איזה מוצר חדש המיוצר היום, בעל סיכויים לההפך לקלסיקה?
זו שאלה קשה.
כפי שאומרים אופנה באה והולכת, קלסיקה באה ונישארת. כדי שמוצר יהפך לקלסיקה הוא צריך בעצם ליהיות כימעט דבר והיפוכו. הוא צריך ליהיות בעל חזון ובעת ובעונה גם לממש את אותו חזון.
אז אילו מוצרים לדעתכם, המיוצרים היום יש להם סיכוי בעוד עשרים שנים להחשב כקלסיקה?
אתחיל אולי בדוגמה כימעט טריוויאלית: הומז לסטרדיוואריוס של סונוס פבר.
לדעתי איכות הבניה, עבודת היד, הגימור, בשילוב עים איכויות נגינה מאוד אנושיות יקסמו לאנשים גם בעוד הרבה שנים אפילו אים יהיו פיתוחים מרחיקי לכת בעולם הרמקולים.
כפי שאומרים אופנה באה והולכת, קלסיקה באה ונישארת. כדי שמוצר יהפך לקלסיקה הוא צריך בעצם ליהיות כימעט דבר והיפוכו. הוא צריך ליהיות בעל חזון ובעת ובעונה גם לממש את אותו חזון.
אז אילו מוצרים לדעתכם, המיוצרים היום יש להם סיכוי בעוד עשרים שנים להחשב כקלסיקה?
לדעתי איכות הבניה, עבודת היד, הגימור, בשילוב עים איכויות נגינה מאוד אנושיות יקסמו לאנשים גם בעוד הרבה שנים אפילו אים יהיו פיתוחים מרחיקי לכת בעולם הרמקולים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
רמקול-שאלה באמת קשה
לפי דעתי ובמיוחד מאז כניסת הקולנוע הביתי נוספו כל כך הרבה חברות
וכל כך הרבה מוצרי שמע לעומת מגזין שהייתי קורא לפניי20 שנה שהיה
מדבר רק על לין סונדק ,ניים ועוד כמה בודדים,תפתח היום WHAT HI FI
רשימת המוצרים לא נגמרת,דוקא בתחום הMP-3 נראה לי האייפוד של אייפל
וכל כך הרבה מוצרי שמע לעומת מגזין שהייתי קורא לפניי20 שנה שהיה
מדבר רק על לין סונדק ,ניים ועוד כמה בודדים,תפתח היום WHAT HI FI
רשימת המוצרים לא נגמרת,דוקא בתחום הMP-3 נראה לי האייפוד של אייפל
אמן מייסר
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
קלאסיקה לא חייבת לעלות בהכרח הרבה כסף
לכן אני מהמר על ה-Sonic Impact T-AMP
משהו כמו "באנו בגלל המחיר, נשארנו בגלל האיכות"
משהו כמו "באנו בגלל המחיר, נשארנו בגלל האיכות"
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
ramkol
מהיום בראשון שכתבת בפורום ידעתי שיש בך משהו מיוחד-ועכשיו אני יודע למה
"אתחיל אולי בדוגמה כימעט טריוויאלית: הומז לסטרדיוואריוס של סונוס פבר.
לדעתי איכות הבניה, עבודת היד, הגימור, בשילוב עים איכויות נגינה מאוד אנושיות יקסמו לאנשים גם בעוד הרבה שנים אפילו אים יהיו פיתוחים מרחיקי לכת בעולם הרמקולים."
הייתי מוסיף אוליי את האקסטרימה שהיה ויהיה רמקול לאספנים ואוליי אחד המוניטורים הטובים בעולם....יחד עם הגווארינרי....והאלקטרה אמאטור....והקרמונה אודיטור....וה....להמשיך????
מהיום בראשון שכתבת בפורום ידעתי שיש בך משהו מיוחד-ועכשיו אני יודע למה
"אתחיל אולי בדוגמה כימעט טריוויאלית: הומז לסטרדיוואריוס של סונוס פבר.
לדעתי איכות הבניה, עבודת היד, הגימור, בשילוב עים איכויות נגינה מאוד אנושיות יקסמו לאנשים גם בעוד הרבה שנים אפילו אים יהיו פיתוחים מרחיקי לכת בעולם הרמקולים."
הייתי מוסיף אוליי את האקסטרימה שהיה ויהיה רמקול לאספנים ואוליי אחד המוניטורים הטובים בעולם....יחד עם הגווארינרי....והאלקטרה אמאטור....והקרמונה אודיטור....וה....להמשיך????
