מזל טוב ל-LiorC על המינוי כעורך ראשי :!:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שבטח שמתם לב, כמות העבודה באתר רק הולכת וגדלה.
כמות הכותבים והתורמים לאתר, הן בצורת מאמרים, סיקורי תערוכות, השקות וכו' רק מתרחבת ועל כן, הצורך בפונקציה של עורך ראשי, כמי שאחראי על תזמוני המאמרים, תוכן באתר בצורה מערכתית יותר וכן לוודא שרמת המאמרים והעריכה שלהם תואמת ואחידה הוא טבעי והכרחי.
LiorC, הינו ותיק מאוד באתר, כמעט מאז שהוקם, ותרם רבות לאתר, גם על דפי הפורום ובעיקר מאחורי הקלעים.
אני בטוח שעם כניסתו של LiorC לתפקיד, רמת האתר רק תעלה.
עלה והצלח !
כמות הכותבים והתורמים לאתר, הן בצורת מאמרים, סיקורי תערוכות, השקות וכו' רק מתרחבת ועל כן, הצורך בפונקציה של עורך ראשי, כמי שאחראי על תזמוני המאמרים, תוכן באתר בצורה מערכתית יותר וכן לוודא שרמת המאמרים והעריכה שלהם תואמת ואחידה הוא טבעי והכרחי.
LiorC, הינו ותיק מאוד באתר, כמעט מאז שהוקם, ותרם רבות לאתר, גם על דפי הפורום ובעיקר מאחורי הקלעים.
אני בטוח שעם כניסתו של LiorC לתפקיד, רמת האתר רק תעלה.
עלה והצלח !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
(Y) בהצלחה לליאור על מינויך -לעורך ראשי! :4u:
הידוע יותר בכינויו -LiorC "האיש עם הכפתור" {במקרה ראיתי הפורום מבצעים}
אבל מה קורה לכם?.. -למה זה נעשה בחשאיות...
לא לעניין...
בכל אופן אין לי ספק שהוא יעשה את עבודתו נאמנה ומכל הלב! בהצלחה ליאור.
עופר.
אבל מה קורה לכם?.. -למה זה נעשה בחשאיות...
בכל אופן אין לי ספק שהוא יעשה את עבודתו נאמנה ומכל הלב! בהצלחה ליאור.
עופר.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מזל טוב , ברוך הבא למועדון 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
עפר, מרטין פתח שרשור שאומר שמינו אותו לעורך ראשי, זה לא בחשאי.. 
היה לזמן קצר ונמחק.
בהצלחה ליאור,
בהחלט תוספת כוח ראויה ונחוצה, לשחרור צוואר הבקבוק הכי משמעותי (ומוזר) בתהליך ההוצ"ל של מאמרים.
בהצלחה ליאור,
בהחלט תוספת כוח ראויה ונחוצה, לשחרור צוואר הבקבוק הכי משמעותי (ומוזר) בתהליך ההוצ"ל של מאמרים.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- oferlaor
- מנהל

- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
יופי, מזל טוב ליאור.
אני ממש ממש מקווה שזה יעזור לאתר לקבל עוד חומר בצורה של מאמרים/מדריכים/סקירות בדף הראשי. זה ממש חסר לי. הלוואי שיגיע יום אחד למצב שכל יום יש איזה שלוש ארבע כתבות/סקירות בעמוד הראשי, כמו לדוגמה ב- pocketpcfreak שחלקכם מכירים היטב.
אה, ועוד שאלה בעניין דומה (למרות שהיא איזוטרית אני יודע) למה פרסום המאמרים תמיד מופיע ב- 7:00 למרות שזה לא כך במציאות?
אני ממש ממש מקווה שזה יעזור לאתר לקבל עוד חומר בצורה של מאמרים/מדריכים/סקירות בדף הראשי. זה ממש חסר לי. הלוואי שיגיע יום אחד למצב שכל יום יש איזה שלוש ארבע כתבות/סקירות בעמוד הראשי, כמו לדוגמה ב- pocketpcfreak שחלקכם מכירים היטב.
אה, ועוד שאלה בעניין דומה (למרות שהיא איזוטרית אני יודע) למה פרסום המאמרים תמיד מופיע ב- 7:00 למרות שזה לא כך במציאות?
HiFiMusic IL
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

aloni,
המאמרים בד"כ משוחררים ב: 00:00 בבוקר (ככה נוח לנו) וזה יוצא ב-7 בבוקר ב-GMT+2. אנחנו לא טורחים לדאוג שהשעון יותאם לשעון קיץ (בר ביצוע אבל נראה לי מיותר) ולכן זה עלול לעלות ב-8:00 למרות שכתוב 7:00...
לגבי העמוד הראשי, לדעתי המאמרים שלנו כבדים למדי ולכן אני אישית מעדיף לתת לכל מאמר את מקומו הראוי ולתת לו את הזמן בכורה שלו. מאמרים שלא נשארים הרבה זמן נקראים על ידי פחות אנשים וכואב לי "לבזבז" אותם על אוויר...
בנוסף, אנחנו לא אתר חדשותי, כלומר אם יש BREAKING NEWS נוסיף אותם לעמוד הראשי אבל המטרה היא לשים דגש על איכות כאשר ברור שזה אומר שיהיה הרבה פחות כמות.
המאמרים בד"כ משוחררים ב: 00:00 בבוקר (ככה נוח לנו) וזה יוצא ב-7 בבוקר ב-GMT+2. אנחנו לא טורחים לדאוג שהשעון יותאם לשעון קיץ (בר ביצוע אבל נראה לי מיותר) ולכן זה עלול לעלות ב-8:00 למרות שכתוב 7:00...
לגבי העמוד הראשי, לדעתי המאמרים שלנו כבדים למדי ולכן אני אישית מעדיף לתת לכל מאמר את מקומו הראוי ולתת לו את הזמן בכורה שלו. מאמרים שלא נשארים הרבה זמן נקראים על ידי פחות אנשים וכואב לי "לבזבז" אותם על אוויר...
בנוסף, אנחנו לא אתר חדשותי, כלומר אם יש BREAKING NEWS נוסיף אותם לעמוד הראשי אבל המטרה היא לשים דגש על איכות כאשר ברור שזה אומר שיהיה הרבה פחות כמות.
תודה רבה לכולם על הברכות !
יש לנו אתר נהדר ואעשה כל מאמץ לקחת חלק בעיצוב וטיפוח הקיים (המצוין) וקידום ופיתוח האתר.
אקדיש מחשבה רבה לנושאי עיצוב סגנון, תוכן, שימושיות ועוד...
לכל מי שיש הערה / הארה בנושא מוזמן לשלוח לי הודעה.
תודה
יש לנו אתר נהדר ואעשה כל מאמץ לקחת חלק בעיצוב וטיפוח הקיים (המצוין) וקידום ופיתוח האתר.
אקדיש מחשבה רבה לנושאי עיצוב סגנון, תוכן, שימושיות ועוד...
לכל מי שיש הערה / הארה בנושא מוזמן לשלוח לי הודעה.
תודה
ליאור
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
מזל"ט ובהצלחה !
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