Galaxy s II Plus ? האמנם?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
eran_io פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

יש שמועה שהולכת לצאת גירסה חדשה של הגלקסי במקביל ליציאת אייפון 5...

http://www.gadgety.co.il/20084/samsung- ... בד-1-4ghz/

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

לפי הפורומים השונים הGalaxy S מתחמם לא מעט גם ככה ,להמהיר עוד יותר את המעבד יהיה מיותר ,שלא לדבר על זה שגם ככה השבב בכלל לא חלש.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #3 

IamEzio,
עולם האנדרואיד שקל את הערה שלך לגבי החימום ולמרות התלבטויות קשות ולמרות האוביקטיביות שנידף ממנה, עולם האנדרואיד החליט להמשיך קדימה במסע הפיתוח והטכנולוגיה במלוא המרץ ולא לעצור את הרכבת על מנת לחכות לכל השאר כדי שיעלו או כדי שיישרו קו :wink:

יש 3 חדשות חמות על הקנה כיום:
1. ה SGSIII של סמסונג שאמור לצאת בספטמבר ויתן קרב ישיר אל מול ההשקה של האייפון 5
2. מכשיר גוגל חדש שיקרא Nexus Prime וייוצר כנראה ע"י אותה חברת סמסונג, שיהיה לא פחות ממפלצת חומרה, אני מדבר על דברים כגון מסך מסוג S.AMOLED HD שיהיה בעל רזולוצית HD ומעבד כפול ליבה באזור ה 1.5GHz. המכשיר הזה יושק ברבעון האחרון של השנה ויהיה הראשון להריץ את גירסת האנדרואיד הבאה, ה Ice cream sandwich
3. אחרי תלונות של חלק מיצרניות המכשירים בכל הנוגע לבלעדיות שגוגל נותנים כל פעם רק לחברה אחת בכל השקת גירסה חדשה של אנדרואיד (HTC עם הנקסוס 1 וסמסונג עם הנקסוס S) השמועה מדברת על כך שלפחות 3 מכשירים מ 3 חברות שונות יצאו לשוק מייד עם השקת גירסת האנדרואיד החדשה. צפו להשקה מיידית של מכשיר HTC, סמסונג, מוטורולה ואולי גם LG ואלי גם סוני אריקסון מייד עם השקת ה Ice cream sandwich לאוויר העולם (רבעון רביעי)

הולך להיות פה משוגע לגמרי בסתיו הקרוב. כולנו, בעלי מכשירי הדגל הנוכחיים של כל החברות, צפו להתיישנות מיידית של המכשיר שלנו, עוד 3-4 חודשים 8O

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

כל פעם משדרגים... זה מחלה קשה וכואבת...
ולחשוב שכמה שנים חייתי עם ה6120C והכל היה בסדר

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #5 

אריה ,אין פה קשר ל"איך עולם האנדרואיד עובד" ..

אי אפשר סתם להוציא את אותו הליבה עם תדרים גבוהים יותר בלי לעשות שינוי בליבה / מכשיר כדי לפזר את החום בצורה יעילה יותר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

eran_io פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #6 

אריה, למה אתה מבעס אותנו. תן לנו להמשיך לחשוב שהמכשיר שלנו יישאר ב"טופ" ליותר זמן...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

iakovl כתב:כל פעם משדרגים... זה מחלה קשה וכואבת...
ולחשוב שכמה שנים חייתי עם ה6120C והכל היה בסדר
...
תאמת המחלה לא קשה ולא כואבת אלא סתאם יקרה :wink:

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #8 

המחלה די בעייתית, ואני אפרט:
1. כואבת בכיס(בכל אופן, כל חצי שנה 2500ש"ח על מכשיר חדש)

2. דורשת לוגיסטיקה, ואני מתכוון:
א. נבדוק אם מישהו טס לארה"ב, ואם הוא טס נביא דרכו את המכשיר בארץ, וכמובן ניתן לו תדריך איך להביא את המכשיר שלא יישרט/יישבר/יהיה עליו גרגר אבק, וגם איך לא להיתפס במכס בלי להוציא אותו מהקופסה המקורית, ואם מוציאים אותו צריך לדאוג שהקופסה המקורית(כי איך אפשר בלי?! ) תגיע עם האיש שלנו אבל לא תיהיה גורם חשוד במכס.
ב. אם אין אף אחד בזמן הקרוב שטס לארה"ב, אז נחרוש את האינטרנט בחיפוש אחרי החנות הזולה ביותר באירופה הכוללת משלוח, ונתדרך אותה איך לשלוח את המכשיר ומה לכתוב עליו כדי שלא ייתפס במכס.

3. אחרי שהוא יצא מהיעד שלו, אנחנו מתפללים טוב טוב שלא ייתפס במכס(למרות כל הצעדים שעשינו) ואנחנו מתלהבים ומצפים ליום שהמכשיר האגדי יגיע.

