קניית galaxy s2 בארץ שאלות על אחריות

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני כבר חודשיים עוקב אחרי הפורום התוסס הזה. החלטתי להשתדרג לכיוון Android וללכת על מכשיר קצה. בניגוד להרבה אנשי האתר (לא רק הפורום הזה) אני לא אוהב לשדרג תמידית לכן ההחלטה ללכת על מכשיר חזק שיהיה שימושי גם עוד שנה שנתיים (כותב לכם מפנטיום 4 :lol: ). לכן אני שואל על קניה בארץ (לא דרך המפעיל הסלולרי). האם קניה דרך חנות מקומית מקנה אחריות מקומית. גם אם אני לא בין המפילים הסידרתיים אבל עדיין shit happens והייתי רוצה שיהיה "אבא ואמא". בקיצור האם יש המלצות לחנויות טובות וזולות?

נ.ב
יופי של פורום. אחרי שאקנה אני מצפה להעזר הרבה בכם בכל עולם הרום,רוט קרנל ושאר מטעמים :D
כל יום לומדים משהו חדש

haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

המכשיר עדיין לא הושק רשמית ע"י סאני היבואנית של סמסונג. כל המכשירים שנמכרים בארץ כרגע בחנויות פרטיות זה מיבוא אישי.
המשמעות של זה שהחנויות נותנות את האחריות דרך המעבדות שלהן, או אחריות בינלאומית. לא תהיה להם אחריות של סאני.
לאחר שסאני ישיקו את המכשיר (כנראה בתחילת-אמצע יולי), ניתן יהיה לקנות מכשירים שיובאו ע"י סאני עם אחריות של סאני.
למיטב ידיעתי ניתן גם לאחר ההשקה בחברות הסללוריות לקבל אחריות אצלהם תמורת תשלום, ולאחר בדיקה של המכשיר.

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

הבנתי תודה, אז בכל מקרה עד שלא יושק זו לא תהיה אחריות מקומית. מה לגבי חנויות שמחזיקות את המכשיר ובמחירים אטרקטיבית? לפי מה שראיתי ממעקב אחרי שרשור הזמנה ב CLOVE אם המכס תופס (מה שקורה לפעמים) המחיר כבר די דומה למה שיש בארץ.
כל יום לומדים משהו חדש

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #4 

ההשקה תהיה ב15/7. שווה לחכות :D

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

ronen61 כתב:ההשקה תהיה ב15/7. שווה לחכות :D
...
זה אכן ייתן אחריות מקומית, השאלה איך זה ישפיע על המחיר?
כל יום לומדים משהו חדש

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #6 

לא הייתי מצפה ליותר מדי מהסיבה הפשוטה, יודעים מה המחיר בעולם... המכס בארץ על מוצר גבוהה יותר (גרמניה 19% ישראל 34% למשל)

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

טוב אני בהתלבטות קשה. אני מאוד חם על המכשיר הזה ועם כל ההחזרים על של חברות הסלולר אז זה גם שווה את ההשקעה (אחרת בחיים לא הייתי שם סכום כזה על טלפון). סאני תמכור ישירות לצרכן ואני מתאר לעצמי שהסכום יהיה דומה לזה שבחנויות. נושא האחריות מאוד חשוב לי והשאלה היא מה איכות האחריות בחנויות הפרטיות. זה מכשיר מורכב ואני לא בטוח שהחנויות הפרטיות ידעו לטפל בו כשתהיה בעיה. יש למישהו ניסיון עם קניה בחנות של מכשיר קצה וטיפול הולם\גרוע במקרה של תקלה? בשבוע הקרוב יש לי יומולדת ומאוד בא לי לפנק את עצמי ב S2 אבל......
כל יום לומדים משהו חדש

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”