1. בעיקרון צריך לנקות כל 250 שעות לערך.
בארצנו מרובת האבק, אולי יותר תכוף.
2. לכל מקרן שיטה שונה והנחיות שונות. קרא את ה-MANUAL.
במקרן הקודם שלי הייתי צריך לפרק את המנורה ועל בית המנורה עצמה היו הפילטרים. במקרן הנוכחי שלי, הפילטר נשלף כמו במייבש כביסה....
במקרה שלך כנראה זה כמו במקרן הקודם (DLP) ולכן זה מצאת את זה בחלק שמדבר על פירוק מנורה.
3. אחרי שתסיר, נסה עם שואב אבק כדי להסיר את החלקים הגדולים ואח"כ עם מתלית לחה בעדינות (אם זה פילטר מתכת).
MartinHSabag כתב:1. בעיקרון צריך לנקות כל 250 שעות לערך.
בארצנו מרובת האבק, אולי יותר תכוף.
...
בחול אין כמויות כאלה של אבק?
...
תלוי איזה חו"ל. הפלנטה לא מחולקת לישראל וחו"ל
ארצות עם אקלים דומה לישראל, דרום קליפורניה למשל, יש בהן פחות או יותר אותה כמות אבק.
באיזורים ירוקים יותר, כמו צפון אירופה, בדרך כלל יש פחות אבק.
אגב, קראתי שעישון בחדר ההקרנה מזיק למקרן.
בקשר לעישון, אני בחיים שלי לא נגעתי בדבר הזה ולא אתקרב לזה, (כל סוג של עישון).
לכן מאז שאני בחדר הזה שזה משהו כמו כמה שנים טובות, אף פעם לא עישנו לי בחדר..
החדר שלי זה קומה למעלה אז ככה שגם אין לי פה אף אחד מלבדי..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
הכבל מחובר למקרן בחיבור VGA ומחובר לרסיבר בחיבור קומפוננט, הDVD מחובר לרסיבר גם כן בקומפוננט, יס מחובר לרסיבר בS.V
עכשיו יש פה בעיה, כאשר אני לוחץ על הMENU של הרסיבר בתגוצה של יס, זה עובד חלק..יש את התגוצה של הווליום והכל בסדר..
אבל שאני עובר לDVD ואני לוחץ על הMENU התמונה קופצת לי ואז חוזרת עם הMENU של הרסיבר, אני מבטל את הMENU התמונה שוב קופצת עם MENU מבוטל.
כמו כן, שאר הדברים לא עובדים כמו שלא רואים את הווליום ואת שאר הOSD.
עד עכשיו הייתי עובד עם כבל S.V ולא היו בעיות בשום דבר..
מה עושים?
אגב רשום במקרן שהוא ברזולוציה של 720X576 בחיבור קומפוננט..
האם זה בסדר..?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2