אפליקצית ZAPPIX לניווט ויזואלי במקום הוראות להקלדת מספרים
http://www.zappix.co.il/
תפריטים וזיואלים מול חברות מובילות בארץ,
לחברות טלפונים YES HOT קופת חולים, משרדי ממשלה וכולי
חוסך לך הצורך להמתין לX לחץ 1 וכולי.
מבצע זאת אוטמטית לספק מוכר מהרשימה.
ניסיתי וזה בדרך כלל מספק את הסחורה.
תפריטים וזיואלים מול חברות מובילות בארץ,
לחברות טלפונים YES HOT קופת חולים, משרדי ממשלה וכולי
חוסך לך הצורך להמתין לX לחץ 1 וכולי.
מבצע זאת אוטמטית לספק מוכר מהרשימה.
ניסיתי וזה בדרך כלל מספק את הסחורה.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=900
לא מתקין עד שיתקנו את כל ההרשאות החצופות שהם רוצים.
לא מתקין עד שיתקנו את כל ההרשאות החצופות שהם רוצים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
הרשאות אפליקציה - יצאה גירסה חדשה לאחר הסרת הרשאות פולשניות
הועלתה גרסה חדשה של זאפיקס שאינה דורשת הרשאות פולשניות (תודה למשתמשים שהעירו על כך). ‬
‫למעשה, למעט הרשאות של "הוצאת שיחה" (אנחנו רוצים שהאפליקציה תחייג בשבילנו, לא?) ו-"שנה הגדרות שמע" (כדי לאפשר לנו לעבור לרמקול), ‬‫הגרסה החדשה דורשת פחות הרשאות מ "Angry Birds" (אנחנו, למשל, לא דורשים הרשאות מיקום כדי לעקוב אחרי המשתמשים).‬
‫
תיהנו.
‫למעשה, למעט הרשאות של "הוצאת שיחה" (אנחנו רוצים שהאפליקציה תחייג בשבילנו, לא?) ו-"שנה הגדרות שמע" (כדי לאפשר לנו לעבור לרמקול), ‬‫הגרסה החדשה דורשת פחות הרשאות מ "Angry Birds" (אנחנו, למשל, לא דורשים הרשאות מיקום כדי לעקוב אחרי המשתמשים).‬
‫
תיהנו.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
היה נחמד אם אפשר היה לסגור תפריטים כלומר במקום שיראו את כל חברות הסלולר ישר אז יראו רק את הפס של "חברות סלולר" ולחיצה עליו תפתח את הרשימה שלהם
חוץ מזה, אפליקציה מאוד מעניינת ונוחה
חוץ מזה, אפליקציה מאוד מעניינת ונוחה
בדקתי כרגע,
ההרשאות הנדרשות הן:
Network Communication - full internet access
Phone Calls - intercept outgoing calls, Read phone status and ID, modify phone state
- Services that cost you money - Directly call phone numbers
Hardware Controls - Change your audio settings
Your Personal information - Read Contact data
ההרשאות הנדרשות הן:
Network Communication - full internet access
Phone Calls - intercept outgoing calls, Read phone status and ID, modify phone state
- Services that cost you money - Directly call phone numbers
Hardware Controls - Change your audio settings
Your Personal information - Read Contact data
זאפיקס
התקנתי את האפליקציה בעקבות הכתבה בכלכליסט..יש לי גם את האפליקציה היותר ותיקה שירות.נט.
הצעת יעול שלי -
תעדכנו באפליקציה מה מבין מספרי הכוכביות (*) הן מספרי חינם... כי חלק גדול מהכוכביות הן בתשלום!
כמעט לכולנו יש חבילת שיחות מספקת די והותר וכל מספרי הכוכביות שהן לא חינם,עולות לנו כסף! לדוגמה שאני צריך את שירות הלקוחות של לאומי קארד אני תמיד מעדיף להתקשר למספר בזק שלה (כאמור יש לי מספיק דקות בחבילה) מאשר להתקשר למספר כוכבית שאני משלם סתם אקסטרה תשלום מחוץ לחבילה שיש לי באורנג'.
התקנתי את האפליקציה בעקבות הכתבה בכלכליסט..יש לי גם את האפליקציה היותר ותיקה שירות.נט.
הצעת יעול שלי -
תעדכנו באפליקציה מה מבין מספרי הכוכביות (*) הן מספרי חינם... כי חלק גדול מהכוכביות הן בתשלום!
כמעט לכולנו יש חבילת שיחות מספקת די והותר וכל מספרי הכוכביות שהן לא חינם,עולות לנו כסף! לדוגמה שאני צריך את שירות הלקוחות של לאומי קארד אני תמיד מעדיף להתקשר למספר בזק שלה (כאמור יש לי מספיק דקות בחבילה) מאשר להתקשר למספר כוכבית שאני משלם סתם אקסטרה תשלום מחוץ לחבילה שיש לי באורנג'.
ההשראות עכשיו נראות לי הגיוניות לגמרי. אני התקנתי את האפליקצייה ואני שיחקתי איתה קצת ונראה בינתיים ממש יפה. למברה הצער, הרעיון הזה כל כך מתאים לשוק הישראלי שזה ממש עצוב
הנה התשובה שקיבלתי מהם אתמול בערב:
זאפיקס,
תודה על העידכון
הנה התשובה שקיבלתי מהם אתמול בערב:
תודה הן על הפידבק החיובי והן על ההערות.
בהמשך להערתך והערות משתמשים אחרים, העלינו הערב גירסה חדשה שאינה דורשת הרשאות פולשניות.
תוכל לראות גם הסבר נוסף בדף הפייסבוק שלנו https://www.facebook.com/zappix.Isr
בהצלחה,
צוות זאפיקס...
זאפיקס,
תודה על העידכון
richrach,
אני מניח שזה קשור לכך שכאשר אתה מחייג מספר טלפון שנלקח מאחד אנשי הקשר אצלך, הם בודקים האם המספר הזה קיים ברשומות שלהם ובמידה וזה כך הם פותחים את האפליקצייה ושואלים אותך האם אתה מעוניין לבצע את החיוג דרך השירות החדש שלהם (לדוגמא, לי יש איש קשר שנקרא הוט והטלפון שרשום שם הוא 6900*)
אני מניח שזה קשור לכך שכאשר אתה מחייג מספר טלפון שנלקח מאחד אנשי הקשר אצלך, הם בודקים האם המספר הזה קיים ברשומות שלהם ובמידה וזה כך הם פותחים את האפליקצייה ושואלים אותך האם אתה מעוניין לבצע את החיוג דרך השירות החדש שלהם (לדוגמא, לי יש איש קשר שנקרא הוט והטלפון שרשום שם הוא 6900*)