שדרוג מערכת הרמקולים למחשב בAudioengine A5,כנסו בבקשה...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכלל חבריי הפורום היקרים,
במהלך סיור בתערוכת האלקטרוניקה הבידורית (HT Show 2011) שהתקיימה לפני כ10 ימים,הבחנתי או יותר נכון אוזניי הבחינו עד כמה שהיה אפשר עם כל ההמולה מסביב בביתן קטן של חברה העונה לשם Audioengine,כמובן שמייד הבחנתי ברמקוליי המדף (מסדרת A5) שנחו להם על סטנד רצפתי דיי מאורך ודקורטיבי ואחרי דיבורים עם הבחור בביתן שהיה מאוד אדיב ונחמד אני חייב לציין,זכיתי לשמוע את סדרת הA5 שהינם רמקולים אקטיביים(מוגברים) ופשוט התאהבתי! למרות כל הרעש הסטטי שהיה במקום הצליל היה כל כך אמיתי וחי שהרגשתי שהוא נתן במה של הופעה חיה ופשוט הרהיב את אוזניי.

כעת אחרי שספרתי לכם על הרומן שלי :P עם הסט המדובר, יש לי כמה דגשים והבהרות למה בכל זאת יש לי לבטים לפני קנייה: ראשית כל הסט המדובר עולה בארצנו 2200 ש"ח,אלה שמכירים יבואו ויגידו שנכון שרמקול ברמת איכות כזו יצדיק מחיר מופרז יותר וכמובן שיש את האחריות "המורחבת" בואו נקרא לה של ה3 שנים אך עדיין אפילו באירופה הרמקולים האלה נמכרים בכ1500 ש"ח שלא לדבר על ארה"ב בכ1000 ש"ח בלבד,נכון יש את עניין המכסים והמע"מ אצלנו אך עדיין זה שיקול דיי חשוב ושאלתי היא האם יש סט נוסף שאני יכול לשמוע ברמת מחיר כזו של 2.0 מוגבר או לא מוגבר שיתן לי מענה דומה או יותר איכותי אפילו?
שנית כל עד כמה שהם היו נשמעים נפלא אני כמובן אצטרך לשמוע אותם שוב בחדר יותר אקוסטי ולא הומה אנשים ורעש שמאוד יכול להשפיע על השמע המתקבל,בנוסף האם מישהו יודע האם ישנה הנחת מזומן אצל היבואן או שניתן להזמין רק דרך האתר?
לסיום אני רק אציין שהרמקולים האלו מיועדים לחדר שינה סטנדרטי והולכים כמובן להתחבר למחשב,הסט היוצא במחשבי הוא של חברת CREATIVE, מסדרת CAMBRIDGE בתצורת 5.1 ערוצים שנמצא אצלי כעשור עם "הגברה" של שני רמקולים אחוריים ממערכת סוני ישנה.

לינק למפרט הרמקול המדובר:
http://audioengineusa.com/Store/Audioen ... tech-stuff

תודה מראש לכל העוזרים בדבר

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

אם הם מצאו חן בעיינך אל תהסס רכוש אותם.
(אגב שמעתי אותם בתערוכה)
לגבי הנחות ושאר ירקות,משום מה פשה בקרבנו הנוהל
של שימוש בטלפון,מיסרון,ואו הודעה בפורומים.
סע ליבואן דבר אתו פנים מול פנים,ותתפלא ברב המקרים תשיג מחיר טוב!
לתשומת לבך יבוא אישי יסתכם בתוספת של כ-55% מחיר הרכישה.
בהצלחה (Y)
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה על התגובה ידידי אך אני מהסס כי אני חושב לעצמי שאולי יש משהו שווה ערך או יותר טוב אפילו ברמת התקציב הזו שאני אולי מפספס,בנוסף רציתי גם לדעת אם כדאי או לא כדאי לתלות רמקולים אלה על הקיר,מכיוון שהם בעלי פיר אחורי ככה שיכול להיות שאני אפסיד את תהודת הבאס שלהם?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

