שלום לכולם
היום הרכבתי מד טמפרטורה על הראש מזל טוב
אבל למה כאשר המד מראה נגיד 90 מעלות שאני מוריד מים הטמפרטורה עולה ?
אני לא מבין איך לעבוד עם זה אם הטמפרטורה עולה אני צריך להוריד מים שהשעון מראה
88 מעלות ?
תודה לכולם
טרמומטר משתגע או לא !!
-
urico1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
-
urico1
-
- חבר פעיל

אני חייב לציין שאנשים מאוד עוזרים פה !!!
כיף להיות חלק מהפורום המאוד לא אמפטי הזה !
כיף להיות חלק מהפורום המאוד לא אמפטי הזה !
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
המכונה שלך בנויה מדוד בטמפרטורה של 120 מעלות בערך ודרכו עובר צינור שמתחבר בצד אחד למיכל דרך משאבה ובצד שני לראש חליטה - זה מחליף החום.
כשהמכונה במנוחה המים במחליף חום מגיעים לטמפרטורה של הדוד (120 מעלות) הראש יותר קר כי הוא פולט חום לסביבה (כמו רדיאטור)
בתחילת הקולינג פלאש פלאש מוזרמים מים מהמחליף לראש בספיקה גבוהה כי אין התנגדות - כל מהים ב 120 מעלות עוברים בראש ולכן הראש מתחמם.
במקביל נכנסים מים קרים - לפי הניסיון שלך והטרמומטר אתה תדע מתי להפסיק הקולינג פלאש ולהתחיל לחלוט.
בזמן חליטה ספיקת המים נמוכה ולכן הראש שומר על החום שלו.
כשהמכונה במנוחה המים במחליף חום מגיעים לטמפרטורה של הדוד (120 מעלות) הראש יותר קר כי הוא פולט חום לסביבה (כמו רדיאטור)
בתחילת הקולינג פלאש פלאש מוזרמים מים מהמחליף לראש בספיקה גבוהה כי אין התנגדות - כל מהים ב 120 מעלות עוברים בראש ולכן הראש מתחמם.
במקביל נכנסים מים קרים - לפי הניסיון שלך והטרמומטר אתה תדע מתי להפסיק הקולינג פלאש ולהתחיל לחלוט.
בזמן חליטה ספיקת המים נמוכה ולכן הראש שומר על החום שלו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
urico1
-
- חבר פעיל

תודה רבה
טוב שיש אותך פה שמתייחס
יום טוב
טוב שיש אותך פה שמתייחס
יום טוב
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
נראה לי שזה קשור לקיץ - הכל עייף....
חוצמזה - תנסה לעשות קולינג פלאש בפולסים ותראה איך הטמפרטורה משתנה בין פולס לפולס.
אתה יכול ככה לתת פולסים עד ל 91 מעלות וישר לחלוט - זה נראה לי יותר קל מאשר פולס אחד ארוך (ככה ראיתי שרונן עם הקולה הטורקי עושה)
חוצמזה - תנסה לעשות קולינג פלאש בפולסים ותראה איך הטמפרטורה משתנה בין פולס לפולס.
אתה יכול ככה לתת פולסים עד ל 91 מעלות וישר לחלוט - זה נראה לי יותר קל מאשר פולס אחד ארוך (ככה ראיתי שרונן עם הקולה הטורקי עושה)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)