אתם לא בבית? שלמו קנס על ביקור טכנאי
עוד רעיון מקורי מבית היוצר של חברת HOT לשיפור התדמית ה"מדהימה" של החברה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4087771,00.html
ואם כבר אנחנו בנושא, אז סיפור קטן שהיה לי עם חברת HOT עקב טכנאי שלא היה
הסיבה שהתנתקתי מתשתית של HOT באינטרנט לפני יותר משנה הייתה שהזמנתי טכנאי והוא לא הגיע, לא צלצל, ולאחר 5 שעות צלצלתי למוקד של HOT לברר מה הסיבה, בהתחלה הנציגה אמרה שהיא בכלל לא רואה שאמור להגיע אליי טכנאי, ואז אחרי שאמרתי לה שיש לי שיחה מוקלטת מיום לפני, פתאום היא ראתה שאכן היה אמור להגיע אליי טכנאי, ולא רק שהיה אמור להגיע, הוא הגיע, צלצל, השאיר מדבקה על תיבת הדואר ואני לא הייתי בבית, ביקשתי ממנה לעלות את הטכנאי על הקו ושיספר לי ( או לה, כי לפי מה שהיא אמרה אסור לה לתת לי לדבר עם הטכנאי בטלפון, שזה כבר דבר מטומטם בפני עצמו ) איך הבית שלי נראה, כי לא הייתה שום מדבקה על תיבת הדואר ( ועוד ירדתי במיוחד למטה לבדוק תוך כדי השיחה ), וגם לא היו שום שיחות שלא נענו, ואני כמובן הייתי כל אותו זמן בבית
היא המשיכה לסרב להעלות את הטכנאי על הקו, אז ביקשתי להתנתק, אחרי שבוע וחצי! ( כן! שבוע וחצי! ) חזרו אליי בשביל הניתוק וניסו לשכנע אותי להשאר, ביקשתי פיצוי ( שמגיע לי עפ"י חוק הטכנאים ) אבל הם סרבו, לכן הגשתי תלונה דרך האתר של המועצה לצרכנות, שגם הם פחות או יותר דיי בדיחה עצובה בפני עצמה, חזרו אליי אולי אחרי חודשיים לברר מה הבעיה, ואז שהבינו שהתנתקתי כבר מ-HOT, אמרו שאין הרבה מה לעשות! למרות שהיו לי את כל אותם שיחות מוקלטות, גם זאת שבה המוקדנית סרבה להעלות את הטכנאי על הקו, לכן מה שמצחיק שלפי חוק החדש שלהם, לא רק שלא הייתי מקבל פיצוי, הם גם היו קונסים אותי על זה ש"לא הייתי בבית" ( ואני עדיין מחפש את המדבקה על תיבת הדואר שלי מדיי יום, כנראה שזה מדבקה מאוד מיוחדת שרק אנשי HOT יכולים לראות ) ומה שעוד יותר מעצבן זה שפרטי האשראי של הלקוחות אצליהם, ככה שאם הם רוצים לקנוס אתכם הם פשוט יעשו את זה בלי לשאול בכלל, חבל שלשלם את הקנסות שלהם הם לא משלמים כל כך מהר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4087771,00.html
ואם כבר אנחנו בנושא, אז סיפור קטן שהיה לי עם חברת HOT עקב טכנאי שלא היה
הסיבה שהתנתקתי מתשתית של HOT באינטרנט לפני יותר משנה הייתה שהזמנתי טכנאי והוא לא הגיע, לא צלצל, ולאחר 5 שעות צלצלתי למוקד של HOT לברר מה הסיבה, בהתחלה הנציגה אמרה שהיא בכלל לא רואה שאמור להגיע אליי טכנאי, ואז אחרי שאמרתי לה שיש לי שיחה מוקלטת מיום לפני, פתאום היא ראתה שאכן היה אמור להגיע אליי טכנאי, ולא רק שהיה אמור להגיע, הוא הגיע, צלצל, השאיר מדבקה על תיבת הדואר ואני לא הייתי בבית, ביקשתי ממנה לעלות את הטכנאי על הקו ושיספר לי ( או לה, כי לפי מה שהיא אמרה אסור לה לתת לי לדבר עם הטכנאי בטלפון, שזה כבר דבר מטומטם בפני עצמו ) איך הבית שלי נראה, כי לא הייתה שום מדבקה על תיבת הדואר ( ועוד ירדתי במיוחד למטה לבדוק תוך כדי השיחה ), וגם לא היו שום שיחות שלא נענו, ואני כמובן הייתי כל אותו זמן בבית
