יש איזה המלצה שלכם ?
חשבתי על זה ...
SOUNDGRAPH iMON UltraBay IR Receiver HTPC Remote
http://cgi.ebay.com/SOUNDGRAPH-iMON-Ult ... 35ac23fea2
יש למישהו ניסיון איתו ?
חשוב לי שהפנל יציג את שמות הקובץ גם בעברית... (בעיקר בשירים )
חשבתי גם על זה במידה ואני לא יקנה מארז עם תצוגה עליו...
SOUNDGRAPH FingerVU 895S USB Touch Mini Monitor 8.9"
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
יש למישהו ניסיון עם אחד מהם ?
יש הצעות למשהו בסגנון של פנל או לוח שליטה מרחוק ?
חשוב לי שהפנל יציג את שמות הקובץ גם בעברית... (בעיקר בשירים )
לפי מה שהבנתי אלה לא מציגים עברית...
[/url]
פנל תצוגה למחשב HTPC - המלצה שלכם ?
שירות גרוע של SOUNDGRAPH
מנסיון שלי, חברת SOUNDGRAPH נותנת שירות גרוע לחלוטין, אם אתה מתכוון לקנות מיני-מסך קנה של חברת MIMO (משלוח מהחנות אינטרנט שלהם בארה"ב בסביבות 60$ עד הבית פעם לקחו לי מכס ופעם לא) השירות שלהם נפלא.
אם אתה סגור על מוצרי SOUNDGRAPH אז קנה רק מEBAY, ותקבל שירות הרבה יותר טוב מאשר תרכוש ישירות מהחנות אינטרנט שלהם.
אני עובד עם YATSE בתור ממשק שליטה לXBMC תחת חלונות 7 (גרסאות עתידיות של YATSE יעבדו רק עם חלונות 7), עובדת נהדר עם XBMC, אבל כרגע הפיתוח שלה בהקפאה עקב בעיות אישיות של המפתח.
מציגה מידע לגבי סדרות, סרטים ומוזיקה, אך לא לגבי LIVETV, לא מתקשה עם עברית (התפריטים שלה מתורגמים לעברית)
אני משתמש בה בעיקר למוזיקה, מאוד נוחה אך יש לה באג שעוד לא תוקן, שכאשר נבחרת האופציה להצגת אמנים לאחר בחירת ז'אנר, ובנוסף נבחרה האפשרות להסתרת אמנים המופיעים רק באוספים, אז אלבומי אוספים נעלמים.
חוץ מהבאג הזה היא קרובה לשלמות (חסר רק רדיו), עולה על כל שיעור משלט האנדרויד, חסר לי כלי כזה ללינוקס.
אם אתה סגור על מוצרי SOUNDGRAPH אז קנה רק מEBAY, ותקבל שירות הרבה יותר טוב מאשר תרכוש ישירות מהחנות אינטרנט שלהם.
אני עובד עם YATSE בתור ממשק שליטה לXBMC תחת חלונות 7 (גרסאות עתידיות של YATSE יעבדו רק עם חלונות 7), עובדת נהדר עם XBMC, אבל כרגע הפיתוח שלה בהקפאה עקב בעיות אישיות של המפתח.
מציגה מידע לגבי סדרות, סרטים ומוזיקה, אך לא לגבי LIVETV, לא מתקשה עם עברית (התפריטים שלה מתורגמים לעברית)
אני משתמש בה בעיקר למוזיקה, מאוד נוחה אך יש לה באג שעוד לא תוקן, שכאשר נבחרת האופציה להצגת אמנים לאחר בחירת ז'אנר, ובנוסף נבחרה האפשרות להסתרת אמנים המופיעים רק באוספים, אז אלבומי אוספים נעלמים.
חוץ מהבאג הזה היא קרובה לשלמות (חסר רק רדיו), עולה על כל שיעור משלט האנדרויד, חסר לי כלי כזה ללינוקס.
ניראה חמוד.. לדעתי סתם גימיק... שלט רגיל יעשה את העבודה(אה שניקנה מארז עןם מסך)..
בהצלחה
בהצלחה
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!