A210 MKV & כתוביות בעיברית
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
עובד גדולarnold כתב:יש אפשרות כלשהי לראות את הכתוביות בעיברית של סרט MKV?
ראיתי שיש שרשורים ישנים שזה לא עובד, יש אולי עדכונים?
כשאני בוחר בכתוביות בעיברית מקבלים ג'יבריש, כשמשנים את הקידוד משתנה רק הג'יבריש....
הסבר, פרט ונמקdima_vy כתב:עובד גדולarnold כתב:יש אפשרות כלשהי לראות את הכתוביות בעיברית של סרט MKV?
ראיתי שיש שרשורים ישנים שזה לא עובד, יש אולי עדכונים?
כשאני בוחר בכתוביות בעיברית מקבלים ג'יבריש, כשמשנים את הקידוד משתנה רק הג'יבריש.......
או במילים אחרות, מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד?
גם אם הוא מתכוון לכתוביות המוטמעות הוא לא צריך לראות ג'יבריש אלא עברית הפוכה.Corwin כתב:אני מניח שכותב השרשור מתכוון לכתוביות עבריות המוטמעות ב-mkv - זה לא נתמך....
אם בכל זאת מדובר בכתובית חיצונית, אפשר לנסות לבחור קידוד UTF או לנסות להוריד כתובית אחרת.
תודה על העזרה, המכשיר אצלי כמה ימים, עדכנתי לקושחה האחרונה דרך המכשיר.
העלתי שני סרטי MKV, לשניהם צרפתי קבצי SRT תואמים בשם, שהורדתי ע"י BSPLAYER, בשני המקרים רואים את התרגום בעיברית כג'יבריש לא משנה איזה קידוד אני בוחר.
נראה כאילו התרגום שמשתמשים בו הוא זה בMKV כיון שזה נראה אותו דבר עם קבצי ה SRT ובלעדיהם, יש בכלל דרך לדעת בודאות איזה כתוביות בשימוש?
ניסיתי את כל הקידודים האפשריים וגם גרסעות אחרות של קבצי SRT.
בנושא אחר שראיתי שעלה פה ולא ראיתי אם עלה גם פתרון (כאמור אני רק כמה ימים בנושא אז יש לי חורים בהשכלה), מצאתי דרך להפריד בין הסרטים שלי לאלו של הילדה, בצורה די נוחה, גם בבניה של ה YAMJ וגן בניווט, אם מעניין אז אעלה תיאור מפורט ..
העלתי שני סרטי MKV, לשניהם צרפתי קבצי SRT תואמים בשם, שהורדתי ע"י BSPLAYER, בשני המקרים רואים את התרגום בעיברית כג'יבריש לא משנה איזה קידוד אני בוחר.
נראה כאילו התרגום שמשתמשים בו הוא זה בMKV כיון שזה נראה אותו דבר עם קבצי ה SRT ובלעדיהם, יש בכלל דרך לדעת בודאות איזה כתוביות בשימוש?
ניסיתי את כל הקידודים האפשריים וגם גרסעות אחרות של קבצי SRT.
בנושא אחר שראיתי שעלה פה ולא ראיתי אם עלה גם פתרון (כאמור אני רק כמה ימים בנושא אז יש לי חורים בהשכלה), מצאתי דרך להפריד בין הסרטים שלי לאלו של הילדה, בצורה די נוחה, גם בבניה של ה YAMJ וגן בניווט, אם מעניין אז אעלה תיאור מפורט ..
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לגבי כתוביות:
כשאתה לוחץ על כפתור subtitles, יופיע תפריט על מסך. לחיצה אחת למטה, ותוכל להחליף track של כתוביות. בד"כ הכתוביות שבוך ה-mkv מוגדרות עם שפה, וכתוביות חיצוניות מופיעיות ללא שפה. תנסה לבחור track אחר. (לחיצץ חץ ימינה)
כשאתה לוחץ על כפתור subtitles, יופיע תפריט על מסך. לחיצה אחת למטה, ותוכל להחליף track של כתוביות. בד"כ הכתוביות שבוך ה-mkv מוגדרות עם שפה, וכתוביות חיצוניות מופיעיות ללא שפה. תנסה לבחור track אחר. (לחיצץ חץ ימינה)
ב tracks יש רשימת שפות, ניסיתי גם בעיברית וגם על off אבל אז אין שום כתוביות, לא ראיתי track שללא שפה למעו ה offdima_vy כתב:לגבי כתוביות:
כשאתה לוחץ על כפתור subtitles, יופיע תפריט על מסך. לחיצה אחת למטה, ותוכל להחליף track של כתוביות. בד"כ הכתוביות שבוך ה-mkv מוגדרות עם שפה, וכתוביות חיצוניות מופיעיות ללא שפה. תנסה לבחור track אחר. (לחיצץ חץ ימינה)...
מצאתי את הבעייה, ה BSPLAYER מןריד את הכתוביות ל SUB_FOLDER ןךא לספריה בה נמצא הסרט, אחרי מעבר נוסף על המנואל (שלמה לעזעזל לא מגיע עם הסטרימר?) מצאתי שהכתוביות צריכות להיות באותה ספריה.
תודה לכל מי שנסע לעזור.
תודה לכל מי שנסע לעזור.