לפני שנתיים לקח הבמאי טוד פיליפס 35 מיליון דולר, גייס צוות שחקנים אלמונים יחסית וצילם את אחת הקומדיות המצליחות ביותר בעשור האחרון: "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס". שנתיים אחרי, חזרו החבר'ה לבנגקוק. בדקנו מה יצא...
כתבה ראשונה פרי עטו של איתמר נמרוד (itanim82).
תודה על הביקורת. אחרי שקראתי אותה ואת זו שהופיעה ב Mr. Cranky כאן http://www.mrcranky.com/movies/hangover-2 אין הרבה סיכויים שאצפה בסרט הזה אלא אם כן אהיה מצוי תחת השפעה של חומרים כימיים הדורשים מרשם רופא.
אהבתי מאוד את הראשון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ראשית תודה על הביקורת
אני רק לא מבין מאיפה הסרט הראשון קיבל את הכבוד להיות בין הסרטים הטובים של העשור..
היו בו שניים וחצי קטעים מצחיקים )וכן נהניתי ממנו ( והוא היה בין המוצלחים באותו הקיץ אבל הוא לגמרי אוברייטד כמו שאמרו שני המגיבים מעליי (למרות שאחדד מהם ראה כבר) לקולנוע אני לא אלך בשביל לראות את.
השני. סרטים מהסוג הזה לא שווים את ההוצאות הכרוכות בערב יציאה לקולנוע ,
אבל שוב זוהי רק דעתי...
dgent כתב:ראשית תודה על הביקורת
אני רק לא מבין מאיפה הסרט הראשון קיבל את הכבוד להיות בין הסרטים הטובים של העשור..
היו בו שניים וחצי קטעים מצחיקים )וכן נהניתי ממנו ( והוא היה בין המוצלחים באותו הקיץ אבל הוא לגמרי אוברייטד כמו שאמרו שני המגיבים מעליי (למרות שאחדד מהם ראה כבר) לקולנוע אני לא אלך בשביל לראות את.
השני. סרטים מהסוג הזה לא שווים את ההוצאות הכרוכות בערב יציאה לקולנוע ,
אבל שוב זוהי רק דעתי...
ziv_r כתב:לפני שנתיים לקח הבמאי טוד פיליפס 35 מיליון דולר, גייס צוות שחקנים אלמונים יחסית וצילם את אחת הקומדיות המצליחות ביותר בעשור האחרון: "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס". שנתיים אחרי, חזרו החבר'ה לבנגקוק. בדקנו מה יצא...
כתבה ראשונה פרי עטו של איתמר נמרוד (itanim82).
חח סרט הקודם היה ממש ענק ומצחיק בטירוף, לא יכלתי להפסיק לצחוק לדעתי השחקן שהכי מצחיק אותי היה הוא אד הלמס,
הוא ממש משחק את דמות מאוד בטבעיות ובטריילר של המשך בדרך לחתונה עוצרים בבנגקוק רואים שיש קטעים חזקים עליו במיוחד והוא גם הוזמן לתוכנית של ג'יי לנו - פשוט שחקן מעולה!
בשתי מילים - "המשך מביך"
אהבתי את הראשון בשל המקוריות ושלל הקטעים המשעשעים.
ההמשך היה ניסיון של copy and paste של אותו רעיון בדיוק ,רק כמעט בלי הקטעים המשעשעים.
יתן למצוא הבלחות של צחוק מדי פעם אך בעיקר נסיון מביך להצחיק.