המלצה לרמקולים רצפתיים טובים
שלום חברים,
בעזרת חברי הפורום פה קניתי שנה שעברה מגבר Yamaha RX-V565 שאני מאוד מרוצה ממנו.
עכשיו הגיע זמן החלפת הרמקולים הקדמיים.
האם תוכלו להמליץ על זוג רצפתיים טוב? השימוש המירבי הוא סרטים באיכות HD כמובן
ומוסיקה בשימוש לא גדול.
הייתי בתערוכה וראיתי את ה MONITOR AUDIO דגם M6 מה אתם אומרים על זה?
כמובן לפי ההמלצות כאן אלך לחנויות כדי לשמוע.
תקציב של 6000 - 5000 ש"ח
תודה.
בעזרת חברי הפורום פה קניתי שנה שעברה מגבר Yamaha RX-V565 שאני מאוד מרוצה ממנו.
עכשיו הגיע זמן החלפת הרמקולים הקדמיים.
האם תוכלו להמליץ על זוג רצפתיים טוב? השימוש המירבי הוא סרטים באיכות HD כמובן
ומוסיקה בשימוש לא גדול.
הייתי בתערוכה וראיתי את ה MONITOR AUDIO דגם M6 מה אתם אומרים על זה?
כמובן לפי ההמלצות כאן אלך לחנויות כדי לשמוע.
תקציב של 6000 - 5000 ש"ח
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני היית הולך במקום על ה-M6, על ה-BX6 מסדרת הברונזה של מוניטור אודיו... שווה גם לתת צ'אנס ל-RX6 מסדרת הסילבר של החברה, אם כי יכול להיות שתצטרך למתוח טיפה את התקציב בשבילו (לדעתי זה בהחלט יכול להיות כדאי..!)
יש עוד אופציות כמובן, למשל הקליפש RF-52 או RF-62 (נחשבים ע"י רבים ברמקול מעולה לק"ב, אבל יש כאלה שלא מתחברים בכלל לסאונד שלהם...), והפוקאל 714.
בטווח המחיר של ה-RX6 (כלומר טיפה מעל התקציב הנקוב) שווה לציין גם את ה-B&W 684 ואת הפוקאל 716.
רק אל תשכח לקחת איתך 2-3 סרטים ודיסקים שאתה אוהב ומכיר היטב לחנות מתמחה ולבחון את הרמקולים במו אוזניך, רצוי מחוברים לרסיבר ימאהה דומה לשלך...
יש עוד אופציות כמובן, למשל הקליפש RF-52 או RF-62 (נחשבים ע"י רבים ברמקול מעולה לק"ב, אבל יש כאלה שלא מתחברים בכלל לסאונד שלהם...), והפוקאל 714.
בטווח המחיר של ה-RX6 (כלומר טיפה מעל התקציב הנקוב) שווה לציין גם את ה-B&W 684 ואת הפוקאל 716.
רק אל תשכח לקחת איתך 2-3 סרטים ודיסקים שאתה אוהב ומכיר היטב לחנות מתמחה ולבחון את הרמקולים במו אוזניך, רצוי מחוברים לרסיבר ימאהה דומה לשלך...
רק לידיעתך, רמקולים של קליפש RF-52 RF-62 ו RF-82 מהסידרה II החדשה (מה שאין עדיין בארץ) נמכרים באתר המצורף במחירים מצחיקים ומחירם עד הבית יהיה הרבה יותר נמוך מהתקציב שלך.epony כתב:אני היית הולך במקום על ה-M6, על ה-BX6 מסדרת הברונזה של מוניטור אודיו... שווה גם לתת צ'אנס ל-RX6 מסדרת הסילבר של החברה, אם כי יכול להיות שתצטרך למתוח טיפה את התקציב בשבילו (לדעתי זה בהחלט יכול להיות כדאי..!)
רק אל תשכח לקחת איתך 2-3 סרטים ודיסקים שאתה אוהב ומכיר היטב לחנות מתמחה ולבחון את הרמקולים במו אוזניך, רצוי מחוברים לרסיבר ימאהה דומה לשלך......
http://www.newaudiovideo.com/klipsch-m- ... 3&sort=20a
רק להמחשה:
RF-52 II נמכר ב 462$
RF-65 II נמכר ב 616$
RF-82II נמכר ב 772$
גם הפולק אודיו נמכר במחיר מצחיק.... שווה בדיקה.
אם בסופו של דבר אתה תואהב את הסאונד של קליפש או פולק אודיו מאוד ישתלם לך לעשות יבוא אישי.
