רסיבר ימהה בחו"ל ביחס לארץ - משהו לא מובן לי

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,

בעקבות מחשבות על שדרוג לרסיבר חדש , עלתה לי מחשבה להזמין מאמאזון.
משהו לא מסתדר לי עם המחיר של הימהה RVX3067 או בשפה האמריקאית A3000 ( תקנו אותי עד פה ).
באמאזון הוא עולה 1795$ כאשר המתחרים נניח פיוניר LX83 ואונקיו 3008 עולים סביב 1300$..
בארץ מבין השלושה הימהה הכי זול , לא בדקתי מדויק אבל אני מניח סביב 10,500 שח , כאשר האונקיו 12K והפיוניר
אפילו יותר.
אשמח להסבר , מוזר מבחינתי. אולי פספסתי משהו.

תודה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

לא פיספסת.
בארץ ימהה מתומחרים הרבה יותר הגיוני האחרים.
העם דורש..... כל מיני דברים

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #3 

LiorShap כתב:שלום לכולם ,

משהו לא מסתדר לי עם המחיר של הימהה RVX3067 או בשפה האמריקאית A3000 ( תקנו אותי עד פה ).
באמאזון הוא עולה 1795$ כאשר המתחרים נניח פיוניר LX83 ואונקיו 3008 עולים סביב 1300$..
בארץ מבין השלושה הימהה הכי זול , לא בדקתי מדויק אבל אני מניח סביב 10,500 שח , כאשר האונקיו 12K והפיוניר
אפילו יותר.

תודה.
...
ידידי,
אני מציע לך לקרא את כל השרשורים הוותיקים יותר...שכבר נחרשו בעניין... (f)

YAMAHA אכן, מתומכרים הכי "נכון" והגיוני מכל הפירמות החזקות בענף הקולנוע...
אנחנו כבר יודעים על מי אחראי על פיוניר בארץ ועל מי אונקיו...
מדובר על שני יבואנים, עם תמחור בגדר האבסורד והגיחוך...
יבואן פיוניר בהחלט הזניק זאת לשחקים ושבר את השם "הרע" שיבואן אונקיו בנה לעצמו ואף התעלה עליו עם התמחור "הבלתי אפשרי" של ה-83...(שהתחיל במחיר של קרוב ל-23,000 ש"ח) וכיום באיזור ה-15, כמעט שנה שהמוצר על המדף...כאשר הוא נמכר בחו"ל בפחות מ-1200$.
(ראיתי פרסום שלו לפני כחודש ב-1169$)...ומכריי ראו אף בפחות...מספיק לפתוח ebay ולראות את תמחורו...

יבואן ימאהה בהחלט מעניקים בארץ, את התמורה הכי גדולה עבור הכסף...
מה עוד שבמיוחד במחן הרסיברים האחרון שנערך (ימאהה 3067 מול ה-83 של פיוניר מול ה-3008 של אונקיו) הימאהה היה מועדף משמעותית על האחרים...ומסתבר בצדק..וכאומר במיוחד העלות מול התועלת.. (Y)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

אפילו יותר.

תודה.
...

LiorShap

1. איך בדיוק אתה יכול להזמין מאמזון ?

2.כל פעם אותו סיפור מה הקשר שלנו לארה"ב כל היבואנים הרשמיים רוכשים את הרסיברים שלהם מאירופה
ולכן התמכור שלהם יקר . עשה השוואה מול המחירים באירופה ותראה שהמחיר בארץ די סביר .

לכל הקשקשנים שמנסים להטעות את החברים בין תמכור של מכשיר שמגיע מארה"ב לבין מכשיר שמגיע מאנגליה .
אני לא מבין מה יוצא להם מזה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #5 

9000es כתב:

אפילו יותר.

תודה.
...

2.כל פעם אותו סיפור מה הקשר שלנו לארה"ב כל היבואנים הרשמיים רוכשים את הרסיברים שלהם מאירופה
ולכן התמכור שלהם יקר . עשה השוואה מול המחירים באירופה ותראה שהמחיר בארץ די סביר .

לכל הקשקשנים שמנסים להטעות את החברים בין תמכור של מכשיר שמגיע מארה"ב לבין מכשיר שמגיע מאנגליה .
...
מה בדיוק הבעיה להזמין באמזון או בכול אתר אמריקאי אחר?

