מייצב מתחת
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מי אמר לך את זה ? מישהו שניסה למכור לך מייצב מתח ?
תראה, אם יש לך בית עם חוסר יציבות של חשמל, יש עבר של קפיצות מתח - אז כן, כדאי לרכוש מייצב מתח על מנת שהמסך לא יחטוף קפיצת מתח ישירה. אם לא - אז לפי שיקולך.
אופטימלי במצב שלך יכול להיות UPS, אני לא מכיר מחירים או דגמים ספציפיים היות ואני לא עוסק בזה כמעט.
תראה, אם יש לך בית עם חוסר יציבות של חשמל, יש עבר של קפיצות מתח - אז כן, כדאי לרכוש מייצב מתח על מנת שהמסך לא יחטוף קפיצת מתח ישירה. אם לא - אז לפי שיקולך.
אופטימלי במצב שלך יכול להיות UPS, אני לא מכיר מחירים או דגמים ספציפיים היות ואני לא עוסק בזה כמעט.
Vocare Ad Regnum
הייתה לי התקנה של "רטפון" והמתקין אמר שכדאי מאוד להתקין מייצב מתחת בשווי 195 ש"ח
עד 10 אמפר
אני גר בבניין חדש -קפיצות מתח זה משהו שקורה בתדירות גבוהה ?
ועוד שאלה,אחרי הפסקת חשמל כאשר החשמל חוזר , כל מוצרי החשמל בבית עלולים להימצא בסיכון ? כלומר האם מגיע זרם חשמל גדול יותר מהרגיל לכל נקודת חשמל ?
עד 10 אמפר
אני גר בבניין חדש -קפיצות מתח זה משהו שקורה בתדירות גבוהה ?
ועוד שאלה,אחרי הפסקת חשמל כאשר החשמל חוזר , כל מוצרי החשמל בבית עלולים להימצא בסיכון ? כלומר האם מגיע זרם חשמל גדול יותר מהרגיל לכל נקודת חשמל ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מתקינים מאוד אוהבים למכור מייצבי מתח. אני לא אקח את תפקיד החשמלאי התורן בכל אופן.
כמו שכתבתי לך - רוצה לחיות בשקט ? קנה מייצב מתח, הוא עולה פחות ממה שהציעו לך כמעט בוודאות.
אצלי היו הפסקות חשמל בבית אבל המסך עומד על כנו, כך גם המחשב ושאר המכשירים.
כמו שכתבתי לך - רוצה לחיות בשקט ? קנה מייצב מתח, הוא עולה פחות ממה שהציעו לך כמעט בוודאות.
אצלי היו הפסקות חשמל בבית אבל המסך עומד על כנו, כך גם המחשב ושאר המכשירים.
Vocare Ad Regnum