חושב/תוהה בקול
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
קיבלתי את המפרטים של המסכים החדשים של סמסונג, הסתכלתי לכיוון ה43 אינץ' ושמתי לב שאין Full HD, רק בגודל 51 ומעלה, אני מתייחס לפלזמה בלבד !
מוזר לי שסמסונג בחרו לא לייצר FHD לגודל הזה לפלזמה בלבד. האם יכול להיות שאין מספיק שוק לגדלים האלו עבור FHD ?
המפרטים עצמם בכל מקרה מרשימים דיים.
לדעתי זה לא נושא של ייבוא אלא נושא של ייצור עולמי. מוזר, לא ?
מוזר לי שסמסונג בחרו לא לייצר FHD לגודל הזה לפלזמה בלבד. האם יכול להיות שאין מספיק שוק לגדלים האלו עבור FHD ?
המפרטים עצמם בכל מקרה מרשימים דיים.
לדעתי זה לא נושא של ייבוא אלא נושא של ייצור עולמי. מוזר, לא ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
זה לא רק בגודל 43.
גם בגודל 51 בסדרות נמוכות המסכים הם לא FULLHD ....אבל כן 3D למשל.
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification
עוד פיקסלים...עולים עוד כסף.
עוד פיקסלים...עולים עוד כסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עד כמה שאני יודע רק פנסוניק מייצרת כיום פאנלים FULL HD בגודל 42" לפלזמה.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

טל יקירי - D500 בגודל 51 FHD בהחלט והיא גם תלת ממד. נקודת מבט מעניינת.טלHD כתב:זה לא רק בגודל 43.
עוד פיקסלים...עולים עוד כסף....
- טלHD
- גורו

לא דיברתי על סידרה 5...דיברתי על סידרה 4 בפלאזמות....גם הלינק שנתתי לסידרה 4.TANDBERG כתב:טל יקירי - D500 בגודל 51 FHD בהחלט והיא גם תלת ממד. נקודת מבט מעניינת.טלHD כתב:זה לא רק בגודל 43.
עוד פיקסלים...עולים עוד כסף.......
תראה בפירוש גודל 51, רזולוציה 1365 * 768
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

מאה אחוז טל. אין בינינו ויכוח. השאלה היא: האם זה אומר שסמסונג מאמינה בהפרד ומשול?
האם הכיוון של סמסונג העולמית אומר: אנחנו מאמינים שמי שרוה לראות גדול יקנה פלזמה (והמחיר יותר נמוך בד"כ לגדלים מעל 50 פלוס מאשר בLCD) ולשאר ניתן LCD בגדלים קטנים יותר.
אותי באופן אישי זה מבאס, קיוויתי אחרי התערוכה לעבור לפלזמה, הגודל היחיד שאני יכול לקחת זה 40 פלוס כמה אינצ'ים בגלל נישה בסלון.
עופר - זה מעניין מבחינת נקודת מבט של חברות, עד עכשיו הייתה די אחידות בנושא עם דקויות קטנות (משקפיים אקטיביות לעומת פסיביות, IR או BT או מה שלא יהיה, הדרך להשיג שחור עמוק יותר). מעכשיו יש משהו שהוא יותר אקוטי למעשה.
האם הכיוון של סמסונג העולמית אומר: אנחנו מאמינים שמי שרוה לראות גדול יקנה פלזמה (והמחיר יותר נמוך בד"כ לגדלים מעל 50 פלוס מאשר בLCD) ולשאר ניתן LCD בגדלים קטנים יותר.
אותי באופן אישי זה מבאס, קיוויתי אחרי התערוכה לעבור לפלזמה, הגודל היחיד שאני יכול לקחת זה 40 פלוס כמה אינצ'ים בגלל נישה בסלון.
עופר - זה מעניין מבחינת נקודת מבט של חברות, עד עכשיו הייתה די אחידות בנושא עם דקויות קטנות (משקפיים אקטיביות לעומת פסיביות, IR או BT או מה שלא יהיה, הדרך להשיג שחור עמוק יותר). מעכשיו יש משהו שהוא יותר אקוטי למעשה.
Vocare Ad Regnum
- טלHD
- גורו

פלאזמה אטרקטיבית במסכים הגדולים...זה עניין ידוע.TANDBERG כתב:מאה אחוז טל. אין בינינו ויכוח. השאלה היא: האם זה אומר שסמסונג מאמינה בהפרד ומשול?
עופר - זה מעניין מבחינת נקודת מבט של חברות, עד עכשיו הייתה די אחידות בנושא עם דקויות קטנות (משקפיים אקטיביות לעומת פסיביות, IR או BT או מה שלא יהיה, הדרך להשיג שחור עמוק יותר). מעכשיו יש משהו שהוא יותר אקוטי למעשה....
ככל שהמסך גדול יותר כך נתח השוק של הפלאזמה גדל.
40" בסלון?
קח מסך גדול ותמצא דרך לכסות/לסגור את הנישה.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

ההנהלה לא מאשרת הזזה או שינוי של כלום, כל שינוי יגרור משיכת תקציב מהמסך...טלHD כתב:פלאזמה אטרקטיבית במסכים הגדולים...זה עניין ידוע.TANDBERG כתב:מאה אחוז טל. אין בינינו ויכוח. השאלה היא: האם זה אומר שסמסונג מאמינה בהפרד ומשול?
עופר - זה מעניין מבחינת נקודת מבט של חברות, עד עכשיו הייתה די אחידות בנושא עם דקויות קטנות (משקפיים אקטיביות לעומת פסיביות, IR או BT או מה שלא יהיה, הדרך להשיג שחור עמוק יותר). מעכשיו יש משהו שהוא יותר אקוטי למעשה....
40" בסלון?![]()
קח מסך גדול ותמצא דרך לכסות/לסגור את הנישה....
אגב - המרחק לא עולה על 2 מטרים ביני לבין המסך, תאמין לי שאחרי ארבע שנים עם מולטימדיה למדתי קצת על מרחקים, אין מצב שאני מכניס משהו גדול מ42. אופטימלי היה 45 אבל...
תשחד את ההנהלה עם מיקסר או משהו..זה עובד.TANDBERG כתב:ההנהלה לא מאשרת הזזה או שינוי של כלום, כל שינוי יגרור משיכת תקציב מהמסך...טלHD כתב:פלאזמה אטרקטיבית במסכים הגדולים...זה עניין ידוע.TANDBERG כתב:מאה אחוז טל. אין בינינו ויכוח. השאלה היא: האם זה אומר שסמסונג מאמינה בהפרד ומשול?
40" בסלון?![]()
קח מסך גדול ותמצא דרך לכסות/לסגור את הנישה....
אגב - המרחק לא עולה על 2 מטרים ביני לבין המסך, תאמין לי שאחרי ארבע שנים עם מולטימדיה למדתי קצת על מרחקים, אין מצב שאני מכניס משהו גדול מ42. אופטימלי היה 45 אבל......