בעיות EPG ביס ב- 7MC
הבעייה קיימת גם בויסטה (לא עברתי ל 7 עדיין)
החל משלשום המדריך ריק לחלוטין.
לצורך בדיקה - הרצתי mc2xml
הוא ניגש לשרת של מיקרוסופט ומייצר קובץ xmltv אך בחינה של הקובץ שנוצר מראה שאין שום תכנית לאחר ה 24 ליוני.
מה שמסביר מדוע החל משלשום אין יותר לוח משדרים .
והבעייה קיימת גם ב HOT לא רק ב YES
megaepg כבר מזמן הפסיק לעבוד ולא מתעדכן
והחל משלשום גם השירות של מיקרוסופט הפסיק לעבוד
האם יש למישהו אלטרנטיבה ?
אמיר
החל משלשום המדריך ריק לחלוטין.
לצורך בדיקה - הרצתי mc2xml
הוא ניגש לשרת של מיקרוסופט ומייצר קובץ xmltv אך בחינה של הקובץ שנוצר מראה שאין שום תכנית לאחר ה 24 ליוני.
מה שמסביר מדוע החל משלשום אין יותר לוח משדרים .
והבעייה קיימת גם ב HOT לא רק ב YES
megaepg כבר מזמן הפסיק לעבוד ולא מתעדכן
והחל משלשום גם השירות של מיקרוסופט הפסיק לעבוד
האם יש למישהו אלטרנטיבה ?
אמיר
אני עובד עם EPG ישריות מהלויין ואין לי שום בעיה לחלוק אותו
אם מישהו מוכן לקחת את העינין לטיפולו לכתוב תוכנה כלשהי שתעביר באופן קבוע את המידע לשרת כלשהו אני מוכן לספק את הקובץ 3 פעמים ביום
.
אני יודע שיש עוד אנשים שעובדים באותה צורה כמוני ואני מציע שכולם יחלקו את המידע כך שיהיה גיבוי במידה ויש בעיה באחת מהמערכות
אם מישהו מוכן לקחת את העינין לטיפולו לכתוב תוכנה כלשהי שתעביר באופן קבוע את המידע לשרת כלשהו אני מוכן לספק את הקובץ 3 פעמים ביום
.
אני יודע שיש עוד אנשים שעובדים באותה צורה כמוני ואני מציע שכולם יחלקו את המידע כך שיהיה גיבוי במידה ויש בעיה באחת מהמערכות
דיברתי עם השירות של מיקרוספט על הבעיה והם צריכים לחזור אלי היום ואולי כדאי שכל מי שיש לו את הבעיה שהתקשר אליהם, ככל שיש יותר פונים אולי אבל אולי הם התיחסו לבעיה ברצינות הטלפון שלהם 097625400 בכל מקרה אני אעדכן שיחזרו אלי
חזרה אלי ליהי ממיקרוסופט ואמרה לי שאחרי בדיקה של יום וחצי הבעיה לא אצלהם וכנראה הבעיה ב YES אז התקשרתי ל YES ממש לא משוכנע ממה שהנציגה ממיקרוסופט אמרה לי ואחרי 15 דקות שיחה עם נציג YES רק על מה זה מדיה סנטר הוא הצליח להבין אותי בקושי ואמר שהוא מעביר בקשה להנדסה שלהם והוא יחזור אלי עם תשובה בעוד יומיים, אז מה אני אומר לכם אני ממש סקפטי ואבל נראה מה היה, בכל אופן אני לא מותר להם כל כך בקלות אני פשוט חייב לדעת מי אחראי על הנושא ה EPG אחת ולתמיד
YAG כתב:חוצפה של מיקרוסופט. הם מוכרים windows 7 ultimate במחיר גבוה מאוד לאנשים שרוצים את 7mc. כשיש בעיות וזה לא עובד הם טוענים שזו אשמת yes (מבין שזה קשקוש כי טוענים שהבעיה גם בהוט).
אם כך ש*הם* יתקשרו ליס ויפתרו!...
אכן - הבעייה קיימת גם ב HOT - מצ"ב תמונת מסך של VMC שמציגה את הבעייה שה EPG הפסיק להתעדכן ב 24 ליוני
ב HOT
אני מנסה לאתר מה הפתרון הפשוט ביותר להורדת EPG לא דרך מיקרוסופט.
ישנן שתי גישות:
1. הורדה דרך סקרייפרים מהרשת
2. הורדה מהלווין
הבעיה היא שאין פתרון חלק ל 7MC שלא דורש להדביק כל מני חלקים לפתרון כולל - שזה בד"כ מקור לכשלים בשוטף.
1. אין היום פתרון מבוסס סקרייפרים שעובד מקצה עד קצה.
* MegaEPG עבד ב XP אבל כבר לא נתמך, בנוסף, הוא לא יודע להוציא פורמט MXF הנדרש ל 7MC
* הפתרון של PCingAddinct נראה מבטיח - אבל הפסיק לעבוד לי משום מה (כלומר הוא רץ אבל לא מעדכן בסוף את הEPG) - הוא גם לא ניתן להרצה אוטומטית.
* ניסיתי להוריד קבצי XMLTV דרך התוכנות לעיל, ואז להמיר ל MXF דרך XMLTV2MXF - ואז ידנית לטעון ל 7MC דרך LOADMXF - ואחרי זה להגיד ל 7MC לאנדקס מחדש. גם מסובך לאללה ולא מעשי - וגם לא עבד טוב...
2. בעבר הצלחתי דרך MegaEPG להוריד EPG מ DVB ולטעון ב MCE.
