ביום שני ייחשף תאריך ההשקה של ה-s2 בארץ
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אחריות בארץ לא שווה כלום , המחיר שלו בחנויות הפרטיות כבר נמוך מ3K ...זה במאת אמור לעניין מישהו ?
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ומה זה יתן?kalinium כתב:בשני הקרוב סמסונג מכנסת מסיבת עיתונאים ובה ייחשף התאריך להשקה בארץ של ה-s2!!...
ניתן להשיג מזמן את המכשיר במחירים כמעט כמו בחו"ל.
עברית ותרגום גם יש.
והרומים של סאני זה לא משהו מיוחד....
אני מאמין שרק הם מתרגשים מהעניין.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
דילים ?nokobik כתב:זה יתן דילים מהספקיות....
האם מדובר בהצעות הזויות לרכוש מכשירים בעלות כפולה ולקבל חלק ( קטן ) מההפרש תמורת טיגון המוח עם קרינה סלולרית ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
מסכים עם קודמי-קודמי,
זה שרוב האנשים כאן משיגים את המכשיר הזה באופן פרטי זה היוצא דופן. רוב רובם של האנשים בארץ רוכשים את המכשיר שלהם דרך המפעילות ולכן יש פה חדשה גדולה. בנוסף זאת הפעם הראשונה שמכשיר דגל מגיע לארץ כל כך קרוב להשקה העולמית שלו, בנוסף לא מעט אנשים יעדיפו להשתמש ברום מעוברת לגמרי ואחרון חביב זה יגדיל ויחשוף עוד יותר את הקהילה המבודדת שיש בישראל לקצת יותר ממכשיר אייפון ומכשיר גלקסי S
זה שרוב האנשים כאן משיגים את המכשיר הזה באופן פרטי זה היוצא דופן. רוב רובם של האנשים בארץ רוכשים את המכשיר שלהם דרך המפעילות ולכן יש פה חדשה גדולה. בנוסף זאת הפעם הראשונה שמכשיר דגל מגיע לארץ כל כך קרוב להשקה העולמית שלו, בנוסף לא מעט אנשים יעדיפו להשתמש ברום מעוברת לגמרי ואחרון חביב זה יגדיל ויחשוף עוד יותר את הקהילה המבודדת שיש בישראל לקצת יותר ממכשיר אייפון ומכשיר גלקסי S
מה? איך המחיר כזה נמוך?
בדרך כלל בחודשים הראשונים המחירים בשמיים.
נערך לאחרונה על ידי hilawolf ב 03/07/2011 22:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: מה? איך המחיר כזה נמוך?
אז מחכים טיפה. לפני חודש הגלקסי 2 נמכר בארץ 4000. היום אפשר למצוא אותו ב 3000.hilawolf כתב:בדרך כלל בחודשים הראשונים המחירים בשמיים....
עכשיו נכנס ה HTC sensation שנותן לו פייט יפה ומתומחר ב 2600.
עד סוף יולי אני מניח שנראה עוד ירידה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אכן, ביום שני סמסונג עורכת מסיבת עיתונאים. אנחנו נהיה שם ונדווח .
אלי חבוש
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני מסכים חלקית אבל יש תחושה שהמגמה מתחילה להתהפך.....osherov כתב:מסכים עם קודמי-קודמי,
זה שרוב האנשים כאן משיגים את המכשיר הזה באופן פרטי זה היוצא דופן. רוב רובם של האנשים בארץ רוכשים את המכשיר שלהם דרך המפעילות ולכן יש פה חדשה גדולה. בנוסף זאת הפעם הראשונה שמכשיר דגל מגיע לארץ כל כך קרוב להשקה העולמית שלו, בנוסף לא מעט אנשים יעדיפו להשתמש ברום מעוברת לגמרי ואחרון חביב זה יגדיל ויחשוף עוד יותר את הקהילה המבודדת שיש בישראל לקצת יותר ממכשיר אייפון ומכשיר גלקסי S...
אנשים מתחילים יותר ויותר להיות מודעים לחוק ניתוק הזיקה ומעדיפים לקנות את המכשיר עצמאית וללא קשר למפעיל הסלולרי שלהם.
גם להבדלי המחיר יש משקל גדול ואני בטוח שאף אחד לא משלה את עצמו שתמחור המכשיר במפעילים הסלולרים יהיה אטרקטיבי כמו שניתן להשיג בשוק הפרטי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
shraga007,
לא מסכים. דעתי היא שאם תשאל 100 איש מה זה חוק ניתוק זיקה, אז אולי 20% ידעו על מה אתה מדבר. מתוך אותם 20% אולי 10% באמת מנצלים את החוק הזה (שזה 2 אנשים מתוך 100)
לא מסכים. דעתי היא שאם תשאל 100 איש מה זה חוק ניתוק זיקה, אז אולי 20% ידעו על מה אתה מדבר. מתוך אותם 20% אולי 10% באמת מנצלים את החוק הזה (שזה 2 אנשים מתוך 100)
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
למה אחריות בארץ לא שווה כלום?IamEzio כתב:אחריות בארץ לא שווה כלום , המחיר שלו בחנויות הפרטיות כבר נמוך מ3K ...זה במאת אמור לעניין מישהו ?...
לא עדיף אחריות של המפעילה אל מול בלי אחריות בכלל?