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Cyrus
Cyrus
Cyrus
Cyrus
Cyrus
ולא משנה איזה דגם
Cyrus
Cyrus
Cyrus
Cyrus
ולא משנה איזה דגם
אני רק ציטטתי דברי חכמים!!!MartinHSabag כתב:ישראל, לא התכוונת לרהיטים היפים בעולם ?...
לא נקטתי עמדה....
הגישה שלי אומרת שרמקולים טובים עושים באהבה
האיטלקים הם המאהבים הטובים בעולם
לכן הרמקולים האיטלקים הם הכי טובים בעולם...
אותו כנ''ל לגבי מכוניות
אותו כנ''ל לגבי קפה
אותו כנ''ל לגבי רהיטים
אותו כנ''ל לגבי........
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
B&W 801D, סונוס פבר אמאטי אנברסרו (יש כאלה שמעדיפים אותו על הסטראדיווארי!), טורנס 350, קווד 2805/2905, טאנוי אוטוגרף מיני, ווילסון וואט/פאפי 8, וורפדייל דיימונד 9.1, ניים אודיו NAP300.ramkol כתב:זו שאלה קשה.
לדעתי איכות הבניה, עבודת היד, הגימור, בשילוב עים איכויות נגינה מאוד אנושיות יקסמו לאנשים גם בעוד הרבה שנים אפילו אים יהיו פיתוחים מרחיקי לכת בעולם הרמקולים....
Avalon Eidolon
Naim CD555
Grado GS1000
Manley Stingray
Musical Fidelity A3.5 ( סתםםםם
בטח עוד 20 שנה יהיה כבר A35000.5 )
).
Naim CD555
Grado GS1000
Manley Stingray
Musical Fidelity A3.5 ( סתםםםם
נו באמת תומר, עוד 4-5 שנים יצא הוואט/פאפי 9 וכולם ישכחו מה-8 ( ואחריו ה-10, וה-11 and so on...tomertsin כתב:ווילסון וואט/פאפי 8...
איתמר.
נו באמת איתמר...הכוונה היתה לסיסטם שלם (וואט/פאפי 5/5.1/6/7/8 וכד'). בכל 4 שנים ווילסון מעדכן גירסה, כאשר גרף המכירות מראה על ירידה ברווחים של הדגם הקיים. עד היום, כל דגם חדש גם נשמע יותר טוב מקודמו.איתמר כתב:Avalon Eidolon
Naim CD555
Grado GS1000
Manley Stingray
Musical Fidelity A3.5 ( סתםםםםבטח עוד 20 שנה יהיה כבר A35000.5 )
נו באמת תומר, עוד 4-5 שנים יצא הוואט/פאפי 9 וכולם ישכחו מה-8 ( ואחריו ה-10, וה-11 and so on...tomertsin כתב:ווילסון וואט/פאפי 8...).
...
תומר
- דורון3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- שם מלא: דורון אור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
קלאסיקה
יש לי כמה ברשימה:
1. Meridian 800
2. Sonus Faber Guarnery Homage אפילו יותר מה - Amati Homage.
3. Meridian DSP8000.
4.Audio-Research CD3.
5. Mark Levinson 390 Preamp/Player.
6. Naim Audio CDS3/XPS
1. Meridian 800
2. Sonus Faber Guarnery Homage אפילו יותר מה - Amati Homage.
3. Meridian DSP8000.
4.Audio-Research CD3.
5. Mark Levinson 390 Preamp/Player.
6. Naim Audio CDS3/XPS
מה דעתכם על Tact Millenium. (בהקשר השירשור כמובן)
סך הכול הרבה חזון. מגבר דיגיטלי. החזון גם הולך רחוק ומנסה להגיע למקסימום האפשרי. אבל ניראה לי שיש שני סצנריואים להיתפתחות. אם, כמו שחוזה יוסי הרי במאמר שכתב על סוגי מגברים, המגברים הדיגיטליים יתבססו בלו ומיד אנד, ומעט יתפתח בהי אנד, הרי ישאר המילניום בין הבודדים מיסוגו ויהפך לקלסיקה. מאידך אם אנחנו רק בתחילת ההיתפתחות או יותר נכון ההיתבססות של המגברים הדיגיטליים גם בעולם ההי אנד ותוך מיספר שנים יהיו מכשירים דומים או עולים באכותם בחצי המחיר הרי ישאר המילניום כפיל לבן.
מה דעתכם?