ציון
תודה רבה חברים,zionc כתב:רק לידיעתך, רמקולים של קליפש RF-52 RF-62 ו RF-82 מהסידרה II החדשה (מה שאין עדיין בארץ) נמכרים באתר המצורף במחירים מצחיקים ומחירם עד הבית יהיה הרבה יותר נמוך מהתקציב שלך.epony כתב:אני היית הולך במקום על ה-M6, על ה-BX6 מסדרת הברונזה של מוניטור אודיו... שווה גם לתת צ'אנס ל-RX6 מסדרת הסילבר של החברה, אם כי יכול להיות שתצטרך למתוח טיפה את התקציב בשבילו (לדעתי זה בהחלט יכול להיות כדאי..!)
רק אל תשכח לקחת איתך 2-3 סרטים ודיסקים שאתה אוהב ומכיר היטב לחנות מתמחה ולבחון את הרמקולים במו אוזניך, רצוי מחוברים לרסיבר ימאהה דומה לשלך......
http://www.newaudiovideo.com/klipsch-m- ... 3&sort=20a
רק להמחשה:
RF-52 II נמכר ב 462$
RF-65 II נמכר ב 616$
RF-82II נמכר ב 772$
גם הפולק אודיו נמכר במחיר מצחיק.... שווה בדיקה.
אם בסופו של דבר אתה תואהב את הסאונד של קליפש או פולק אודיו מאוד ישתלם לך לעשות יבוא אישי.
ציון...
לגבי יבוא אישי איך אוכל לדעת מה יהיה מחירם הסופי של הרמקולים כולל מישלוח מיסים וכדומה?
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
משלוח תברר בחנות. מכס יעלה כ 30-32% ממחיר עלות המוצר+עלות המשלוח.תודה רבה חברים,
לגבי יבוא אישי איך אוכל לדעת מה יהיה מחירם הסופי של הרמקולים כולל מישלוח מיסים וכדומה?...
חשב עוד 100-400 שקלים עמלות אכסון ועמילות מכס.
כל הסכומים הם בין לבין מכיון שזה קצת תלוי במזל שלך לגבי תוך כמה זמן החבילה תשוחרר מהמכס ומי תהיה חברת השילוח.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תכנס לאתר של ushops, יש שם מחשבון עלויות שהוא מדוייק מאוד אם יודעים את כל הנתונים (משקל ומימדי החבילה).
www.ushops.co.il
זו חברה שעובדת עם הדואר שמתמחה בשירותי משלוחים מארה"ב לישראל. יש להם שני סוגי משלוחים:
1. מהיר-אוויר. הם מבטיחים הגעה תוך 10 ימי עסקים. אצלי המשלוח הגיע תוך 7 ימים (ימים רגילים, לא עסקים).
2. איטי\מוזל-ימי. המשלוח מגיע תוך חודש וחצי ועד חודשיים. הם מתחייבים להגעה תוך 60 יום (ימים רגילים, לא עסקים).
מניסיון של 3 הזמנות בכחצי שנה האחרונה, הם זולים יותר מUPS גם במשלוח האווירי שלהם. בנוסף, אין תשלום עמלות שחרור שחברות כמו UPS וFEDEX לוקחות. כך, שגם במשלוח אווירי דרך USHOPS, אתה חוסך כמה מאות שקלים נוספים.
www.ushops.co.il
זו חברה שעובדת עם הדואר שמתמחה בשירותי משלוחים מארה"ב לישראל. יש להם שני סוגי משלוחים:
1. מהיר-אוויר. הם מבטיחים הגעה תוך 10 ימי עסקים. אצלי המשלוח הגיע תוך 7 ימים (ימים רגילים, לא עסקים).
2. איטי\מוזל-ימי. המשלוח מגיע תוך חודש וחצי ועד חודשיים. הם מתחייבים להגעה תוך 60 יום (ימים רגילים, לא עסקים).
מניסיון של 3 הזמנות בכחצי שנה האחרונה, הם זולים יותר מUPS גם במשלוח האווירי שלהם. בנוסף, אין תשלום עמלות שחרור שחברות כמו UPS וFEDEX לוקחות. כך, שגם במשלוח אווירי דרך USHOPS, אתה חוסך כמה מאות שקלים נוספים.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
תודה רבה על הטיפים, אני בשוק איזה הבדלי מחירים.triger772 כתב:תכנס לאתר של ushops, יש שם מחשבון עלויות שהוא מדוייק מאוד אם יודעים את כל הנתונים (משקל ומימדי החבילה).
www.ushops.co.il
מניסיון של 3 הזמנות בכחצי שנה האחרונה, הם זולים יותר מUPS גם במשלוח האווירי שלהם. בנוסף, אין תשלום עמלות שחרור שחברות כמו UPS וFEDEX לוקחות. כך, שגם במשלוח אווירי דרך USHOPS, אתה חוסך כמה מאות שקלים נוספים....
נרשמתי לאתר של usshops, עכשיו אני יכול לבצע הזמנה בכל אתר אינטרנט ולשלוח את החבילה לכתובת שקיבלתי ב usshops ? או שאני חייב לבצע הזמנה דרך האתר של usshops ?
