפה אפשר להשיג כבר איכותי וזול? (dealextrem אולי...)
כמו כן ראיתי שקיימות גירסאות שונות לתקן, אתה יודע אולי איזה תקן יש בלנובו? (1.1-1.2)
ועוד שאלה, האם הוא מעביר גם סאונד באיכות גבוהה?
והכי חשוב, האם הוא נמכר ברשתות מוכרות? (KSP, IVORY וכו'...) או שאולי יש המלצה איפה אפשר להשיג כבר איכותי וזול? (dealextrem אולי...)