מה אני צריך:
- מסך 55" (אפשר להתפשר למראת שאני רוצה מסך גדול).
- חשוב לי מאוד הגוונים של השחור. שהשחור יהיה כמה שיותר שחור.
- השימושים העיקריים שלי במסך הם ל streaming של HD ולשחק ב ps3/xbox (ולראות חדשות).
- רצוי LED, למראת שאם יש מסך שהוא ממש טוב לא אכפת לי גם פלזמה. אבל הוא צריך להצדיק את עצמו.
- רק אומר להסר ספק: FULL HD NATIVE RESOLUTION.
-3D לא אכפת לי שיהיה אבל זה מייקר את המסך בעוד 3000 שקל בערך, לא שווה אם אפשר להעלות את הרמה של המסך בעוד קטגוריה. 3D ממש לא עושה לי את זה אבל לא הייתי מתנגד אם זה היה בא ביחד עם משהו שהייתי מסופק ממנו לפי הקריטריונים האחרים.
מה אני לא צריך:
- לא צריך חיבורי אינטרנט או WIFI או DLNA כל מני אפליקצייות למיניהם זה ממש לא מעניין יש לי כל כך הרבה מוצרי צריכת נתונים לא רוצה עוד אחד. רוצה טלוויזיה טובה וכיפית שאני אשחק או אראה HD בכיף חיים.
- 3D לא אכפת לי שיהיה אבל זה מייקר את המסך בעוד 3000 שקל בערך, לא שווה אם אפשר להעלות את הרמה של המסך בעוד קטגוריה. 3D ממש לא עושה לי את זה אבל לא הייתי מתנגד אם זה היה בא ביחד עם משהו שהייתי מסופק ממנו לפי הקריטריונים האחרים.
תקציב: בסביבות ה 10,000 שקל כמובן שפחות זה יותר טוב
הערה: במהלך הבדיקות שלי נתקלתי במסכים (נדירים יחסית בארץ) שנקראים Full led ובטכנולוגיית local dimming עם תאורה אחורית וכו. לפי מה שהבנתי אילו מסכים מצויינים עם contrast מצויין. אבל קשה למצוא אותם. לא מזמן הסתכלתי וראיתי שמוכרים כאילה ביד 2 והם היו גם חדשים. יש איזה סיבה למה אנים לא מרוצים מהמסכים האילו? זה מאוד מפתה לקנות אחד כזה.
תודה