רכשתי במזל טוב LCD של LG דגם 490 42''. הדגם מכיל ממיר דיגיטלי + חיבור LAN. שאלתי היא האם יש מחבר LAN אלחוטי שיוכל לשמש אותי בתור סטרימר או שאהיה חייב להעמיד את המחשב ליד הטלויזיה? בהמשך לכך האם חיבור הLAN יהפוך בפועל את הטלויזיה למסך המחשב הקבוע שלי? במידה וכן האם הוא יבטל את המסך הקיים או יעבוד במקביל אליו?
לגבי הממיר הדיגיטלי האם עליי לרכוש אנטנה דיגיטלית או שאנטנה רגילה יכולה להספיק?
לטלויזיה יש פיצ'ר שנקרא HD FREEVIEW, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה.
תודה לכולם
רכישה חדשה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
לא מכיר 490. אולי התכוונת ל 460?
אתה בטוח שהיא מכילה ממיר דיגיטלי?
יש דונגל אלחוטי שאפשר לדעתי לקנות מהיבואן הרשמי ח.י., רק שאם אתה מתכוון להזרים סרטי HD בקצבים גבוהים תהיה לך בעיה ועדיף חיבור קווי.
חיבור הרשת לא הופך את הטלוויזיה למסך מחשב. הוא מאפשר הזרמת תכנים מהמחשב לטלוויזיה.
בשביל להפוך אותה למסך המחשב אתה צריך לחבר את יציאת כרטיס המסך לטלוויזיה דרך HDMI או VGA .
אתה יכול להפוך אותו למסך יחיד למחשב, למסך המשכפל את מסך המחשב או למסך המרחיב את תצוגת מסך המחשב (דורש הגדרות בהתאם כמובן במחשב)
אתה בטוח שהיא מכילה ממיר דיגיטלי?
יש דונגל אלחוטי שאפשר לדעתי לקנות מהיבואן הרשמי ח.י., רק שאם אתה מתכוון להזרים סרטי HD בקצבים גבוהים תהיה לך בעיה ועדיף חיבור קווי.
חיבור הרשת לא הופך את הטלוויזיה למסך מחשב. הוא מאפשר הזרמת תכנים מהמחשב לטלוויזיה.
בשביל להפוך אותה למסך המחשב אתה צריך לחבר את יציאת כרטיס המסך לטלוויזיה דרך HDMI או VGA .
אתה יכול להפוך אותו למסך יחיד למחשב, למסך המשכפל את מסך המחשב או למסך המרחיב את תצוגת מסך המחשב (דורש הגדרות בהתאם כמובן במחשב)