ברשותי מגבר של NAD דגם L53 עם DVD בנוי במגבר (כן אני יודע מאוד מאוד ישן )
זוג רמקולים קידמיים של DALI CONCEPT 5500 וזוג אחוריים של IQ30 Kef
ורמקול סנטר של DALI.
אני רוצה להתחדש במגבר שיש לו יציאות HDMI שמעביר גם סאונד וגם תמונה, הסתכלתי על המגבר של CAMBRIDGE 340R V3, 540 V3
התקציב שלי הוא עד 3.5-4K.
כולם נותנים סאונד מאוד דומה למה שאתה כבר מכיר, אבל יכול להיות שאתה מגביל את עצמך מבחינת פיצ'רים אחרים, כגון מספר כניסות HDMI (רק 2 גם בדגמים שציינת וגם בזה שאני הוספתי), מפענחי אודיו HD כגון Dolby TrueHD ו-DTS MA HD ויכולות Upscaling ו-Upconversion ל-Full HD דרך HDMI.
באותו תקציב הייתי בוחן גם את האונקיו 579 וה-609, שגם הם די מוזיקליים לטעמי ברמת המחיר הזאת...
ברשותי מגבר של NAD דגם L53 עם DVD בנוי במגבר (כן אני יודע מאוד מאוד ישן )
זוג רמקולים קידמיים של DALI CONCEPT 5500 וזוג אחוריים של IQ30 Kef
ורמקול סנטר של DALI.
אני רוצה להתחדש במגבר שיש לו יציאות HDMI שמעביר גם סאונד וגם תמונה, הסתכלתי על המגבר של CAMBRIDGE 340R V3, 540 V3
התקציב שלי הוא עד 3.5-4K.
מה אתם ממליצים?
תודה רבה,
ליאור.
...
בתקציב כזה ממולץ לך לבצע יבוא אישי...קניה ב B&H ושליחה לארץ דרץ USHOPS מוזל:
להלן העלויות:
סה"כ ל אונקיו 708 עד הבית בסביבות 900$ (3150 ש"ח) - בארץ זה עולה 6000 ש"ח
סה"כ לאונקיו 709 עד הבית בסביבות 1150$ (בערך 4000 ש"ח) - בארץ זה עולה בסביבות 6500 ש"ח
zionc כתב:בתקציב כזה ממולץ לך לבצע יבוא אישי...קניה ב B&H ושליחה לארץ דרץ USHOPS מוזל:
להלן העלויות:
סה"כ לאונקיו 709 עד הבית בסביבות 1150$ (בערך 4000 ש"ח) - בארץ זה עולה בסביבות 6500 ש"ח
ציון
...
לא שאני נגד יבוא אישי של המגברים המצויינים שציינת (אני בהחלט חושב שזה יכול להיות משתלם ברמת המחירים הנ"ל!), אבל שכחת לציין שלמחיר היבוא צריך להוסיף שנאי בעלות של עוד 500 ש"ח בערך, שאין אחריות מקומית על מכשירים שמיובאים מחו"ל ושצריך לחכות לחבילה עוד 6-8 שבועות...
zionc כתב:בתקציב כזה ממולץ לך לבצע יבוא אישי...קניה ב B&H ושליחה לארץ דרץ USHOPS מוזל:
להלן העלויות:
ציון
...
לא שאני נגד יבוא אישי של המגברים המצויינים שציינת (אני בהחלט חושב שזה יכול להיות משתלם ברמת המחירים הנ"ל!), אבל שכחת לציין שלמחיר היבוא צריך להוסיף שנאי בעלות של עוד 500 ש"ח בערך, שאין אחריות מקומית על מכשירים שמיובאים מחו"ל ושצריך לחכות לחבילה עוד 6-8 שבועות...
...
איך הגעת ל 6-8 שבועות המתנה?
זה משלוח דרך הים או באויר?
להלן העלויות:
ציון
...
...
צודק... מדובר בשילוח ימי מוזל (5-8 שבועות)... אפשר להוסיף עוד 100$ ולקבל לבית תוך שבועיים בשילוח אווירי.
עשיתי חיפוש, ומצאתי את המגבר הזה של EMOTIVA UMC-1 7.1 Channel Preamplifier/Processor
האם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין HDMI 1.3 לבין HDMI 1.4? למגבר הזה יש HDMI 1.3.....
איפה אני יכול לשמוע את המגבר הנ"ל?יש אותו בכלל בארץ? לא שמעתי עליו בכלל, על החברה הזו בכלל....
אחת התוספות המשמעותיות בתקן 1.4 זו תמיכה ב-3D, אבל האמת שזה לא כזה קריטי ברמת הרסיבר (כי צריך גם TV וגם נגן שתומכים בזה, וגם אז אפשר פשוט לחבר אותם ישירות בלי לעבור דרך הרסיבר אם הוא לא תומך ב-3D...)
ראיתי שבאתר שלהם אני צריך לקנות 2 מכשירים אחד שהוא המגבר ואחד בעצם שהוא המכשיר שאליו מחוברים כל המכשירים שברצוני להשתמש....
הכל יוצא באתר שלהם 1400$ וזה נראה לי יקר לא?
LioriK כתב:ראיתי שבאתר שלהם אני צריך לקנות 2 מכשירים אחד שהוא המגבר ואחד בעצם שהוא המכשיר שאליו מחוברים כל המכשירים שברצוני להשתמש....
כל זה עוד בלי משלוח לארץ....
...
יקר או זול זה דבר יחסי....כמה זה עולה בארץ? כמה אתה רוצה להשקיע?
אני עדיין חושב שרסיבר אונקיו 708 או 709 עולים על הרסיברים האחרים בטווח המחירים של התקציב שלך (4K)
LioriK כתב:ראיתי שבאתר שלהם אני צריך לקנות 2 מכשירים אחד שהוא המגבר ואחד בעצם שהוא המכשיר שאליו מחוברים כל המכשירים שברצוני להשתמש....
כל זה עוד בלי משלוח לארץ....
...
לא הבנתי למה אתה מתכוון ב-2 מכשירים, ולא הבנתי למה אתה מתכוון ב-$1,400... איפה היית ועל מה הסתכלת?