סך הכול הרבה חזון. מגבר דיגיטלי. החזון גם הולך רחוק ומנסה להגיע למקסימום האפשרי. אבל ניראה לי שיש שני סצנריואים להיתפתחות. אם, כמו שחוזה יוסי הרי במאמר שכתב על סוגי מגברים, המגברים הדיגיטליים יתבססו בלו ומיד אנד, ומעט יתפתח בהי אנד, הרי ישאר המילניום בין הבודדים מיסוגו ויהפך לקלסיקה. מאידך אם אנחנו רק בתחילת ההיתפתחות או יותר נכון ההיתבססות של המגברים הדיגיטליים גם בעולם ההי אנד ותוך מיספר שנים יהיו מכשירים דומים או עולים באכותם בחצי המחיר הרי ישאר המילניום כפיל לבן.
מה דעתכם?
- alchimedes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
פיל לבן ללא ספק .
לדעתי עדיין מוקדם לצפות מה יהיה עם הטכנולוגיה הדיגטאלית למרות כל החוזים העכשווים שזה העתיד של תחום ה HI FI וכדומה .
להתחיל לחזות שהTACT הספציפי הזה יהפך למין קלאסיקה בתחום הוא די נתון
בספקולציות שמתבססות על שום דבר ,
נכון, אנו רואים המון התפתחות בנושא הדיגטאלי אך זה עדיין לא תופס מקום נכבד שיכול להחליף את ההגברות הקימות .
לדעתי הטכנולוגיה השפופרתית והטרנזיסטורית ימשיכו לעטוף אותנו עוד מס רב של עשורים בלי קשר להתפתחות הטכנולוגית מעבר לכך .
הטכנולוגיות הישנות קריא שפופרות , פטיפונים וכדומה עדיין לא נכחדו ואפילו ההיפך, מתחילות לחזור לביקוש רציני ביותר .
אני לא חושב שהדיגטאלי יעשה שינוי כזה מהותי בהרגלי הצריכה האודיופילים (במערך העולמי הכולל הכוונה) שאנו צריכים עדיין בכלל "להעביר" אותו בדיסקוס על "קלאסיקה או לא "
זאת דעתי
לדעתי עדיין מוקדם לצפות מה יהיה עם הטכנולוגיה הדיגטאלית למרות כל החוזים העכשווים שזה העתיד של תחום ה HI FI וכדומה .
להתחיל לחזות שהTACT הספציפי הזה יהפך למין קלאסיקה בתחום הוא די נתון
בספקולציות שמתבססות על שום דבר ,
נכון, אנו רואים המון התפתחות בנושא הדיגטאלי אך זה עדיין לא תופס מקום נכבד שיכול להחליף את ההגברות הקימות .
לדעתי הטכנולוגיה השפופרתית והטרנזיסטורית ימשיכו לעטוף אותנו עוד מס רב של עשורים בלי קשר להתפתחות הטכנולוגית מעבר לכך .
הטכנולוגיות הישנות קריא שפופרות , פטיפונים וכדומה עדיין לא נכחדו ואפילו ההיפך, מתחילות לחזור לביקוש רציני ביותר .
אני לא חושב שהדיגטאלי יעשה שינוי כזה מהותי בהרגלי הצריכה האודיופילים (במערך העולמי הכולל הכוונה) שאנו צריכים עדיין בכלל "להעביר" אותו בדיסקוס על "קלאסיקה או לא "
זאת דעתי
תומר,
לדעתך ל 801 סיכוי גדול יותר מה800 להיות קלסיקה? ביגלל המימדים היותר סימפטים?
שמעת כבר את הקווד החדשים? בתערוכה? איך הם יחסית ל 989? איך איכות הגימור שלהם?
אני מניח שציון דיימונד 9.1 ברשימה היה בצרוף חיוך.. או שיש משהו עמוק יותר?
אלכימדס,
אים מה שאתה מתאר אכן יקרה והעולם הדיגיטלי לא יכבוש את פיסגת מגברי הסטראו, הרי לדעתי יגרום הדבר בדיוק לכך שהמילניום יהפך, כאחד מהבודדים מיסוגו, לקלסיקה.
לדעתך ל 801 סיכוי גדול יותר מה800 להיות קלסיקה? ביגלל המימדים היותר סימפטים?
שמעת כבר את הקווד החדשים? בתערוכה? איך הם יחסית ל 989? איך איכות הגימור שלהם?
אני מניח שציון דיימונד 9.1 ברשימה היה בצרוף חיוך.. או שיש משהו עמוק יותר?
אלכימדס,
אים מה שאתה מתאר אכן יקרה והעולם הדיגיטלי לא יכבוש את פיסגת מגברי הסטראו, הרי לדעתי יגרום הדבר בדיוק לכך שהמילניום יהפך, כאחד מהבודדים מיסוגו, לקלסיקה.