היא המשיכה לסרב להעלות את הטכנאי על הקו, אז ביקשתי להתנתק, אחרי שבוע וחצי! ( כן! שבוע וחצי! ) חזרו אליי בשביל הניתוק וניסו לשכנע אותי להשאר, ביקשתי פיצוי ( שמגיע לי עפ"י חוק הטכנאים ) אבל הם סרבו, לכן הגשתי תלונה דרך האתר של המועצה לצרכנות, שגם הם פחות או יותר דיי בדיחה עצובה בפני עצמה, חזרו אליי אולי אחרי חודשיים לברר מה הבעיה, ואז שהבינו שהתנתקתי כבר מ-HOT, אמרו שאין הרבה מה לעשות! למרות שהיו לי את כל אותם שיחות מוקלטות, גם זאת שבה המוקדנית סרבה להעלות את הטכנאי על הקו, לכן מה שמצחיק שלפי חוק החדש שלהם, לא רק שלא הייתי מקבל פיצוי, הם גם היו קונסים אותי על זה ש"לא הייתי בבית" ( ואני עדיין מחפש את המדבקה על תיבת הדואר שלי מדיי יום, כנראה שזה מדבקה מאוד מיוחדת שרק אנשי HOT יכולים לראות ) ומה שעוד יותר מעצבן זה שפרטי האשראי של הלקוחות אצליהם, ככה שאם הם רוצים לקנוס אתכם הם פשוט יעשו את זה בלי לשאול בכלל, חבל שלשלם את הקנסות שלהם הם לא משלמים כל כך מהר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מה לא בסדר?
אם אתה בבית וטכנאי לא מגיע אתה מקבל פיצוי (נדמה לי 300 ש"ח)
אם טכנאי מגיע ואתה לא בבית אתה משלם קנס 100 ש"ח.
הכתבה סתם פרובוקטיבית ומגמתית. מבקשים, והטכנאי נותן התראה חצי שעה לפני שהוא מגיע.
הכתבה סתם פרובוקטיבית ומגמתית. מבקשים, והטכנאי נותן התראה חצי שעה לפני שהוא מגיע.
מעניין שאת הפיצוי שלי עוד לא קיבלתי, למרות שלא הגיע שום טכנאי, בשביל להשיג את הפיצוי שלך ( אם בכלל ) תצטרך להפוך עולמות, בשביל להשיג את הפיצוי שלהם פשוט יחייבו את כרטיס האשראי שלך בלי לשאול אותך בכלל, חוץ מזה שכבר קרה יותר מפעם אחת שטכנאי הגיע אליי ולא התקשר, אומנם קבעתי איתו, אבל מה קורה אם אני יורד עם הכלב ל10 דקות ? הרי קובעים איתך בהפרש של שעתיים, ועוד יש לו אפשרות לאחר 3 שעותguyezra כתב:מה לא בסדר?
הכתבה סתם פרובוקטיבית ומגמתית. מבקשים, והטכנאי נותן התראה חצי שעה לפני שהוא מגיע....
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני פעם הזמנתי טכנאי של HOT לתשתית אינטרנט כי הארון שלנו (ושל HOT) למטה פתוח לרווחה.
פתאום התנתקל לי האינטרנט וטלפון בבית(על אותה התשתית). וכשירדתי למטה אחרי בירור קצר הבנתי שכבל שמחבר את דירתי שבורה בו ההברגה והוא תלוי על חוט השערה כמו שאומרים. סידרתי את זה איך שהוא והתקשרתי לHOT להזמין טכנאי שיסדר את זה.
הטכנאי הגיע וביקש ממני לעלות הביתה לבדוק שהכל תקין. אמרתי שכן בהנחה שהוא סידר את זה וירדתי למטה להודות לו.
