שלום לכולם,
אני בדרך לרכישה פלסמה/מערכת קולנוע ביתית/סטרימר
כל הסיפור הולך להיות יחסית צנוע אבל גם בסדר גודל כזה אני מתאר לעצמי שיש טובים פחות ובכלל לא טובים.
טלויזיה- LG PK550
סטרימר- A-120 או XTREAMER
לגבי אלו אני עדיין מתלבט אבל לא נראה לי שזה הפורום המתאים.
לגבי המערכת קולנוע ביתי- אני יכול להשקיע עד 1500 ש"ח. קיבלתי המלצות על שלושה דגמים. אשמח לקבל את דעתכם, לאו דווקא על הדגמים הללו.
1. PIONEER HTZ101 בגלל שאפשר לשמוע שידורים בכל חמשת הרמקולים.
2. LG 805SH
3. SONY DZ330
כאמור, אשמח לקבל המלצות לגבי דגם טוב בטווח מחירים בטווח מחירים הזה או אפילו מעט יותר גבוה.
זה לא שאני מעוניין במערכת קולנוע ביתית, פשוט רמקולים עם רסיבר יעלו יותר. ב DVD לא נראה לי שיהיה לי ממש צורך.
תודה רבה, קובי.
מערכת קולנוע בסיסית
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש עכשיו מבצע מעולה בבאג בדיוטי פרי של רסיבר הרמן קרדון 142 ב-$200 וסט רמקולים 5.1 של JBL מדגם SCS200.5 גם כן ב-$200.
הכל ביחד פחות מ-1,500 ש"ח ואתה מרוויח מערכת הרבה יותר רצינית מכל מה שציינת לעיל (שווי מוערך ללא המבצע כ-3,000 ש"ח)!
אופציה אחרת היא סט רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם Z5500 הוותיק או מחליפו החדש (וקצת יותר יקר) ה-Z906. גם אלה צריכים להיות בתקציב שלך ויתנו לך המון תמורה למחיר (ועדיין לא כמו המבצע של הדיוטי פרי)!
הכל ביחד פחות מ-1,500 ש"ח ואתה מרוויח מערכת הרבה יותר רצינית מכל מה שציינת לעיל (שווי מוערך ללא המבצע כ-3,000 ש"ח)!
אופציה אחרת היא סט רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם Z5500 הוותיק או מחליפו החדש (וקצת יותר יקר) ה-Z906. גם אלה צריכים להיות בתקציב שלך ויתנו לך המון תמורה למחיר (ועדיין לא כמו המבצע של הדיוטי פרי)!