יואב, ל- D700, אתה צריך מגברי מנורות מפלצתיים, אלא אם
אתה חושב על טאנוי אחרים

עופר ידידי -ולכל מי שקורא זאת...עופר_צפריר כתב:הלכתי לישון מוקדם שלא כהרגלי -אבל ראיתי בבוקר את המחיקות של מרטין,אז הבנתי שהדברים
היו חמורים.
דרך אגב אני חזיתי את זה! -תסתכל בתגובה שלי על מחנות וכו'.. -ואז תבין ממה נבעה תגובתי החריפה?
בכל אופן,אף אחד מהמעורבים לא נהג כשורה,וזה כולל את כולם! -אבל אם כל זאת, אחרי שהדברים נמחקו
והדיון המשיך בצורה עניינית -לא יעלה על הדעת שאחראי קטגוריה יגיד את המילה האחרונה!ויסגור את הדיון...
בלי לתת שום אפשרות, להגיב על דבריו! האם זה בסדר מבחינתך?
עופר....
logankungfu כתב:איזה הומור היה בתגרה המילולית בשרשור על שדרוג כבלי חשמל? בסדר, Itzo, אתה כתבת בהומור נניח. אבל לאור ההתנצחויות האישיות שנהיו כאן, זה צרם לי.
אני לא נפגע אישית, אל תדאג לי, אבל הרמה של הפורום יורדת עם כאלו שרשורים, ובתור הפורום החביב עלי זה די מרגיז, מה גם שהתיגרות האלה לא הולכות לשום מקום. אין בהן שום דבר קונסטרוקטיבי ואני גם נמנע יותר ויותר מלכתוב בעצמי כי לך תדע איזה עליהום זה יעשה, ולא בשביל להתעצבן אני כאן.
הרי משום שזה כ"כ אישי ומעצבן, אף אחד לא באמת מתכוון להיפגש, לבחון, ולכתוב כתבה על הממצאים. אלו ויכוחים בני 100 שנה שחוץ מעלבונות הדדיים לא נותר מהם כלום.
ו- Itzo, זה לא פורום לשכת עוה"ד (שם בטח יותר גרוע, אם כבר..), אלא פורום ברמה אישית גבוהה (אני מקווה), וגישת ה"מה קרה, הכל בצחוק, פה זה המזרח התיכון" לא מחפה על כל הבלגן שנהיה....

ישראלil62 כתב:עופר ידידי -ולכל מי שקורא זאת...עופר_צפריר כתב:הלכתי לישון מוקדם שלא כהרגלי -אבל ראיתי בבוקר את המחיקות של מרטין,אז הבנתי שהדברים
היו חמורים.
דרך אגב אני חזיתי את זה! -תסתכל בתגובה שלי על מחנות וכו'.. -ואז תבין ממה נבעה תגובתי החריפה?
בכל אופן,אף אחד מהמעורבים לא נהג כשורה,וזה כולל את כולם! -אבל אם כל זאת, אחרי שהדברים נמחקו
והדיון המשיך בצורה עניינית -לא יעלה על הדעת שאחראי קטגוריה יגיד את המילה האחרונה!ויסגור את הדיון...
בלי לתת שום אפשרות, להגיב על דבריו! האם זה בסדר מבחינתך?
עופר....
אם לא קראת את כל השרשור אז איך אתה יודע שנשמר הכבוד ההדדי של האנשים...
ואם לא הנהלת האתר תדאג לזה אז מי כן?
גם אלון מזרחי אמר "לא יתכן שהמשטרה תיקח את החוק לידיים"![]()
לגופו של ענין זה היה שרשור בעל חלקים מאוד מענינים שבהם כל אחד תרם מנסיונו וידיעותיו..
לאט לאט הוא גלש לפסים של יואב לוי נגד כל העולם!!
ולי אין כלום נגד יואב -להיפך והוא יודע זאת..אבל לא יתכן שכל אחד חדש שנכנס (ואליהם במיוחד צריך להתיחס בהתאם לפחות עד שהם יכירו את הלכות והוואי הפורום)כל אחד כזה יחטוף בראש והיו לפחות ארבעה חמישה כאלו...
השרשור הגיע להתערבויות -הימורים -ואם היה ממשיך היה קובע אוליי שיאים חדשים!
לכן טכנית -ענינית הוא כבר לא תרם לנושא -אלא רק לאגו של איש כזה או איש אחר ...
משהו כמו למי יש כבל יותר גדול....אם הבנת!!!
אני בטוח שיואב לא נפגע והבין את המסר ..
הוא קיבל במה קצרה לאחר מכן להביע את דעתו ולפרושס את פריטי המערכת שלו אשר נוגדים את השקפתו בנושא מגברים ...נגנים וכו..ואף אמר בכנות שנכון זה בשביל הכיף שלו-מכובד..וזהו נגמר!!!!
מה הטעם לגלוש למקומות שאני בטוח שאף אחד לא רוצה להגיע לשם!!!
קחו הכל ברוח טובה -ונמשיך הלאה לנושאים המענינים בהחלט!
ITZO-אני האחרון שיחליט לך כלשון הגשש"מה מגעיל לך ומה מגדיל לך"
ישראל...
מה נראה לך?itzo כתב:אתה סוגר שרשורים סדרתי.![]()
![]()
יואב, ל- D700, אתה צריך מגברי מנורות מפלצתיים, אלא אם
אתה חושב על טאנוי אחרים...