למטה ראיתי אותו הולך לכיוון רכבו כשהוא מסנן לעברי קללות עסיסיות
?
כשניגשתי לארון ראיתי שהמצב שהיה כך גם נשאר. התקשרתי לHOT והבטיחו לי שיבואו לסדר את הבעיה ויחליפו ארון.
8 חודשים מאוחר יותר אתם מוזמנים לנחש מה המצב.....
פתאום התנתקל לי האינטרנט וטלפון בבית(על אותה התשתית). וכשירדתי למטה אחרי בירור קצר הבנתי שכבל שמחבר את דירתי שבורה בו ההברגה והוא תלוי על חוט השערה כמו שאומרים. סידרתי את זה איך שהוא והתקשרתי לHOT להזמין טכנאי שיסדר את זה.
הטכנאי הגיע וביקש ממני לעלות הביתה לבדוק שהכל תקין. אמרתי שכן בהנחה שהוא סידר את זה וירדתי למטה להודות לו.
למטה ראיתי אותו הולך לכיוון רכבו כשהוא מסנן לעברי קללות עסיסיות
כשניגשתי לארון ראיתי שהמצב שהיה כך גם נשאר. התקשרתי לHOT והבטיחו לי שיבואו לסדר את הבעיה ויחליפו ארון.
8 חודשים מאוחר יותר אתם מוזמנים לנחש מה המצב.....
אני לא חושב ששרשור אחד (או 10) יכולים להספיק על מנת לרשום את כל התלונות נגד החברות הללו ואני לא יודע האמת מה קורה לגבי הפיצוי אבל זה אחד הקנסות הבודדים שאכן אפשר להבין.ntk כתב:מעניין שאת הפיצוי שלי עוד לא קיבלתי, למרות שלא הגיע שום טכנאי, בשביל להשיג את הפיצוי שלך ( אם בכלל ) תצטרך להפוך עולמות, בשביל להשיג את הפיצוי שלהם פשוט יחייבו את כרטיס האשראי שלך בלי לשאול אותך בכלל, חוץ מזה שכבר קרה יותר מפעם אחת שטכנאי הגיע אליי ולא התקשר, אומנם קבעתי איתו, אבל מה קורה אם אני יורד עם הכלב ל10 דקות ? הרי קובעים איתך בהפרש של שעתיים, ועוד יש לו אפשרות לאחר 3 שעותguyezra כתב:מה לא בסדר?
הכתבה סתם פרובוקטיבית ומגמתית. מבקשים, והטכנאי נותן התראה חצי שעה לפני שהוא מגיע.......
האם גם אנחנו נוכל לאחר 3 שעות בשביל ש-HOT יקבלו את הפיצוי שלהם ? מספיק שתאחרו דקה, כמובן שהטכנאי לא יחכה לכם, מה שעוד יותר מצחיק זה של-HOT לא יצא מזה הרבה, אני מניח שמעט מאוד אנשים קובעים עם טכנאי ולא נמצאים, כמובן שהרווח הכספי הוא אפסי, ככה שחוץ מלהפוך את התדמית הגרועה של שירות הלקוחות שלהם ( שגם ככה לא אטרציה גדולה כרגע ), אין להם פה שום דבר להרוויחdgent כתב:אני לא חושב ששרשור אחד (או 10) יכולים להספיק על מנת לרשום את כל התלונות נגד החברות הללו ואני לא יודע האמת מה קורה לגבי הפיצוי אבל זה אחד הקנסות הבודדים שאכן אפשר להבין.ntk כתב:מעניין שאת הפיצוי שלי עוד לא קיבלתי, למרות שלא הגיע שום טכנאי, בשביל להשיג את הפיצוי שלך ( אם בכלל ) תצטרך להפוך עולמות, בשביל להשיג את הפיצוי שלהם פשוט יחייבו את כרטיס האשראי שלך בלי לשאול אותך בכלל, חוץ מזה שכבר קרה יותר מפעם אחת שטכנאי הגיע אליי ולא התקשר, אומנם קבעתי איתו, אבל מה קורה אם אני יורד עם הכלב ל10 דקות ? הרי קובעים איתך בהפרש של שעתיים, ועוד יש לו אפשרות לאחר 3 שעותguyezra כתב:מה לא בסדר?
