בשבוע האחרון הייתי בכמה וכמה חדרי האזנה,
שמעתי כמה וכמה סטים אחד, של AAD, השני של DYNASOUND (שני סטים לא יקרים במיוחד),
POLK AUDIO RM8000T (בתור קדמיים דגם אחר בתור אחוריים),
וקבעתי לשמוע DALI השבוע גם.
רק במקום לצאת עם תשובות,
יצאתי מבולבל יותר מכל הכיוונים.
האם יש איזושהיא המצלמה "גורפת" לקניית רמקולים נגיד על 10K לק"ב ? (ללא הסאב)
מכל החברות וכל ההמלצות הלכתי לאיבוד כבר.
כל טיפ יתקבל בברכה!
עצות וטיפים - לשדרוג מערכת הק"ב.
אתה מבקש המלצה מאוד קשה, כי ברמקולים יש עניין מאוד אישי... מה שישמע לי טוב לא בהכרח ישמע לך טוב.Onlyktm כתב:בשבוע האחרון הייתי בכמה וכמה חדרי האזנה,
שמעתי כמה וכמה סטים אחד, של AAD, השני של DYNASOUND (שני סטים לא יקרים במיוחד),
POLK AUDIO RM8000T (בתור קדמיים דגם אחר בתור אחוריים),
וקבעתי לשמוע DALI השבוע גם.
רק במקום לצאת עם תשובות,
יצאתי מבולבל יותר מכל הכיוונים.
האם יש איזושהיא המצלמה "גורפת" לקניית רמקולים נגיד על 10K לק"ב ? (ללא הסאב)
מכל החברות וכל ההמלצות הלכתי לאיבוד כבר.
כל טיפ יתקבל בברכה!...
בו נתחיל מזה שנדע מה הצרכים שלך? כמה אחוז מוזיקה וכמה אחוז סרטים.
איזה רסיבר יש לך?
אחרי כל המלצות, אתה תיהיה חייב לקבל את ההחלטה לבד, איזה רמקול אתה אוהב יותר.
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין המלצה גורפת פשוט מכיוון שלכל אחד מאיתנו אוזניים ומוח שונים, ויחד איתם גם מכלול העדפות וטעמים שונה בכל המגיע למוזיקה, קולנוע ואיך שהם צריכים להישמע באופן אישי...
אז הבנו מה התקציב שלך, עכשיו רק צריך להבין אם רצפתיים מלפנים זה לגיטימי מבחינתך (ומבחינת זוגתך שתחיה אם יש), או אם אתה מעדיף מדפיים או אפילו סאטליטים.
בנוסף, נשמח לשמוע כמה אתה שומע מוזיקה ביחס לק"ב, איזה מוזיקה אתה שומע, איזה ממיר, נגן/ים ורסיבר יש לך וגם למה אתה בוחר שלא לשדרג את הסאב...
אז הבנו מה התקציב שלך, עכשיו רק צריך להבין אם רצפתיים מלפנים זה לגיטימי מבחינתך (ומבחינת זוגתך שתחיה אם יש), או אם אתה מעדיף מדפיים או אפילו סאטליטים.
בנוסף, נשמח לשמוע כמה אתה שומע מוזיקה ביחס לק"ב, איזה מוזיקה אתה שומע, איזה ממיר, נגן/ים ורסיבר יש לך וגם למה אתה בוחר שלא לשדרג את הסאב...
-
Onlyktm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תודה על התשובות - תוספות ברשותכם.
1. הקדמיים יכולים להיות רצפתיים - וגם מפלצתיים - כרגע אני לבד בבית - ועדיף שכל הציוד כבר יהיה ממוקם...
2. יחס קולנוע / מוסיקה - 95% קולנוע - סרטים בHD - כולם כולל כולם לפחות 5.1 DTS ומעלה. 5% מוסיקה...
3. המגבר הנוכחי הוא דיי ישן - ימאה RXV450 - אם צריך ופה יהיה הסעיף שישדרג את הכל - נשדרג גם אותו (קיבלתי דווקא הצעה לRXV765 משומש )
4. למה לא לשדרג את הסאב? אני מרוצה ממנו. וכי לא יכנס בתקציב הזה גם שדרוג הסאב.
5. מה שמנגן את המדיות זה מחשב שמחובר בHDMI לטלויזיה ישירות , וכבל אופטי למגבר.
1. הקדמיים יכולים להיות רצפתיים - וגם מפלצתיים - כרגע אני לבד בבית - ועדיף שכל הציוד כבר יהיה ממוקם...
2. יחס קולנוע / מוסיקה - 95% קולנוע - סרטים בHD - כולם כולל כולם לפחות 5.1 DTS ומעלה. 5% מוסיקה...
3. המגבר הנוכחי הוא דיי ישן - ימאה RXV450 - אם צריך ופה יהיה הסעיף שישדרג את הכל - נשדרג גם אותו (קיבלתי דווקא הצעה לRXV765 משומש )
4. למה לא לשדרג את הסאב? אני מרוצה ממנו. וכי לא יכנס בתקציב הזה גם שדרוג הסאב.
5. מה שמנגן את המדיות זה מחשב שמחובר בHDMI לטלויזיה ישירות , וכבל אופטי למגבר.