עדכון firmware ב onkyo 609
היי,
התחדשתי ב onkyo 609 .
אני עובד בתצורה של לפטופ מחובר לרסיבר עם HDMI והרסיבר מחובר לטלוויזיה עם HDMI.
לא יודע למה אבל הרסיבר לא תמיד זיהה שהטלוויזיה מחוברת אליו - פעם כן ופעם לא.
החלטתי להתקין את העדכון קושחה מהאתר של onkyo בשאיפה שזה יפתור את הבעיה.
באמצע העדכון קיבלתי הודעת error כלשהי ומאז שום דבר לא עובד ברסיבר - הוא נדלק אבל אי אפשר לשמוע כלום.
ניסיון להתקין את העדכון מחדש כמה פעמים הביא לאותה תוצאה.
למישהו יש מושג מה לעשות?
התחדשתי ב onkyo 609 .
אני עובד בתצורה של לפטופ מחובר לרסיבר עם HDMI והרסיבר מחובר לטלוויזיה עם HDMI.
לא יודע למה אבל הרסיבר לא תמיד זיהה שהטלוויזיה מחוברת אליו - פעם כן ופעם לא.
החלטתי להתקין את העדכון קושחה מהאתר של onkyo בשאיפה שזה יפתור את הבעיה.
באמצע העדכון קיבלתי הודעת error כלשהי ומאז שום דבר לא עובד ברסיבר - הוא נדלק אבל אי אפשר לשמוע כלום.
ניסיון להתקין את העדכון מחדש כמה פעמים הביא לאותה תוצאה.
למישהו יש מושג מה לעשות?
היבואן...
היבואן הוא טופ אודיו - http://www.topaudio.co.il/
תוכל להוריד מהאתר (תחת "מותגים") חוברת הפעלה בעברית.
תוכל להוריד מהאתר (תחת "מותגים") חוברת הפעלה בעברית.
למה לא לעדכן קושחה?Ran1122 כתב:אני לא מבין למה בכלל התעסקת עם זה, יש שרות מצויין של היבואן, למה לא ביררת איתם?...
לגופו של עניין, האם ניסית לבצע עדכון דרך הרשת או USB ?
תבדוק בחוברת הפעלה - יש שם דרכי פעולה בהתאם לסוג ה error שקיבלתי בעדכון.
רפי
ניסיתי גם USB וגם רשת - אותה תוצאה
ה error שמתקבל הוא 3-84. לפי החוברת צריך פשוט לנסות לעדכן עוד פעם. נסיתי לפחות 5 פעמים וכל פעם אותה תוצאה...
אני ממש אובד עצות , אני אנסה ליצור קשר עם התמיכה בארצות הברית
ה error שמתקבל הוא 3-84. לפי החוברת צריך פשוט לנסות לעדכן עוד פעם. נסיתי לפחות 5 פעמים וכל פעם אותה תוצאה...
אני ממש אובד עצות , אני אנסה ליצור קשר עם התמיכה בארצות הברית
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
יש הבדל. תנתק פיזית מהחשמל, למשך מספר דקות ותנסה שוב.itay25783 כתב:מה ההבדל בין לנתק מהחשמל ללכבות ולהפעיל?...
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
או שתנסה לשדרג שוב ע״י הורדת הקושחה המתאימה, מהאתר האמריקאי שמשם רכשת אני מניח ,להתקן usb(במידה ויש אופציה כזו כמובן)itay25783 כתב:ניתקתי והבעיה נפתרה חלקית.
עכשיו שומעים מהרמקולים (בדקתי רדיו ו USB) אבל למרות שהרסיבר מחובר לטלוויזיה לא רואים כלום בטלוויזיה. (זאת היתה הבעיה מהתחלה)...
אפשרות נוספת היא לגשת ליבואן שיתקן בתשלום או לא בתשלום. לפעמים הם (היבואנים) מפתיעים לטובה.
בהצלחה
itay25783 כתב:ניתקתי והבעיה נפתרה חלקית.
עכשיו שומעים מהרמקולים (בדקתי רדיו ו USB) אבל למרות שהרסיבר מחובר לטלוויזיה לא רואים כלום בטלוויזיה. (זאת היתה הבעיה מהתחלה)...
האם הטלויזיה שלך היא multi systems? האם היא תומכת ב NTSC?
השאלה הזאת מאוד רלונטית כי הרסיבר שרכשת הוא מארה"ב ומן הסתם מוציא תמונה ב NTSC.
ציון
חשבתי על פתרון זמני עד שיימצא פתרון אמיתי ליציאת הוידאו מהרסיבר:
אני יכול לחבר את יציאת ה HDMI מהלפטופ לטלוויזיה וכך להעביר את התמונה ומהטלוויזיה להוציא כבל אופטי לרסיבר וכך לקבל את הסאונד ברסיבר.
האם הסאונד נפגע בצורה כלשהי בשיטה זו(בהנחה ואני מוציא מהלפטופ תכנים של 5.1 ערוצים)?
אני יכול לחבר את יציאת ה HDMI מהלפטופ לטלוויזיה וכך להעביר את התמונה ומהטלוויזיה להוציא כבל אופטי לרסיבר וכך לקבל את הסאונד ברסיבר.
האם הסאונד נפגע בצורה כלשהי בשיטה זו(בהנחה ואני מוציא מהלפטופ תכנים של 5.1 ערוצים)?
מסתמן שאני אצטרך להביא את הרסיבר למעבדה של היבואן. מחיפושים באינטרנט כנראה שזאת בעיית תוכנה. לגבי תשלום עוד לא דיברנו. אני עוד מנסה ליצור קשר עם התמיכה מארצות הברית לראות אם יש פתרון בשלט רחוק (אולי ישלחו לי עדכון firmware ישן יותר).