אנחנו הצרכנים לא ממש מתעניינים מאיפה היבואנים רוכשים את הרסיברים....מה שאנחנו יודעים שאין שום הצדקה לקנות רסיבר אונקיו או פיוניר בארץ במחיר מופקע שמגיע למחיר של פי שניים ולפעמים יותר ממחיר של אותו רסיבר ביבוא אישי מארה"ב עד הבית !

רק לשם דוגמא, אני קבלתי היום רסיבר אונקיו שנקנה בארה"ב. עלות כוללת עד הבית 3150 ש"ח שבארץ דרשו ממני מחיר למעלה מעל 6000 ש"ח.

ציון
ציון

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

zionc כתב:
9000es כתב:

אפילו יותר.

תודה.
...

...

אנחנו הצרכנים לא ממש מתעניינים מאיפה היבואנים רוכשים את הרסיברים....מה שאנחנו יודעים שאין שום הצדקה לקנות רסיבר אונקיו או פיוניר בארץ במחיר מופקע שמגיע למחיר של פי שניים ולפעמים יותר ממחיר של אותו רסיבר ביבוא אישי מארה"ב עד הבית !

רק לשם דוגמא, אני קבלתי היום רסיבר אונקיו שנקנה בארה"ב. עלות כוללת עד הבית 3150 ש"ח שבארץ דרשו ממני מחיר למעלה מעל 6000 ש"ח.

ציון
...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

zionc כתב:
9000es כתב:

אפילו יותר.

תודה.
...

...

ציון
ציון
...
(Y) (Y)

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

9000es כתב:

אפילו יותר.

תודה.
...

LiorShap

...
יש לך טעות בחשיבה. את הצרכן לא אמור לעניין מהיכן מגיע המוצר. היבואן צריך לדאוג שלצרכן לא ישתלם להביא את המוצר מאף מקום מכיוון שהפער לא יהיה גדול מספיק כדי שהייבוא ישתלם. אני משוכנע שאם היה מדובר בפער של 20% ולא יותר, רוב האנשים שהזמינו מחו"ל היו מזמינים בארץ.

טעות שניה היא שאתה מבטל השוואה מאוד רלוונטית למחירי חו"ל. אם הימהה יקר יותר מהאונקיו והפיוניר בחול ובארץ זול מהם המסקנה המתבקשת והמאוד משמעותית היא שימהה מתומחרים הכי טוב בארץ וזו סיבה מספיק טובה כדי לרכוש את הימהה (מתוך תפיסה שצריך לחזק את היבואנים ההוגנים ולהעניש את היבואנים הגרידיים).

רונן

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

מסתבר שיש אנשים שאוהבים להכנע לשליטה הצרכנית הדיקטטורית בארץ...של כמה רודנים מקומיים...
...
אנחנו מבינים למי יוצא מה מ-מה... :roll: :lol:

רונן אמרת זאת יפה מאוד (Y)
טעות שניה היא שאתה מבטל השוואה מאוד רלוונטית למחירי חו"ל. אם הימהה יקר יותר מהאונקיו והפיוניר בחול ובארץ זול מהם המסקנה המתבקשת והמאוד משמעותית היא שימהה מתומחרים הכי טוב בארץ וזו סיבה מספיק טובה כדי לרכוש את הימהה (מתוך תפיסה שצריך לחזק את היבואנים ההוגנים ולהעניש את היבואנים הגרידיים).
...
עקב המקרה הזה, רק מראה את הבעיה החמורה שיש פה...כמו מחאת הקוטג' שעוררה סערות ואף השפיעה לטובה, והוזילה מחירים (לפני שהורידו אותם מהמדף)...לדעתי גם פה, צריך לעשות איזה שינוי גדול, בסופו של דבר, החברות האילו יבינו מהלקחים שלהם, אמנם תמיד יש את המקרה של "פראיירים לא....ומתחלפים...." וראינו זאת היטב אפילו פה בשרשור...וכמובן הצדקה (וכניראה משהו גם מתחת לשולחן :wink: 8O ) לרכישה שלו שמסתבר לא הייתה חכמה במיוחד, והטעייה של הציבור למה לרכוש כן בארץ ולהכנע ל- "על תחמוד".......

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #10 

zionc

תסביר לי בדיוק איך מזמינים רסיבר מאמזון לישראל .

אמזון לא שולחים שום דבר לישראל חוץ מדיסיקים או כותרח בלוריי .
במידה והיה ניתן לרכוש מוצרים מאמזון . אז היבואנים היו חושבים פעמיים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

9000es כתב:zionc

...
תפסיק לשחק אותה כזה תמים, כי נראה לי שאתה לא....

בכול מקרה לשאלתך, בדיוק למטרה זאת באו לעולם אתרים שנקראים USHOP או TNT WorldShop....

חוצמזה יש מלא אתרים אחרים ובד"כ יותר זולים כמו B&H שכן שולחים לארץ.

ציון

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #12 

היום כשמביאים מוצר מחו"ל מה בדיוק צריך לשלם מע"מ וכ'ו (כמה זה יוצא ?)?

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

...
כניראה שמעולם לא הזמנת מחו"ל חבר!!

תאמין לי, אני מתעסק לא מעט עם חו"ל במסגרת העבודה שלי, ומזמין לא מעט, לא חסרים מקומות להזמין מוצרים

במיוחד אלקטרוניקה, ואם כבר מדברים, אז הייאנד יש בשפע בהזמנה, ואת המכשיר שלך ניתן להזמין כמעט

בכל חנות ברשת, תשאל את אלמוג ועוד המון חברים שהזמינו מחו"ל פחוחת מחצי המחיר של הטרפה שנמכר בארץ :!:

תגיד לי חבר בשיא הרצינות חביבי, לא נמאס לך, כל הזמן להצדיק ולהאדיר את הגנבים פה בארץ. 8O :?:

בתור קורא (לרוב פסיבי) מצטייר שיש לך יד בדבר, אלי באמת אתה מקבל איזה שוחד 8O אני כבר לא אתפלא :|

אתה האדם היחיד בפורום וניראה לי שגם בכל האתר הזה, אתה והקומונה שלך שמשבחים את המחירים

המטורפים של הארץ, דיי באמת שנמאסת, לא מכיר אותך אותך, אבל מהקריאה פה על ההתבטאויות שלך פה

עושה רושם שאתה הכי לא שה תמים :wink:

לי לא חסר דבר, טפו טפו טפו, והמחירים בארץ הם לא מדד עבורי, אבל דחילק למה לי להאכיל בכפית גנבים???

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

dgent כתב:היום כשמביאים מוצר מחו"ל מה בדיוק צריך לשלם מע"מ וכ'ו (כמה זה יוצא ?)?
...
זה תלוי במוצר....
למשל רמקולים או רסיברים, סה"כ עלות מיסים ומע"מ זה 34% מהקבלה.

ציון

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #15 

תודה.
...
רק ציון קטן -הרסיברים דומים אבל לא זהים
3607 הוא רסיבר אירופאי
A3000 הוא רסיבר אמריקאי שנותן יותר פיצ'רים מאשר האירופאי
אחת הסיבות להבאת המכשיר הזה לארץ היא התמיכה כביכול של A3000 במערכת חשמל חכם קונטרול 4
שגם היא מיובאת על ידי אותו יבואן ומיוצרת בארה"ב
הינה קישור לשני המכשירים

http://uk.yamaha.com/en/products/audio- ... mode=model

http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 01/07/2011 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

yaronm37 כתב:

...
כניראה שמעולם לא הזמנת מחו"ל חבר!!

תאמין לי, אני מתעסק לא מעט עם חו"ל במסגרת העבודה שלי, ומזמין לא מעט, לא חסרים מקומות להזמין מוצרים

במיוחד אלקטרוניקה, ואם כבר מדברים, אז הייאנד יש בשפע בהזמנה, ואת המכשיר שלך ניתן להזמין כמעט

בכל חנות ברשת, תשאל את אלמוג ועוד המון חברים שהזמינו מחו"ל פחוחת מחצי המחיר של הטרפה שנמכר בארץ :!:

תגיד לי חבר בשיא הרצינות חביבי, לא נמאס לך, כל הזמן להצדיק ולהאדיר את הגנבים פה בארץ. 8O :?:

בתור קורא (לרוב פסיבי) מצטייר שיש לך יד בדבר, אלי באמת אתה מקבל איזה שוחד 8O אני כבר לא אתפלא :|

אתה האדם היחיד בפורום וניראה לי שגם בכל האתר הזה, אתה והקומונה שלך שמשבחים את המחירים

המטורפים של הארץ, דיי באמת שנמאסת, לא מכיר אותך אותך, אבל מהקריאה פה על ההתבטאויות שלך פה