הכתבה סתם פרובוקטיבית ומגמתית. מבקשים, והטכנאי נותן התראה חצי שעה לפני שהוא מגיע..........
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 28/06/2011 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אתם מעמידים את עצמכם כצרכנים שמגיע להם הכל
עזבו רגע את הוט או לא משנה מי
תשימו את עצמכם במקום של הטכנאי הוא מגיע לבית של מישהו ולפני זה בטוח כבר קיבל כמה שיחות "איפה אתה?" ואף אחד לא פותח לו
רוב הסיכויים שקנס זה בא לטובת הטכנאים ולא לטובת הוט כי לא באמת אכפת לה אם פתחו לטכנאי או לא
תשימו את עצמכם במקום של הטכנאי הוא מגיע לבית של מישהו ולפני זה בטוח כבר קיבל כמה שיחות "איפה אתה?" ואף אחד לא פותח לו
רוב הסיכויים שקנס זה בא לטובת הטכנאים ולא לטובת הוט כי לא באמת אכפת לה אם פתחו לטכנאי או לא
כן בדיון שקשור לטלוויזיה... פה דיברתי על תשתית של אינטרנט וכתבתי את זה בהודעה הראשונהoferlaor כתב:ntk
לא אמרת שאתה 7 שנים לא מנוי של יס או הוט?...
ציטוט מההודעה הראשונה
"הסיבה שהתנתקתי מתשתית של HOT באינטרנט לפני יותר משנה"
אוי נו באמת.... בדיוק הפוך הטכנאי עושה את העבודה שלו, מה איכפת לו מי בבית ומי לוvic1234 כתב:אתם מעמידים את עצמכם כצרכנים שמגיע להם הכל
רוב הסיכויים שקנס זה בא לטובת הטכנאים ולא לטובת הוט כי לא באמת אכפת לה אם פתחו לטכנאי או לא...
אכפת לו אם לקוח מז**ן לו את השכל מתי הוא מגיע ואז כשהו מגיע הלקוח לא בבית אז אכפת לו להוט לא אכפת אם לטכנאי פתחו את הדלת או לא מצידם הם שלחו טכנאי זה שלא היית בבית או משהו דומה בעיה שלך אתה זה שזקוק לשירות שלהם
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ntk, אתה לא שומע את הסיפורים מהצד השני, אני כן (אחי עובד בהוט). יש דברים שיעמידו לך את השערות מרוב עצבים: אנשים מנתקים ממירים על דעת עצמם ולא שמים לב לזה שכבלים כמעט ונתלשו, אנשים פותחים את הארונות ומנתקים אחרים מהבניין, אנשים סתם מתלוננים כדי לקבל פיצויים.
הכי טוב שעד עכשיו שמעתי: מתקשרים ללקוח שעה (לפי בקשתו) שנמצאים בדרך. תגובתו: "אישתי בבית, אז תחכה עד שאני אגיע, זה בערך עוד שעתיים"
תן לי להבין - הזמנת טכנאי, יש מישהו בבית התקשרו אליך מראש להודיע לך שמגיעים (כמו שביקשת) ועכשיו הטכנאי יעשה מסלול שונה ויזיז לקוחות אחרים כדי להתאים לך...אחלה.
אני יכול לומר לך בוודאות שגם נסיונות להיות גמיש עם הבחור לא צלחו (ההתגמשות הראשונה הייתה טעות). הוא הגיע (הבחור) אחרי כמעט שלוש שעות ועוד התקשר להתלונן שהטכנאי לא בא.
אתה לא יודע כמה מקרים כאלו יש - לא מעלים אותם לכתבות כי זה לא לעניין שלקוח לא צודק.
תחשוב שאתה בקצה של הלקוחות שהמתינו ועשו מה שסוכם, אחד כמו הבחור שציינתי מעלה שואב לך את הזמן, אז מה ? יחזיקו עוד טכנאים ? בסטנד ביי עבור אלו שמגיעים מתי שבא להם ?