- TsurTriger
- כתב צילום

אתה מבצע את ההזמנה באתר שממנו אתה קונה את מה שאתה חפץ בו.
בכתובת המשלוח אתה ממלא באתר שממנו קנית את המוצר את הכתובת שUshops שלחו לך בדוא"ל.
האתר שממנו קנית ישלח את החבילה אל המחסנים של Ushops בניו ג'רזי ומשם מתחיל השירות של Ushops והחלק השני בקנייה.
בגדול מה שקורה זה: אתה מבצע קנייה ושולח את החבילה למחסנים של Ushops בניו ג'רזי. הם מקבלים את החבילה, לפי השם שלך והמספר הסידורי שלך על החבילה הם יודעים שזו חבילה עבורך. במחסנים הם מבצעים מדידה של הגודל, משקל ומיסים ושולחים לך (מהניסיון שלי תוך כמה שעות מרגע שהחבילה מגיעה אליהם) לדוא"ל האלקטרוני הודעה על כך שהחבילה הגיעה. אתה נכנס לחשבון שלך דרך האתר של Ushops ושם יש לשונית "חבילות לתשלום". אתה נכנס לשם ושם יהיו כל הפרטים של החבילה ואפשרויות המשלוח+תשלום. אתה בוחר איזה משלוח אתה מעדיף, אווירי (מהיר) או ימי (איטי), מחליט אם אתה מעוניין להוסיף ביטוח (כ2.5% מערך הכולל של החבילה+משלוח+מיסים) ומשלם (או דרך PAYPAL או דרך מערכת סליקה עם כרטיס אשראי). זהו, כל מה שנותן לך לעשות זה לשבת בבית ולחכות לחבילה.
אחד היתרונות, בין היתר, של השירות הזה לדעתי זה שאין הפתעות כשהחבילה מגיעה למכס של עמלות שקר למיניהן. אין תשלומי פתע. כל התשלום נסגר מבעוד מועד דרך האתר של Ushops.
מה שאתה רואה באתר של USHOPS זה מוצרים שאפשר לקנות ישירות מהאתר. אין קשר בין השירות שלהם לבין המוצרים שמופיעים אצלהם באתר.
בכתובת המשלוח אתה ממלא באתר שממנו קנית את המוצר את הכתובת שUshops שלחו לך בדוא"ל.
האתר שממנו קנית ישלח את החבילה אל המחסנים של Ushops בניו ג'רזי ומשם מתחיל השירות של Ushops והחלק השני בקנייה.
בגדול מה שקורה זה: אתה מבצע קנייה ושולח את החבילה למחסנים של Ushops בניו ג'רזי. הם מקבלים את החבילה, לפי השם שלך והמספר הסידורי שלך על החבילה הם יודעים שזו חבילה עבורך. במחסנים הם מבצעים מדידה של הגודל, משקל ומיסים ושולחים לך (מהניסיון שלי תוך כמה שעות מרגע שהחבילה מגיעה אליהם) לדוא"ל האלקטרוני הודעה על כך שהחבילה הגיעה. אתה נכנס לחשבון שלך דרך האתר של Ushops ושם יש לשונית "חבילות לתשלום". אתה נכנס לשם ושם יהיו כל הפרטים של החבילה ואפשרויות המשלוח+תשלום. אתה בוחר איזה משלוח אתה מעדיף, אווירי (מהיר) או ימי (איטי), מחליט אם אתה מעוניין להוסיף ביטוח (כ2.5% מערך הכולל של החבילה+משלוח+מיסים) ומשלם (או דרך PAYPAL או דרך מערכת סליקה עם כרטיס אשראי). זהו, כל מה שנותן לך לעשות זה לשבת בבית ולחכות לחבילה.
אחד היתרונות, בין היתר, של השירות הזה לדעתי זה שאין הפתעות כשהחבילה מגיעה למכס של עמלות שקר למיניהן. אין תשלומי פתע. כל התשלום נסגר מבעוד מועד דרך האתר של Ushops.
מה שאתה רואה באתר של USHOPS זה מוצרים שאפשר לקנות ישירות מהאתר. אין קשר בין השירות שלהם לבין המוצרים שמופיעים אצלהם באתר.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
triget 772 אתה מלךtriger772 כתב:אתה מבצע את ההזמנה באתר שממנו אתה קונה את מה שאתה חפץ בו.
מה שאתה רואה באתר של USHOPS זה מוצרים שאפשר לקנות ישירות מהאתר. אין קשר בין השירות שלהם לבין המוצרים שמופיעים אצלהם באתר....
- TsurTriger
- כתב צילום

- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הייתי בודק גם את השירות של TNT EXPRESS - היו כמה וכמה שרשורים בפורום בחודשים האחרונים שהמליצו עליהם בחום...