4. נכנסים לEBAY ומחפשים את האביזרים הנותנים את התמורה הגדולה ביותר לכסף, וגם את אלה שלא, העיקר שהמכשיר יהיה מוגן ויהיה לו נוח עם המטען והעריסה החדשה לרכב.(עם עדיפות שהעריסה החדשה תעשה לו מסז' תאילנדי, אבל בלי אבנים חמות כדי שלא יכאב לו יותר מידי)

(Y)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #9 

אני כבר מחכה שייצא המכשיר החדש...

אני כבר יכול לחשוב על 3 שיפורים שאני הייתי רוצה לראות:
1 - תעיפו לעזאזל את הרמקולים מהמקום הנוכחי שלהם ותשימו לנו אותם במקום נורמלי כדי שנשמע את הצלצול גם כשהמכשיר מונח על משטח רך (כמו מיטה).
2 - יציאת HDMI ייעודית ולא משחקים עם כבלים ומתאמים.
3 - אנא החזירו את כרטיס הזיכרון.

אלו הם שינויים שאני מקווה שיגיעו בנוסף למה שכבר הזכרתם קודם.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #10 

theAman,
מהעולם שאתה הגעת ממנו (העולם ש IamEzio "עדיין" תקוע בו), כמדומני, עדיין לא החזקת מכשיר שהייתה לו יכולת להכניס לתוכו כרטיס SD חיצוני, ולכן אני מבקש לשנות את הסעיף שלך מ: "אנא החזירו את כרטיס הזיכרון." ל "גם אני רוצה סוף-סוף לקבל מכשיר שיש אופציה לדחוף אליו זיכרון פנימי" :wink:

IamEzio,
בקושי שמועה יש על המכשיר ואתה כבר יודע שהם הולכים להשתמש בדיוק באותו CPU, למעט העובדה שהוא יואץ לתדר גבוה יותר 8O
סחטיין על המקרובים שמספרים לך אינפורמציה כזאת מסמסונג

ariel-ro,
אלה הם חיינו...כל חצי שנה נשמע לי צפוף מידי, אבל כל שנה וקצת נשמע לי הגיוני ומספק מאוד

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #11 

אריה,
מהמכשירים האחרונים, רק לנקסוס הורידו משום מה את כרטיס הזיכרון, אחרי שזה היה אחד היתרונות הבולטים בין הפלטפורמות, אז נכון שהגעתי מעולם התפוח הנגוס, אבל אני כבר לא newbie בעולם האנדרואיד (לפחות אני רוצה לחשוב כך), ואני דורש את כרטיס הזיכרון שלי :lol:
אם אנחנו הולכים לקבל מכשיר מפלצתי, אני מניח שתהיה לו את היכולת לצלם ב-1080P, ולכן, כרטיס זיכרון הוא כבר לא מותרות במצב כזה.

תגיד,
אם ייצא המכשיר המיוחל, האם תחליף את שלך? :?:

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #12 

osherov כתב: ariel-ro,
אלה הם חיינו...כל חצי שנה נשמע לי צפוף מידי, אבל כל שנה וקצת נשמע לי הגיוני ומספק מאוד
...
מסכים, וזה לטובה מה שאמרתי, אני נהנה מזה (Y)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #13 

theAman כתב:אני כבר מחכה שייצא המכשיר החדש...

אני כבר יכול לחשוב על 3 שיפורים שאני הייתי רוצה לראות:
1 - תעיפו לעזאזל את הרמקולים מהמקום הנוכחי שלהם ותשימו לנו אותם במקום נורמלי כדי שנשמע את הצלצול גם כשהמכשיר מונח על משטח רך (כמו מיטה).
2 - יציאת HDMI ייעודית ולא משחקים עם כבלים ומתאמים.
3 - אנא החזירו את כרטיס הזיכרון.

אלו הם שינויים שאני מקווה שיגיעו בנוסף למה שכבר הזכרתם קודם.
...
ככה או ככה, חיבור HDMI בגודל מלא לא תמצא ... לא ממש רואה הבדל בין להשתמש בMicro HDMI - HDMI עם כבל ,לבין מתאם MHL .

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #14 

IamEzio,
ההבדל הוא 200 ש"ח וההמתנה למשלוח של הכבל המטופש הזה :(

אבי,
כנראה, את הרכישה הבאה שלי אני אעשה בדור הבא-הבא. כלומר לא זה של הרבעון הרביעי השנה, אלא זה של הרבעון השני של 2012...זה בטח כבר יהיה מכשיר Quad core עם מסך שבטח יקרא Super AMOLED+ HD.

ונראה לך שמכשיר שנקרא נקסוס פריים לא ידע לצלם ב 1080p :) . וידאו של 1080p על סמארטפון היום זה כבר סטנדרט. למרות זאת, אני לא אופתע לגמרי, אם חומרתית לא תהיה לו בעייה לצלם 1080p, אבל עדיין לא תהיה תמיכה מובנית בסטוק אנדרואיד ליכולת הזאת (בדיוק כמו מצלמת ה 720p בנקסוס S שלכם היום)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #15 

אגב אם המכשיר הזה של גוגל ייקרא באמת פריים ובטעות יצא מבית LG ולא סמסונג אז אפשר יהיה לקרוא לו: Optimus Prime :wink:

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”