אתה צודק וזה לא בסדר שלא קיבלת פיצוי עפ"י חוק. אבל בהחלט מותר לגבות 100 שקלים (סימליים, שלא מכסים זמן טכנאי ונסיעה במחירי דלק ועבודה של היום) מלקוח שהחליט על דעת עצמו להזיז את הגעת הטכנאי - שלא כמסוכם.
הכי טוב שעד עכשיו שמעתי: מתקשרים ללקוח שעה (לפי בקשתו) שנמצאים בדרך. תגובתו: "אישתי בבית, אז תחכה עד שאני אגיע, זה בערך עוד שעתיים"
תן לי להבין - הזמנת טכנאי, יש מישהו בבית התקשרו אליך מראש להודיע לך שמגיעים (כמו שביקשת) ועכשיו הטכנאי יעשה מסלול שונה ויזיז לקוחות אחרים כדי להתאים לך...אחלה.
אני יכול לומר לך בוודאות שגם נסיונות להיות גמיש עם הבחור לא צלחו (ההתגמשות הראשונה הייתה טעות). הוא הגיע (הבחור) אחרי כמעט שלוש שעות ועוד התקשר להתלונן שהטכנאי לא בא.
אתה לא יודע כמה מקרים כאלו יש - לא מעלים אותם לכתבות כי זה לא לעניין שלקוח לא צודק.
תחשוב שאתה בקצה של הלקוחות שהמתינו ועשו מה שסוכם, אחד כמו הבחור שציינתי מעלה שואב לך את הזמן, אז מה ? יחזיקו עוד טכנאים ? בסטנד ביי עבור אלו שמגיעים מתי שבא להם ?
אתה צודק וזה לא בסדר שלא קיבלת פיצוי עפ"י חוק. אבל בהחלט מותר לגבות 100 שקלים (סימליים, שלא מכסים זמן טכנאי ונסיעה במחירי דלק ועבודה של היום) מלקוח שהחליט על דעת עצמו להזיז את הגעת הטכנאי - שלא כמסוכם.
Vocare Ad Regnum
שהשאלה היא לא אם מותר או לא, גם ל-YES מותר והם בוחרים שלא
בקשר לטכנאים, טכנאי מקבל כסף על יום עבודה, אם ביטלו לו או לא זה ממש לא רלוונטי, אם זה היה מישהו פרטי זה סיפור אחר, אבל שאתה עובד חברה יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך וזה לא משנה אם זה לקוח אחד או 50, בסופו של יום יש לך את השעות שלך, ככה שאם נסעת ללקוח אחד באילת או היית אצל 20 לקוחות באותו בניין זה לא רלוונטי, ולא הבנתי מה הקשר לקנס, באמת נראה לכם שהטכנאים יקבלו את הכסף הזה!?
בקשר לטכנאים, טכנאי מקבל כסף על יום עבודה, אם ביטלו לו או לא זה ממש לא רלוונטי, אם זה היה מישהו פרטי זה סיפור אחר, אבל שאתה עובד חברה יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך וזה לא משנה אם זה לקוח אחד או 50, בסופו של יום יש לך את השעות שלך, ככה שאם נסעת ללקוח אחד באילת או היית אצל 20 לקוחות באותו בניין זה לא רלוונטי, ולא הבנתי מה הקשר לקנס, באמת נראה לכם שהטכנאים יקבלו את הכסף הזה!?
עם כל הכבוד אתה מדבר שטויות , מה ז"א בכל זאת יום עבודה? עם כל הXXX שהטכנאים אוכלים וגם אנשי השירות\התמיכה אתה באמת חושב שמותר לעשות להם מה שבא לך כל עוד "יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך " והם העובד יגיד , סבבה העיקר שאני מקבל כסף? יש שחיקה ועוד הרבה דברים בסגנון (כמו שטענו פה , יחס של לקוחות) שבהחלט יכולים להשפיע על בנאדם, לא משנה במה ואיפה הוא עובד.ntk כתב:שהשאלה היא לא אם מותר או לא, גם ל-YES מותר והם בוחרים שלא
בקשר לטכנאים, טכנאי מקבל כסף על יום עבודה, אם ביטלו לו או לא זה ממש לא רלוונטי, אם זה היה מישהו פרטי זה סיפור אחר, אבל שאתה עובד חברה יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך וזה לא משנה אם זה לקוח אחד או 50, בסופו של יום יש לך את השעות שלך, ככה שאם נסעת ללקוח אחד באילת או היית אצל 20 לקוחות באותו בניין זה לא רלוונטי, ולא הבנתי מה הקשר לקנס, באמת נראה לכם שהטכנאים יקבלו את הכסף הזה!?...
