השקת מסכי סמסונג 2011
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ההשקה לקהל הרחב נעשתה בתערוכה... לא ממש מבין מה הבעיה.
וזה היה כמעט 13000 איש, לא 30...
וזה היה כמעט 13000 איש, לא 30...
יסלח לי עופר לאור שאני חולק על התשובה הזו.oferlaor כתב:ההשקה לקהל הרחב נעשתה בתערוכה... לא ממש מבין מה הבעיה.
וזה היה כמעט 13000 איש, לא 30......
מה קשור תערוכה להשקה רישמית של ייבואן מוביל למסכים בארצנו?
איך אתה משווה בכלל בין התנאים שהיו בתנאי שטח של תערוכה כאשר אלפים מסתובבים לך מול העיניים לבין תנאים של חנות מיקצועית שבה יש תנאים ראויים לבחינת מסכים?
ומה עם ההסברים הטכניים שניתנים שם ע'י נציג מוסמך במקום איזה 'דיילים' כפי שהיו בתערוכה(ושנקטלו כאן בתגובות של החברים).
ומה עם ארוחת הערב הנלווית?
לי (באופן אישי) נראה שזו לא הסיבה האמיתית להיעדר ההשקה הזו באתר השנה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
yaacubo
1. ההשקה עם ההסברים היו לפני כחודש במסיבת העיתונאים
http://www.hometheater.co.il/article02485
2. המסכים הוצגו גם בתערוכה וגם נמצאים קבוע כבר חודש בחנות הדגל של סמסונג בהרצליה. אף אחד לא עוצר אותך מללכת לשם.
3. אין לנו קשר לסמסונג או סמליין, הן רשאיות לעשות אירועים מתי ועם מי שמתחשק להן... אם יש לך שאלות לגבי ההחלטות שלהן, תשאל אותן, לא אותנו.
4. נראה לי מגעיל שאתה מתלונן על זה שלא מכינים לך אירוע עם ארוחת ערב נלוות. אף אחד לא חייב לך אירועים, ואף אחד לא חייב לך ארוחות ערב.
כל הגישה הזו מעצבנת אותי, והיא גם הגעילה אותי כשאנשים התלוננו שאנחנו מקבלים רק "ארוחת בוקר" בעוד שאחרים מקבלים ארוחה טובה יותר. השעות של האירוע לא מתאימים לנו וכו'.
זה שאתה רוצה משהו חינם מהיבואן, זה נחמד - דבר איתו ותברר אם הוא מוכן לתת לך ארוחת ערב אישית...
הצטרפת לפני 4 חודשים לאתר וכבר יש לך דרישות, תאוריות קונספירציה וכו'. אם יש לך משהו להגיד, תגיד.
1. ההשקה עם ההסברים היו לפני כחודש במסיבת העיתונאים
http://www.hometheater.co.il/article02485
2. המסכים הוצגו גם בתערוכה וגם נמצאים קבוע כבר חודש בחנות הדגל של סמסונג בהרצליה. אף אחד לא עוצר אותך מללכת לשם.
3. אין לנו קשר לסמסונג או סמליין, הן רשאיות לעשות אירועים מתי ועם מי שמתחשק להן... אם יש לך שאלות לגבי ההחלטות שלהן, תשאל אותן, לא אותנו.
4. נראה לי מגעיל שאתה מתלונן על זה שלא מכינים לך אירוע עם ארוחת ערב נלוות. אף אחד לא חייב לך אירועים, ואף אחד לא חייב לך ארוחות ערב.
כל הגישה הזו מעצבנת אותי, והיא גם הגעילה אותי כשאנשים התלוננו שאנחנו מקבלים רק "ארוחת בוקר" בעוד שאחרים מקבלים ארוחה טובה יותר. השעות של האירוע לא מתאימים לנו וכו'.
זה שאתה רוצה משהו חינם מהיבואן, זה נחמד - דבר איתו ותברר אם הוא מוכן לתת לך ארוחת ערב אישית...
הצטרפת לפני 4 חודשים לאתר וכבר יש לך דרישות, תאוריות קונספירציה וכו'. אם יש לך משהו להגיד, תגיד.