שטראוס החליפה מארז של דנונה והקפיצה את המחיר ב-25%
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000658665
"גלובס" חושף: שטראוס החליפה מארז של דנונה והקפיצה את המחיר ב-25% ■ אמש נחשף כי הקבוצה תכננה שינויים נוספים במארזים, המשקפים עלייה של 14%-21% במחיר המוצרים ■ שטראוס בתגובה: נפלה טעות במחיר; אנו מודים ל"גלובס" על הגילוי
"גלובס" חושף: שטראוס החליפה מארז של דנונה והקפיצה את המחיר ב-25% ■ אמש נחשף כי הקבוצה תכננה שינויים נוספים במארזים, המשקפים עלייה של 14%-21% במחיר המוצרים ■ שטראוס בתגובה: נפלה טעות במחיר; אנו מודים ל"גלובס" על הגילוי
הבעייה היא ששיטת ה"שוק החופשי" לא יכולה לעבוד במשק קטן כל כך כמו זה הישראלי. בתחומים רבים חברות קטנות מידי אינן רווחיות מספיק וחברות גדולות נוהגות כמונופול/קרטל. אי אפשר להפסיק לאכול ולהחרים את כולם. צריך ללחוץ על הפוליטיקאים ו/או לבחור בהתאם מישהו שיפעל לריסון "כוחות השוק".
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
- יצירת קשר:
גלובס עושה בשבועות האחרונים עבודת קודש בחשיפת העיוותים הבלתי נסבלים/יאומנים/מרגיזים שהצרכן הישראלי צריך לשלם. אני ממש מקוה שבעקבות ההצלחה של מלחמת הקוטג', אנחנו נתחיל להתעורר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רק שלא יגעו לי בפטה כבד האווזים, בקוואיר, בלחמניות הקטנות והטעימות האלו שמהן עושים טוסטים פנטסטים ובשמפניה. יש לי כמה טייקונים שאני מארח השבוע ומה זה לא בא לי בושות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מזל שחוץ מיוגורט 9% במיכלים של 2 ליטר, אני לא קונה שום מוצר חלב בארץ.
קוויאר אכלתי כ"כ הרבה כל החיים, שבארץ ממש נמאס לי מהמחיר המוגזם, כן, הייתי מורח על הלחם בבוקר ביחד עם החמאה. שמפניה אני שותה רק בערבוב עם וודקה, והאמת - חסרות לי השיחות עם משפחת דנקנר...
קוויאר אכלתי כ"כ הרבה כל החיים, שבארץ ממש נמאס לי מהמחיר המוגזם, כן, הייתי מורח על הלחם בבוקר ביחד עם החמאה. שמפניה אני שותה רק בערבוב עם וודקה, והאמת - חסרות לי השיחות עם משפחת דנקנר...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים