שליטה במזגן עם הרמוני ONE
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה הבעיה ללמד אותו?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ממיר ה HD המקורי של יס, זה ללא ההקלטה ושידוע גם בשם Zapper הוא ה ADB 7820.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לגבי המזגן אין אפשרות . אפשר לתכנת on ו off ואולי גם מהירות של המפוח. הבעיה היא שהשלט לא מסוגל לתקשר עם יחידת המזגן מבחינת הטמפרטורה .המלך כתב:לימדתי את השלט ועכשיו זה עובד.
יש מה לעשות עם המזגן?
איזה פעולות צריך לעשות?
תודה...
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
עדכון
כשניסיתי ללמד את השלט לשלוט על המזגן קיבלתי הודעה שיש דגם אחר של מזגן שדומה לשלי אז קיבלתי.
עכשיו אפשר לשלוט במזגן מבחינת הפעלה,הורדה והעלאה של הטמפרטורה,כיוון ועוצמת המפוח אבל משום מה לא כיבוי ואין תצוגה של הטמפרטורה.
אם אוכל לפתור את זה יהיה מושלם.
עכשיו אפשר לשלוט במזגן מבחינת הפעלה,הורדה והעלאה של הטמפרטורה,כיוון ועוצמת המפוח אבל משום מה לא כיבוי ואין תצוגה של הטמפרטורה.
אם אוכל לפתור את זה יהיה מושלם.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
זה ממש בעיה לשלוט על מזגן ישראלי, מכיוון שמדובר לא בפקודה אחת אלא על סידרה של פקודות
למשל כאשר אתה בוחר בקרור בטמפרטורה 25 מעלות ומהירות מאוורר אוטומטי השלט המקורי של המזגן
שולח רצף של פקודות למזגן ושלט ההרמוני לא יודע בד"כ להתמודד עם לימוד פקודות כאלו ארוכות
את יכול לנסות ללמוד ב RAW אבל לא נראה לי שזה יעבוד לפחות לא מניסיון קודם, יש שלטים כמו PRONTO
בזמנו שיכולת ללמד אותם את כל הפקודות אבל אז היית צריך ללמוד רצף של פקודות לכל טמפרטורה ועוצמת מאורר מ 16 מעלות ועד 28 מעלות.
למשל כאשר אתה בוחר בקרור בטמפרטורה 25 מעלות ומהירות מאוורר אוטומטי השלט המקורי של המזגן
שולח רצף של פקודות למזגן ושלט ההרמוני לא יודע בד"כ להתמודד עם לימוד פקודות כאלו ארוכות
את יכול לנסות ללמוד ב RAW אבל לא נראה לי שזה יעבוד לפחות לא מניסיון קודם, יש שלטים כמו PRONTO
בזמנו שיכולת ללמד אותם את כל הפקודות אבל אז היית צריך ללמוד רצף של פקודות לכל טמפרטורה ועוצמת מאורר מ 16 מעלות ועד 28 מעלות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין פה שום טריק שיכול להפוך את שלט ההרומני לתחליף לשלט של המזגן. ברגע שלשלט ההרמוני אין אפשרות לתקשורת דו כיוונית, שלא לדבר על זה שאין לו חיישן טמפרטורה, אי אפשר להפעיל איתו את כל הפונקציות המתקדמות הדורשות שמזגן והשלט יוכלו להחליף ביניהם מידע וכפי ש arotman כתב, רצף הפקודות חורג בהרבה מקרים מהזכרון של ההרמוני.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
Catskinner כתב:אין פה שום טריק שיכול להפוך את שלט ההרומני לתחליף לשלט של המזגן. ברגע שלשלט ההרמוני אין אפשרות לתקשורת דו כיוונית, שלא לדבר על זה שאין לו חיישן טמפרטורה, אי אפשר להפעיל איתו את כל הפונקציות המתקדמות הדורשות שמזגן והשלט יוכלו להחליף ביניהם מידע וכפי ש arotman כתב, רצף הפקודות חורג בהרבה מקרים מהזכרון של ההרמוני....
בדיוק .
מקס' כיבוי והדלקה וגם זה לא "שווה" את המאמץ...
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
עובדה שהצלחתי ללמד אותו גם מהירות מאוורר וכיוון והורדת והעלאה של טמפרטורה.uris כתב:Catskinner כתב:אין פה שום טריק שיכול להפוך את שלט ההרומני לתחליף לשלט של המזגן. ברגע שלשלט ההרמוני אין אפשרות לתקשורת דו כיוונית, שלא לדבר על זה שאין לו חיישן טמפרטורה, אי אפשר להפעיל איתו את כל הפונקציות המתקדמות הדורשות שמזגן והשלט יוכלו להחליף ביניהם מידע וכפי ש arotman כתב, רצף הפקודות חורג בהרבה מקרים מהזכרון של ההרמוני....![]()
בדיוק .
מקס' כיבוי והדלקה וגם זה לא "שווה" את המאמץ......
הבעיה היא שכשאני מוריד או מעלה אני לא יכול לדעת כמה.
אז זה כבר לא רק כיבוי והדלקה.
בכל מקרה אני משאיר את השלט המקורי למה שאי אפשר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זו לא בעיה, גם אני עשיתי את זה ואחרי כמה זמן הבנתי שזה חסר כל תועלת (לפחות לגבי). העלאה והורדה של מאוורר או טמפרטורה, אפילו אם היא נקלטת כשורה, גורמת לכך שהמזגן חייב את השלט המקורי כדי שתהייה לו נקודת יחוס. טכנאי מזגנים של אלקטרה הסביר לי שכשאין תקשורת עם השלט הטמפרטורה נקבעת לבררת מחדל של 25C.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כן, זה כדי לעזור לך למקם את האצבעות על השלט מבלי שתצטרך להביט בו. מאותה סיבה יש גם בליטות או שינוי צורה של המקש בהרבה טלפונים ואפילו בלוחות מקשים למחשב תראה שיש סימנים או בליטת על מקש ה F וה J ועל מקש ה 5 בצד ימין.