רשת ביתית איטית.
יש לי HTPC, ומחשב נייח, הם מחוברים בכבל לראוטר, כאשר הHTPC מחובר דרך ממיר רשת של YES (ליד המקס).
הכרטיס רשת של הנייח הוא 100, הHTPC הוא גיגה.
הראוטר הוא siemens sl2-141
כשאני מעביר קבצים ממחשב למחשב המהירות היא 2.5 מגה. זה נראה לי קצת איטי.
האם יש איזה דרך לשפר ביצועים?
ואם לא, מה צוואר הבקבוק?
ואם לא, מה צוואר הבקבוק?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הראוטר מסוגל לתת לך רק רשת 10\100...
מה שאני מציע לך לעשות זה לרכוש סוויץ' ג'יגה, לחבר אליו את כל הצרכנים + כבל גישור מהראוטר (בכדי להזין אינטרנט לכל הצרכנים) ובכך המכשירים יוכלו לדבר בינהם ברשת הפנימית ללא צורך בשימוש בראוטר.
מה שאני מציע לך לעשות זה לרכוש סוויץ' ג'יגה, לחבר אליו את כל הצרכנים + כבל גישור מהראוטר (בכדי להזין אינטרנט לכל הצרכנים) ובכך המכשירים יוכלו לדבר בינהם ברשת הפנימית ללא צורך בשימוש בראוטר.
גם ברשת 10/100 הקצב שלך איטי מידי, אמור לספק כ 11 מגה לשניה.bg1987 כתב:יש לי HTPC, ומחשב נייח, הם מחוברים בכבל לראוטר, כאשר הHTPC מחובר דרך ממיר רשת של YES (ליד המקס).
ואם לא, מה צוואר הבקבוק?...
הפעלת JUMBO FRAIM בראוטר ובכרטיס הרשת במחשב ?
החיוט תקין ?
גם אצלי היתה איטיות עד ש :
1. קניתי סוייץ שהראה בצורה ויזואלית אם אני מחובר במהירות 1 גיגה או 10/100 וראיתי שישנה בעיה.bg1987 כתב:איך אני מפעיל את הגאמבו פריים הזה?
לגבי החיוט, הוא תקין מהבחינה שהוא עובד בלי בעיות ואין לי שום תקלות. אבל מעבר לזה אין לי יכולת לבדוק. (אלה אם יש לך הצעה איך)...
2. הפעלתי את הגמבו פריים, קרא באינטרנט על הראוטר שלך ובדוק אם תומך ובמחשב דרך מאפייני כרטיס הרשת ניתן להגדיר.
הפעלה של גאמבו לא עזרה (אני חושב שהראוטר לא תומך, אבל לא הצלחתי למצוא עדויות לכאן או לכאן)
אני יודע שאני עובד בתצורה של 10\100 כי הראוטר לא תומך בגיגה.
Cornflex אני מקבל 2.5 מגהבייט, שזה בערך כמו 20 מגהביט. אבל הרשת לא אמורה להתקרב לביצועים של 50?
אני יודע שאני עובד בתצורה של 10\100 כי הראוטר לא תומך בגיגה.
Cornflex אני מקבל 2.5 מגהבייט, שזה בערך כמו 20 מגהביט. אבל הרשת לא אמורה להתקרב לביצועים של 50?