בקשת עזרה - השלט של האקסטרימר אולטרה הפסיק לתפקד + הגדרת רזולוציה
האולטרה ברשותי כשבוע.
לפתע השלט של המדיה (לא השלט עם המקלדת) הפסיק לתפקד. לא מדובר בבעיית סוללות וכשאני לוחץ על פקדים נדלק בשלט אור אדום אבל הוא אינו מתפקד.
הבנתי מעיון בשרשורים שלפחות לעוד שניים זה קרה. אשמח לעזרה אם מישהו יוכל לומר לי שמא זו בעיית חומרה או שניתן לפתור בדרך אחרת ?
בעיה נוספת - אני מחובר למסך פלזמה (ישן יחסית אבל מתפקד) סמסונג Q7 רזולוציה 1024/768. אני לא מצליח להגדיר רזולוציה מתאימה. האם יש למישהו רעיון גם בתחום זה ?
אציין למתעניינים במכשיר שהתקנתי במכשיר כונן פנימי עליו התקנתי ווידוס 7 ואכן זה מתפקד הרבה יותר מהר. יחד עם זאת - יש בעיה עם ה- XMBC בווינדוס שסרטים ב- HD מקרטעים משהו. קראתי כבר שרשורים בנושא אבל לא ראיתי אם יש פיתרון.
תודה למסייעים ושבת שלום לכולם
לפתע השלט של המדיה (לא השלט עם המקלדת) הפסיק לתפקד. לא מדובר בבעיית סוללות וכשאני לוחץ על פקדים נדלק בשלט אור אדום אבל הוא אינו מתפקד.
הבנתי מעיון בשרשורים שלפחות לעוד שניים זה קרה. אשמח לעזרה אם מישהו יוכל לומר לי שמא זו בעיית חומרה או שניתן לפתור בדרך אחרת ?
בעיה נוספת - אני מחובר למסך פלזמה (ישן יחסית אבל מתפקד) סמסונג Q7 רזולוציה 1024/768. אני לא מצליח להגדיר רזולוציה מתאימה. האם יש למישהו רעיון גם בתחום זה ?
אציין למתעניינים במכשיר שהתקנתי במכשיר כונן פנימי עליו התקנתי ווידוס 7 ואכן זה מתפקד הרבה יותר מהר. יחד עם זאת - יש בעיה עם ה- XMBC בווינדוס שסרטים ב- HD מקרטעים משהו. קראתי כבר שרשורים בנושא אבל לא ראיתי אם יש פיתרון.
תודה למסייעים ושבת שלום לכולם
נערך לאחרונה על ידי lalbs ב 01/07/2011 22:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לגבי XBMC, יש בעייה ידועה עם התוכנה הזו והאולטרה.
תנסה את Boxee.
תנסה את Boxee.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה. אכן ראיתי שעם הבוקסי זה עובד בסדר. חשבתי שאולי נמצא הפתרון.
ממתין לתשובה בעניין השלט. אם לא יהיה רעיון עד יום א' אפנה למרכז תמיכה בבאג בתקווה שיעזרו ואעדכן.
עוד משהו חביב באקסטרימר אולטרה שהתקנתי ועובד נחמד זה תוכנת ה- aiwi שמאפשרת לשחק משחקים עם האייפון.
אפרופו אייפון - האם יש יישום שיכול להפוך את האייפון לשלט רחוק ?
ממתין לתשובה בעניין השלט. אם לא יהיה רעיון עד יום א' אפנה למרכז תמיכה בבאג בתקווה שיעזרו ואעדכן.
עוד משהו חביב באקסטרימר אולטרה שהתקנתי ועובד נחמד זה תוכנת ה- aiwi שמאפשרת לשחק משחקים עם האייפון.
אפרופו אייפון - האם יש יישום שיכול להפוך את האייפון לשלט רחוק ?
רק רציתי לעדכן שהצלחתי אחרי התעקשות ועיון באתר אקסטרימר להחזיר את השלט לפעולה על ידי עדכון תכנת ה- BIOS ועדכון דרייבר לווינדוס של IR. בקישור הבא יש את ההסבר. אציין, למרות שאני לא יודע אם זה קשור, שזה עבד רק אחרי שביצעתי את כל האמור בקישור הנ"ל לרבות עדכון הדרייבר כפי שמופיע בסוף ההסבר והפעלתי את תכנת ה- MCE
http://www.xtreamer.net/downloads/xtrea ... pa06).aspx
http://www.xtreamer.net/downloads/xtrea ... pa06).aspx
לגבי הרזולוציה, המלצה שלי היא להישאר עם הדרייברים של כרטיס המסך שבאו בכונן הפלאש עם האולטרה, ולא לעדכן אותם דרך WINDOWS UPDATE ולא להוריד דרייברים מעודכנים מהאתר של NVIDIA, מאחר ובשני המקרים לאחר עדכון הדרייברים תקבל פחות אפשרויות בחירה של רזולוציות.
את האולטרה שלי בחרתי לחבר דרך VGA לLCD ברזולוציה 1080x1920 ורק הדרייברים שבאו עם האולטרה אפשרו לי לבחור ברזולוציה זו.
שים לב, זה מומלץ רק אם אתה מחבר דרך VGA, אני מאמין שאם אתה מחבר דרך HDMI לא תהיה לך כל בעיה כזו.
לגבי איטיות של XBMC, תנסה להתקין את גרסת הPVR (תוריד את גרסת 10.1 ולא 11), ההבדל בינה לבין גרסא 10.1 הוא שהיא מחייבת התקנה של DIRECTX RUNTIME מעודכנת יותר מ2008 כפי שמתקינה גרסת 10.1 הרגילה.
אני לא בטוח אם זה יעזור אבל שווה לנסות.
http://www.scintilla.utwente.nl/~marcel ... build.html
אל תשכח להתקין בנוסף DIRECTX 9
את האולטרה שלי בחרתי לחבר דרך VGA לLCD ברזולוציה 1080x1920 ורק הדרייברים שבאו עם האולטרה אפשרו לי לבחור ברזולוציה זו.
שים לב, זה מומלץ רק אם אתה מחבר דרך VGA, אני מאמין שאם אתה מחבר דרך HDMI לא תהיה לך כל בעיה כזו.
לגבי איטיות של XBMC, תנסה להתקין את גרסת הPVR (תוריד את גרסת 10.1 ולא 11), ההבדל בינה לבין גרסא 10.1 הוא שהיא מחייבת התקנה של DIRECTX RUNTIME מעודכנת יותר מ2008 כפי שמתקינה גרסת 10.1 הרגילה.
אני לא בטוח אם זה יעזור אבל שווה לנסות.
http://www.scintilla.utwente.nl/~marcel ... build.html
אל תשכח להתקין בנוסף DIRECTX 9