יש כמה רמקולים למחשב חלקם נסקרו באתר (הסולו), לא שמעתי אותם ואני לא יודע אם הם טובים או לא . אבל אם אהבת את מה ששמעת , אזי או שתמצא דרך לייבא אותם מארה"ב , או שתקנה אותם כאן .
ד"א יש לך לינק למקום שבו הם נמכרים בכ1000 ש"ח ? כי המחיר באתר הוא 350 דולר שזה יוצא 1250 ש"ח , תוסיף משלוח ומיסים ואתה מגיע קרוב מאוד למחיר של 1800-2000 ש"ח

יש עוד אופציות שאולי כדאי לך לשקול , וזה מוניטורים מוגברים של תעשיית הפרו , כמו טאנוי ועוד כמה חברות

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

קודם כל הייתי שמח לשמוע על מוניטורים מוגברים מקצועיים אך בתנאי שאין חריגה משמעותית מרף התקציב של הA5,דבר נוסף ששכחתי לציין הוא שאני שומע את רוב סגנונות המוזיקה מלבד רוק כבד וקלאסית,כמו כן גם חשוב לי שהבאס יהיה רך ונעים ולא אגרסיבי מידי.
לגבי המחיר של 1000 ש"ח אין לי לינק ספציפי גם עקב איסור מחירים כמו שהאיר את תשומת ליבי Hybrid מקודם, אך בכל חיפוש חובבני שתעשה בEBAY תמצא את הרמקולים האלו בכ300 דולר,חדשים ועם אחריות...
אשמח לשמוע המלצות נוספות או ביקורות על הרמקולים האלה או אחרים בתחימתם..

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #6 

חפש פה בפורום ותראה את ההתלהבות שלי דווקא מה A2. אני כל כך התלהבתי, שגם קניתי אותם בתערוכה.
ממליץ לך לשמוע אותם בסביבה טבעית (על שולחן עבודה, יחסית קרובים אחד לשני, אתה מולם), ותגלה למה לא בטוח שצריך מדפיים.
אגב, בעניין הפורט האחורי - ב A2 הפורט הוא קדמי, בדיוק בגלל הקיר שאמור להיות מאחוריהם.
גם אני בעלים של Cambride (THX 5.1) וברור שאין מה להשוות.

ושוב אני אכתוב - אני לא נציג \ מקבל עמלות או כל דבר אחר. פשוט אהבתי אותם.. :)

CUPRA_FR פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

כמוני כמוך PCingAddict ידידי,פשוט התאהבתי...
אני באמת אצטרך לשמוע אותם שוב ואז להחליט,אני רק מקווה שאם אחליט לבסוף על A5 (בגלל עומק באס),שלא אאבד את תהודת הבאס עקב קירבה לקיר...
תודה לכולם על הייעוץ :wink:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #8 

ה- Audioengine A5 בעלי פורט אחורי כפי שהוזכר ולכן אינם מתאימים לתלייה בצמידות לקיר, אחרת איכות הפקת הבסים תיפגע קשות.

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #9 

ועוד משהו - קיבלתי עכשיו את הסטנדים, והסאונד השתפר משמעותית.
השולחן כבר לא רועד, והתדרים הנמוכים פשוט נקיים יותר.

partner11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #10 

אני גם אהבתי מאד את הרמקול בתערוכה, וגם לי עברו בראש הרהורי רכישה עובר חדר שינה
במחירים כאלו לא הייתי מתעסק ביבוא מחו"ל

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

אופציה מענינת נוספת...

שליחה #11 

לקנות מגבר T-amp ולצמד לו רמקולים פאסיביים טובים.
ייצא יותר זול ואמור להישמע מעולה.
אני קניתי את זה -

אפשר אפילו לשדך לו רמקולים יד 2 ולהגיע לסאונד משובח מאוד במעט כסף

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”