שלום לכולם,
מחפש סט (מגבר ורמקולים) "למתחילים" שיאפשר להנות משני העולמות במידה סבירה. התקציב הוא כ-4000 ש"ח.
האזנתי לכמה וכמה רסיבירים ורמקולים בתקציב זה וכולם נשמעים לי פחות או יותר דומה (צריך להכפיל את התקציב על מנת שאני אשמע הבדל). מכיוון שאין אישור לרמקולים רצפתיים ההבדלים בין הסטליטים הזולים יחסית מטתשטשים עוד יותר.
באינטרנט ראיתי את המערכת הזאת של אונקיו (כולל משלוח מוזל : 4000~ ש"ח)
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT- ... ystems&p=i
לדעתי, על הנייר היא לוקחת בגדול כל דבר שאני יכול להשיג בסכום דומה בארץ.
אני מפספס משהו? לקנות על עיוור? או ללכת על משהו "נחות" יותר מבחינת פרמטרים אבל שהאזנתי לו?
(אמור להשתלב עם 55ех710 ו-C-200)
תודה!
לקנות "על עיוור"?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כבר רשמתי כמה וכמה פעמים שבתקציב הזה לך על יד 2.
שם תוכל לקבל מערכת ברמה דיי סבירה בתקציב הזה.
הסטים האלה של אונקיו מאד בסיסים לא נשמעים משהו....
עם תעלה את התקציב בעוד טיפה תוכל כבר לרכוש משהו ברמה
בהצלחה.
בהצלחה.
אני ממש לא מסכים איתך... אני שמעתי את HT-S7300 של אונקיו וזה נשמע ממש ממש טוב במיוחד אם אתה לוקח בחשבון את הכסף ששילמת עבור זה.ofir-harlev כתב:כבר רשמתי כמה וכמה פעמים שבתקציב הזה לך על יד 2.
בהצלחה....
זה עולה על כול מערכת שאתה יכול לקנות בארץ במחיר הזה.
לגבי השאלה של פותח השרשור, האם לקנות על עיוור בלי לשמוע אז התשובה היא "זה הסיכון שאתה צריך לקחת" אבל לערכתי זהו סיכון מחושב כי זה לא יהיה כל כך גרוע.
בנוסף אתה יכול לחפש ביקורות מקצועיות באינטרנט על המערכות האלה (ויש לא מעט !). לפי מה שאני קראתי הביקורות מאוד מחמיאות. דבר נוסף זה לקרוא קצת customer review של אנשים שקנו את המערכת הנ"ל.
בשורה התחתונה אני חושב שהמערכת הזו שווה כל שקל שתשקיע בה ואני בטוח שאם היא היתה נמכרת בארץ אז המחיר שלה לא היה יורד מ 8,000 ש"ח
ציון