הבדל בין סמסונג לד D7000 לבין D8000
שלום לכל החברים,
ניסיתי למצוא מה ההבדל בין הדגמים אך לא מצאתי... בחלק מהאתרים מצויין שההבדל הוא רק במסגרת המסך.
באתר סמסונג האמריקאי ראיתי שיש הבדל בפיצ׳ר אחד (מצויין פלוס ליד הפיצ׳ר במסך d8000). לעומת זאת, באתר הארופאי (UK) לא מצויין ההבדל....
בכלל, אם אני מבין נכון, סמליין ימכרו את המסך הארופאי, לא?
אם כך מה הם ההבדלים בין הדגמים...
תודה מראש
ניסיתי למצוא מה ההבדל בין הדגמים אך לא מצאתי... בחלק מהאתרים מצויין שההבדל הוא רק במסגרת המסך.
באתר סמסונג האמריקאי ראיתי שיש הבדל בפיצ׳ר אחד (מצויין פלוס ליד הפיצ׳ר במסך d8000). לעומת זאת, באתר הארופאי (UK) לא מצויין ההבדל....
בכלל, אם אני מבין נכון, סמליין ימכרו את המסך הארופאי, לא?
אם כך מה הם ההבדלים בין הדגמים...
תודה מראש
צודק, גם בחנות סמסונג בהרצליה אמרו לי שהמסכים אסיאתיים, מיוצרים בתאילנד...nils3373 כתב:דברתי עם משווק של אלמ (שלמעשה היא חברת בת של מיניליין) ביום שישי שאמר שהדגמים יהיו אסיאתיים....
מה זה אומר מבחינתנו כצרכנים? האם המסך פחות טוב מהדגם האירופאי/אמריקאי?
אני יכול להעיד שבדגמי השנה הקודמת-V20 אירופאי מול אסיאתי-איכות התמונה בשידורי SD טובה יותר משמעותית בדגם האירופאי(דרך ממיר,בחיבור SCART ישיר)bigbig כתב:צודק, גם בחנות סמסונג בהרצליה אמרו לי שהמסכים אסיאתיים, מיוצרים בתאילנד...nils3373 כתב:דברתי עם משווק של אלמ (שלמעשה היא חברת בת של מיניליין) ביום שישי שאמר שהדגמים יהיו אסיאתיים....
מה זה אומר מבחינתנו כצרכנים? האם המסך פחות טוב מהדגם האירופאי/אמריקאי?...
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
חקרתי את הנושא באירופה . השוותי את מלוא הפרמטרים ( שני עמודים לאורך ) .
הבדל נמצא בתמיכת MICRO-DIMMING ופרמטר CMR שהומצא על יד סמסונג.
MODEL COST CMR
D8000 2100EURO 800
D7000 1900EURO 600
D6500 1500EURO 400
ישנם הבדלים בעיצוב ו תוספת משקפיים ודברים שוליים יחסית למחיר . המחירים שציינתי הם מחירים ב אתרים להזמנה , מחיר מומלץ ב באתר סמסונג יקר יותר 500E .
לדעתי D6500 בהחלט נותן תמורה|תועלת כדאי ביותר.
לא מצאתי עדות למחיר או יכולת רכישה בארץ
מי שרוצה לחרוש את הנושא עוד - מוגש האתר לבדיקה . אפשר לעבור ל CHROME על מנת לקבל תירגום אוטומטי.
http://samsung.de/de/Privatkunden/TVHei ... etail.aspx
בארץ -דרך סמיליין יש הבדל נוסף - הורדת WIFI פנימי ב D7000 - לדעתי על מנת למצב גבוה וליקר את הדגם D8000
הבדל אחד במיפרט
הבדל נמצא בתמיכת MICRO-DIMMING ופרמטר CMR שהומצא על יד סמסונג.
MODEL COST CMR
D8000 2100EURO 800
D7000 1900EURO 600
D6500 1500EURO 400
ישנם הבדלים בעיצוב ו תוספת משקפיים ודברים שוליים יחסית למחיר . המחירים שציינתי הם מחירים ב אתרים להזמנה , מחיר מומלץ ב באתר סמסונג יקר יותר 500E .
לדעתי D6500 בהחלט נותן תמורה|תועלת כדאי ביותר.
לא מצאתי עדות למחיר או יכולת רכישה בארץ
מי שרוצה לחרוש את הנושא עוד - מוגש האתר לבדיקה . אפשר לעבור ל CHROME על מנת לקבל תירגום אוטומטי.
http://samsung.de/de/Privatkunden/TVHei ... etail.aspx
בארץ -דרך סמיליין יש הבדל נוסף - הורדת WIFI פנימי ב D7000 - לדעתי על מנת למצב גבוה וליקר את הדגם D8000
הבדל אחד במיפרט