איכות שידורי ה - HD ב - yes
בהמשך לכל מה שנכתב בפורום אודות האיכות העלובה של שידורי הHD ב yes ' שמתי לב לתופעה חדשה - סרטים ששודרו לא מזמן באיכות hd ', משודרים בשידור חוזר והפעם באיכות שידור רגילה (hd "מותאם") ואני מדבר על ערוצי הhd כמובן.
זה ממש מרגיז - הרי נתנו לנו להבין שאותם הסרטים משודרים בו בזמן בערוצי הסרטים ובערוצי הhd המקבילים ואים הסרט זמין בhd הרי שכך הוא ישודר.
עכשיו נראה שבyes אפילו לא מתאמצים - הרי אים הסרט כבר שודר בעבר בhd הרי שהוא זמין באיכות זו , אז למה הירידה באיכות בשידורים החוזרים?
אני מדבר כמי שהזמין ממיר hd אך ורק כדי לצפות בשידורי hd , אינני צופה בערוצים הרגילים.
האים יש כאן פתח לתביעה צרכנית?
זה ממש מרגיז - הרי נתנו לנו להבין שאותם הסרטים משודרים בו בזמן בערוצי הסרטים ובערוצי הhd המקבילים ואים הסרט זמין בhd הרי שכך הוא ישודר.
עכשיו נראה שבyes אפילו לא מתאמצים - הרי אים הסרט כבר שודר בעבר בhd הרי שהוא זמין באיכות זו , אז למה הירידה באיכות בשידורים החוזרים?
אני מדבר כמי שהזמין ממיר hd אך ורק כדי לצפות בשידורי hd , אינני צופה בערוצים הרגילים.
האים יש כאן פתח לתביעה צרכנית?
ברוך הבא למשפחה, אתה צריך להבין שזה כל מה שיס תוכל לתת לנו, אם אתה רוצה לההנות מHD אמיתי, תוריד קבציי MKV ותיצפה דרך הסטרימר, חברת יס משדרת סרטים בודדים וסדרות בודדות ביותר באיכות של HDTV בלבד, צר לי אבל אני הרמתי ידיים כבר , כל הטלפונים שלי ליס היו רק אכזבה אחת גדולה, הם בפירוש עושים אותי הלא מבין בזה , הם תמיד יגדו שרואים חלק וטוב אצלם HD.
לא יעזור לך כלום!
לא יעזור לך כלום!
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לסרטים...
אגב, אתה מדבר על סרטים מוקלטים? גם לי יש סמל בסרט 'לוק סטוק ושני קנים מעשנים' שהקלטתי לפני איזה חודש-חודשיים של 'HD מותאם' למרות שבמקור מסומן HD, במקרה הזה לממיר פשוט אין מידע על התוכן בגלל שהסימון כבר ירד מלוח השידורים אז הוא הולך לברירת המחדל (שלא ברור למה זו ברירת המחדל), הוא יסומן ב'HD מותאם' בכל מקרה אבל מדובר בHD.
אגב, אתה מדבר על סרטים מוקלטים? גם לי יש סמל בסרט 'לוק סטוק ושני קנים מעשנים' שהקלטתי לפני איזה חודש-חודשיים של 'HD מותאם' למרות שבמקור מסומן HD, במקרה הזה לממיר פשוט אין מידע על התוכן בגלל שהסימון כבר ירד מלוח השידורים אז הוא הולך לברירת המחדל (שלא ברור למה זו ברירת המחדל), הוא יסומן ב'HD מותאם' בכל מקרה אבל מדובר בHD.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
גם מה שמסומן HD איכות ירודה מאוד לאומת התכנים שאני מוריד ב720P.
למשל פרק אחרון של משחקי הכס שצפיתי בו בהורדה באיכות מצויינת ולשם השווה צפיתי בו גם בYES.
שני עולמות......
יש לי הרגשה שבישביל YES גם 480P נחשב HD.
למשל פרק אחרון של משחקי הכס שצפיתי בו בהורדה באיכות מצויינת ולשם השווה צפיתי בו גם בYES.
שני עולמות......
יש לי הרגשה שבישביל YES גם 480P נחשב HD.
"על החתום...."
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לדעתי יס בבעיה גדולה מאוד בגלל האיכות.
כשהוט ייצאו עם ממיר ה MAGIC HD הייתרון הגדול שהיה ליס על הוט יעלם,
ואפילו יעבור להוט.
כשהוט ייצאו עם ממיר ה MAGIC HD הייתרון הגדול שהיה ליס על הוט יעלם,
ואפילו יעבור להוט.
- Hertz33
- חבר ותיק

כרגע היתרון שלהם זה הממיר המקליט .
זה באמת מכשיר נהדר אבל 95% תכנים שאני צופה בהם באים מהרשת באיכות HD אמיתית ולא בדייסה שYES מאכילה אותנו.
למה אני צריך שיכפול של 10 ערוצי SD שעשו להם UPSCALE גרוע.
זה באמת מכשיר נהדר אבל 95% תכנים שאני צופה בהם באים מהרשת באיכות HD אמיתית ולא בדייסה שYES מאכילה אותנו.
למה אני צריך שיכפול של 10 ערוצי SD שעשו להם UPSCALE גרוע.
"על החתום...."
זה איכות HDTV ,שזה קובץ של רק ב480P אולי , אבל יש ממש סרטים בודדים שכן רואים טוב יחסית .Hertz33 כתב:גם מה שמסומן HD איכות ירודה מאוד לאומת התכנים שאני מוריד ב720P.
שני עולמות......
יש לי הרגשה שבישביל YES גם 480P נחשב HD....
- Hertz33
- חבר ותיק

תאמין לי לא יודע למה אני משלם 300 שקל בחודש ליס?!?!?
אם לא הבנות לא היה לי צורך בליווין בכלל. רוב הצפיה זה ב"בוב ספוג" ו"דורה"
את שאר הירקות אני מוריד מהנט. פשוט קשה למצוא את התכנים האלה בדיבוב לעיברית ואין הרבה היצע.
בחישוב מהיר התנתקות מיס תחסוך לי כ3600 שקל לשנה?!?!?
זה סכום עתק.
אם לא הבנות לא היה לי צורך בליווין בכלל. רוב הצפיה זה ב"בוב ספוג" ו"דורה"
את שאר הירקות אני מוריד מהנט. פשוט קשה למצוא את התכנים האלה בדיבוב לעיברית ואין הרבה היצע.
בחישוב מהיר התנתקות מיס תחסוך לי כ3600 שקל לשנה?!?!?
זה סכום עתק.
"על החתום...."
רק לידיעה, " חרם הקוטג' " לא נותן שום אלטרנטיבה לקונים. זה וויתור מלא ומרצון על המוצר.tals79 כתב:ואתה מגדיר את הוט כאלטרנטיבה.. ?rony1234 כתב:יש דרך לשבור את חברת YES , כמו שפתחו על הקוטג חרם בפיסבוק , כך יש לרשום על חברת YES, זה ממש ישבור את החברה, אמן.................
ובשונה מהוט/יס, אף אחד לא החתים אותנו על בלעדיות לקניית קוטג' של תנובה למשל, במשך שלוש שנים רצוף, אז יכולתי להפסיק לקנות קוטג' לגמרי בלי לשלם קנסות יציאה