עושה רושם שאתה הכי לא שה תמים :wink:

לי לא חסר דבר, טפו טפו טפו, והמחירים בארץ הם לא מדד עבורי, אבל דחילק למה לי להאכיל בכפית גנבים???
...
(Y) (Y)

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #17 

אני לא מבין למה הויכוח הזה חוזר כל פעם על עצמו ?
המחירים של כל מוצרי החשמל זולים יותר בארה"ב. נקודה.
התמחור בארץ דומה לזה של אירופה, וגם המוצרים ברובם מיובאים משם.
לגבי התמחור של הרסיברים, ברור לכולם שלרכוש מארה"ב יצא זול יותר מאשר בארץ, כשהחסרון הוא חוסר אחריות והצורך בשנאי נפרד לרסיבר.
מכאן נכנס השיקול האישי של כל אחד מאיתנו.
אני באופן אישי, עבור רסיבר שעולה 12K בארץ, מעדיך לשלם סכום זה מאשר לרכוש רסיבר דומה בעלות כוללת של 8K מארה"ב .
אני לא פרייאר ולא משהו דומה לכך. בשבילי האחריות והתאימות המלאה של הרסיבר למתח החשמל בארץ, שווים את הכסף.
כמובן שנכנס לכאן גם השיקול של טרייד אין, שניתן לבצע עם הרסיבר שנקנה בארץ, לעומת זה שבארה"ב שהסיכויים לבצע זאת אפסיים.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #18 

אתה טועה , רסיברים רבים גם לא דומים לאירופה אלא לעיתים פי 2 אפילו מאירופה ! (ופה מחירים רבים הם בדיוק כמו באמריקה מבחינה מספרית רק שזה ביורו שכבר מייקר משמעותית לישראלים ועדיין זה יקר משמעותית מהמחיר הזה ) ,
בוא אני אסכם לך בקצרה , אני קניתי את ה 609 שלי בחצי מחיר מהארץ ,
במחיר של הארץ אתה יכול לקפוץ לפה לסו"ש (לראות עולם קצת ולהתרחק מהשמש לכמה ימים (היום ירד פה גשם) לקנות את המכשיר ולחזור איתו הבייתה (כולל תשלום מע"מ ומכס). וזאת דוגמא של מוצר פשוט יחסית (לא מוצר דגל שם ההבדלים גדולים יותר ).

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

sufgi כתב:אני לא מבין למה הויכוח הזה חוזר כל פעם על עצמו ?
המחירים של כל מוצרי החשמל זולים יותר בארה"ב. נקודה.
התמחור בארץ דומה לזה של אירופה, וגם המוצרים ברובם מיובאים משם.
לגבי התמחור של הרסיברים, ברור לכולם שלרכוש מארה"ב יצא זול יותר מאשר בארץ, כשהחסרון הוא חוסר אחריות והצורך בשנאי נפרד לרסיבר.
מכאן נכנס השיקול האישי של כל אחד מאיתנו.
אני באופן אישי, עבור רסיבר שעולה 12K בארץ, מעדיך לשלם סכום זה מאשר לרכוש רסיבר דומה בעלות כוללת של 8K מארה"ב .
אני לא פרייאר ולא משהו דומה לכך. בשבילי האחריות והתאימות המלאה של הרסיבר למתח החשמל בארץ, שווים את הכסף.
כמובן שנכנס לכאן גם השיקול של טרייד אין, שניתן לבצע עם הרסיבר שנקנה בארץ, לעומת זה שבארה"ב שהסיכויים לבצע זאת אפסיים.
...
אין שום ויקוח, זה ברור לכל בר דעת שרוב היבואנים בארץ "שוחטים" אותנו !

זה רק מקומם שהחבר שלך מנסה להציג אותנו כחבורה של "קשקשנים" (לפי דברו) שמנסה להטעות את חברי הפורום בשעה שהוא עושה זאת בצורה בוטה עד כדי נסיון פגיעה באנטלגנציה של חברי הפורום.

ותחשוב על זה...

ציון

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #20 

נושא חרוש כל כמה זמן יש דיון כזה והמסקנה בסופו הוא שמי שזה מפריע לו פשוט מזמין מחול אנחנו חיים בעידן שכל דבר נמצא במרחק של כמה לחיצות עכבר וכמה ימים של המתנה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

נעול

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”