מה הקשר אוכלים לא אוכלים מה זה השטויות האלה, לעשות להם מה שבא לך ??? תגיד לי אתה קורא מה שאתה כותב לפני שאתה שולח ? ואי מה עשו להם, באמת ממש מסכנים, הם בזבזו את היום שלהם בעבודה בנסיעה במקום בעבודה ותיקון בעיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11dgent כתב:עם כל הכבוד אתה מדבר שטויות , מה ז"א בכל זאת יום עבודה? עם כל הXXX שהטכנאים אוכלים וגם אנשי השירות\התמיכה אתה באמת חושב שמותר לעשות להם מה שבא לך כל עוד "יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך " והם העובד יגיד , סבבה העיקר שאני מקבל כסף? יש שחיקה ועוד הרבה דברים בסגנון (כמו שטענו פה , יחס של לקוחות) שבהחלט יכולים להשפיע על בנאדם, לא משנה במה ואיפה הוא עובד.ntk כתב:שהשאלה היא לא אם מותר או לא, גם ל-YES מותר והם בוחרים שלא
בקשר לטכנאים, טכנאי מקבל כסף על יום עבודה, אם ביטלו לו או לא זה ממש לא רלוונטי, אם זה היה מישהו פרטי זה סיפור אחר, אבל שאתה עובד חברה יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך וזה לא משנה אם זה לקוח אחד או 50, בסופו של יום יש לך את השעות שלך, ככה שאם נסעת ללקוח אחד באילת או היית אצל 20 לקוחות באותו בניין זה לא רלוונטי, ולא הבנתי מה הקשר לקנס, באמת נראה לכם שהטכנאים יקבלו את הכסף הזה!?......
אם כבר אתה חוסך להם עבודה וכאב ראש ובמקום לתקן תקלה ולשבור את הראש עם הלקוחות הטכנאי מזבזבז את היום שלו על נסיעה באוטו ממקום למקום! ( שזה גם לא על חשבונו! ) וכמו שאמרתי, כל עוד זה טכנאי של חברה שעובד לפי יומית זה דבר אחד, אם זה היה טכנאי פרטי זה משהו אחר
ואני אחזור על זה פעם אחרונה! הטכנאים לא יקבלו שקל מהקנסות האלה! ודיי לבלבל את המוח, כי HOT לא עשו את זה מטוב ליבם כי איכפת להם מהטכנאים ! ( שכמו שאמרתי אם כבר זה רק לטובתם )
על מה אתה מדבר ? כנראה לא הבנת את מה שרשמתי , אני דיברתי על אלה שלא מופיעים ונתנו לך עוד כמה דוגמאות בהודעות הקודמות .ntk כתב:מה הקשר אוכלים לא אוכלים מה זה השטויות האלה, לעשות להם מה שבא לך ??? תגיד לי אתה קורא מה שאתה כותב לפני שאתה שולח ? ואי מה עשו להם, באמת ממש מסכנים, הם בזבזו את היום שלהם בעבודה בנסיעה במקום בעבודה ותיקון בעיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11dgent כתב:עם כל הכבוד אתה מדבר שטויות , מה ז"א בכל זאת יום עבודה? עם כל הXXX שהטכנאים אוכלים וגם אנשי השירות\התמיכה אתה באמת חושב שמותר לעשות להם מה שבא לך כל עוד "יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך " והם העובד יגיד , סבבה העיקר שאני מקבל כסף? יש שחיקה ועוד הרבה דברים בסגנון (כמו שטענו פה , יחס של לקוחות) שבהחלט יכולים להשפיע על בנאדם, לא משנה במה ואיפה הוא עובד.ntk כתב:שהשאלה היא לא אם מותר או לא, גם ל-YES מותר והם בוחרים שלא
בקשר לטכנאים, טכנאי מקבל כסף על יום עבודה, אם ביטלו לו או לא זה ממש לא רלוונטי, אם זה היה מישהו פרטי זה סיפור אחר, אבל שאתה עובד חברה יש לך יום עבודה, אתה עושה מה שאומרים לך וזה לא משנה אם זה לקוח אחד או 50, בסופו של יום יש לך את השעות שלך, ככה שאם נסעת ללקוח אחד באילת או היית אצל 20 לקוחות באותו בניין זה לא רלוונטי, ולא הבנתי מה הקשר לקנס, באמת נראה לכם שהטכנאים יקבלו את הכסף הזה!?......
אם כבר אתה חוסך להם עבודה וכאב ראש ובמקום לתקן תקלה ולשבור את הראש עם הלקוחות הטכנאי מזבזבז את היום שלו על נסיעה באוטו ממקום למקום! ( שזה גם לא על חשבונו! ) וכמו שאמרתי, כל עוד זה טכנאי של חברה שעובד לפי יומית זה דבר אחד, אם זה היה טכנאי פרטי זה משהו אחר
ואני אחזור על זה פעם אחרונה! הטכנאים לא יקבלו שקל מהקנסות האלה! ודיי לבלבל את המוח, כי HOT לא עשו את זה מטוב ליבם כי איכפת להם מהטכנאים ! ( שכמו שאמרתי אם כבר זה רק לטובתם )...
אין קשר למה שהטכנאי יקבל או לא , הוא עדיין זה שיהיה מטורטר וזה גם לא בסדר.
נערך לאחרונה על ידי dgent ב 28/06/2011 21:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
אגב, משמעשע שאני בדיוק מחכה לטכנאי של הוט שאמור היה להגיע אלי בין השעות 19:00 ל 21:00 בערב ועדיין עד עכשיו (21:30) הבחור לא הגיע. הוא כבר התקשר לא מזמן להודיע לי שהוא יאחר. בדיוק כמו שזה נרשם בשרשור, הזמנת הטכנאי משירות הלקוחות של הוט, הגיעה עם הודעה שבמידה ואני לא אהיה בבית אני אשלם קנס של 100 ש"ח
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ntk, אם ניקח את זה לנקודת מבט חיובית: פחות אנשים שיטרטרו טכנאים שווה יותר סיכוי שטכנאי יגיע כמו שצריך לתקלה שלך. כפי שציינתי - המאה שקלים האלו סמליים. אתה משלם יומית לטכנאי ? מעניין, הנסיעות שלו לא עולות כסף ? הרי אם הוא יבזבז שעתיים בהמתנה למישהו שלא עמד בזמן, אלו שעתיים שנגררות מאנשים אחרים, אנחנו הנפגעים בסוף.
בנקודת מבט של חברה שרוצה להישאר רווחיות: חרב פיפיות - לא עמדתי בזמנים ? אני אשלם, הלקוח הזמין ולא טרח להודיע ? לפחות אני לא מפסיד את כל הכסף על זה.
אתה חושב שאצלי בחברה לקוחות לא משלמים על זה שהזמינו טכנאי ולא נתנו לו להיכנס כי יש ישיבה ? קראת לטכנאי ולא ביטלת ? בעיה שלך. לא - אני לא מתייחס למקרי חירום.
אני גם לא בטוח שביס ימשיכו עם הנושא הזה של אי לקיחת תשלום על הגעה מיותרת של טכנאי כשהלקוח לא נמצא. זה לא כלכלי.
בנקודת מבט של חברה שרוצה להישאר רווחיות: חרב פיפיות - לא עמדתי בזמנים ? אני אשלם, הלקוח הזמין ולא טרח להודיע ? לפחות אני לא מפסיד את כל הכסף על זה.
אתה חושב שאצלי בחברה לקוחות לא משלמים על זה שהזמינו טכנאי ולא נתנו לו להיכנס כי יש ישיבה ? קראת לטכנאי ולא ביטלת ? בעיה שלך. לא - אני לא מתייחס למקרי חירום.
אני גם לא בטוח שביס ימשיכו עם הנושא הזה של אי לקיחת תשלום על הגעה מיותרת של טכנאי כשהלקוח לא נמצא. זה לא כלכלי.
Vocare Ad Regnum