לא יודע איך עושים את זה היום? MegaEPG יכול עדיין לעבוד(?) - אבל לא עם 7MC. אם אני מיצר XMLTV איך אני בקלות דוחף ל 7MC...?
בקיצור - האם קיים פתרון פשוט שעובד ואני מפספס???
ישנן שתי גישות:
2. הורדה מהלווין
הבעיה היא שאין פתרון חלק ל 7MC שלא דורש להדביק כל מני חלקים לפתרון כולל - שזה בד"כ מקור לכשלים בשוטף.
* MegaEPG עבד ב XP אבל כבר לא נתמך, בנוסף, הוא לא יודע להוציא פורמט MXF הנדרש ל 7MC
* הפתרון של PCingAddinct נראה מבטיח - אבל הפסיק לעבוד לי משום מה (כלומר הוא רץ אבל לא מעדכן בסוף את הEPG) - הוא גם לא ניתן להרצה אוטומטית.
* ניסיתי להוריד קבצי XMLTV דרך התוכנות לעיל, ואז להמיר ל MXF דרך XMLTV2MXF - ואז ידנית לטעון ל 7MC דרך LOADMXF - ואחרי זה להגיד ל 7MC לאנדקס מחדש. גם מסובך לאללה ולא מעשי - וגם לא עבד טוב...
לא יודע איך עושים את זה היום? MegaEPG יכול עדיין לעבוד(?) - אבל לא עם 7MC. אם אני מיצר XMLTV איך אני בקלות דוחף ל 7MC...?
בקיצור - האם קיים פתרון פשוט שעובד ואני מפספס???
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
בדיוק לפני מספר ימים היה שרשור באותו נושא (אולי כדאי להפוך אותו לדביק...)YAG כתב:אני מנסה לאתר מה הפתרון הפשוט ביותר להורדת EPG לא דרך מיקרוסופט.
ישנן שתי גישות:
2. הורדה מהלווין
בקיצור - האם קיים פתרון פשוט שעובד ואני מפספס???...
http://www.hometheater.co.il/vt115714
שים לב להודעה שלי בדף 7 - לגבי MegaEPG. בעקרון הוא עדיין עובד רק שהוא לא יודע "לדחוף" את ה-EPG לתוך ה-7MC וגם לא יודע לדחוף לתוך ה-XP MCE בגלל השינוי שבא בעקבות ה-roll up 2
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 20#1443920
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
היי,
כל האפשרויות והאופציות המועלות כאן מבורכות ואני מקווה שאכן ימצא פתרון טוב במהרה - אך מדובר בפתרונות לטווח הרחוק.
המצב (העצוב) כרגע הוא שאין בישראל EPG !
לא ב YES ולא ב HOT
לא ב VMC ולא ב 7MC
אנחנו תלויים לחלוטין בחסדיי מיקרוסופט .
כרגע (בנתיים) יש EPG רק לבעלי DVB במחשב.
הפיתרון לטווח הקרוב - מיקרוסופט חייבת לפתור את התקלה מייד !
אגב - השרשור הוא לא מלפני כמה ימים - הוא מלפני שנה+כמה ימים (שים לב לתאריך)
רק בגלל הבעייה הכואבת הנוכחית הוא זכה לתחייה מחודשת (בע"מ 7 ) והוקפץ מחדש.
אמיר
כל האפשרויות והאופציות המועלות כאן מבורכות ואני מקווה שאכן ימצא פתרון טוב במהרה - אך מדובר בפתרונות לטווח הרחוק.
המצב (העצוב) כרגע הוא שאין בישראל EPG !
לא ב YES ולא ב HOT
לא ב VMC ולא ב 7MC
אנחנו תלויים לחלוטין בחסדיי מיקרוסופט .
כרגע (בנתיים) יש EPG רק לבעלי DVB במחשב.
הפיתרון לטווח הקרוב - מיקרוסופט חייבת לפתור את התקלה מייד !
אגב - השרשור הוא לא מלפני כמה ימים - הוא מלפני שנה+כמה ימים (שים לב לתאריך)
רק בגלל הבעייה הכואבת הנוכחית הוא זכה לתחייה מחודשת (בע"מ 7 ) והוקפץ מחדש.
אמיר
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מקווה שיפתר במהרה.
ורק תיקון קטן למשהו שנאמר קודם - 7MC קיים בכל גרסאות חלונות 7 מלבד STARTER שזה רק למיני-ניידים, כך שהטענה שהם גובים 'אלפי שקלים יותר' עבור המדיה סנטר מופרכת לחלוטין.
עם זאת, אנחנו קהל יחסית קטן של משתמשים וכנראה לא משתלם להם לתחזק אותנו.
ורק תיקון קטן למשהו שנאמר קודם - 7MC קיים בכל גרסאות חלונות 7 מלבד STARTER שזה רק למיני-ניידים, כך שהטענה שהם גובים 'אלפי שקלים יותר' עבור המדיה סנטר מופרכת לחלוטין.
עם זאת, אנחנו קהל יחסית קטן של משתמשים וכנראה לא משתלם להם לתחזק אותנו.
הצלחתי לפתור
הפתרון לא אידאלי אבל יותר טוב מהכלום שיש לנו
הבעיה העיקרית הייתה להוריד את הלוח לא העדכון שלו לסנטר.. megaepg עדיין עובד אבל כמו סוסיתא רק על איזה 3-4 ערוצים ואיגור מזמן פרש..
הכלי של pcingaddict דווקא עובד מצויין
להורדה:
http://code.google.com/p/xmltv-grabber/ ... z&can=2&q=
להתקין, לעדכן ערוצים ולבחור את הערוצים שרוצים ולשים לב לאיפה הקובץ נשמר.
להכנסת הלוח למדיה סנטר צריך big screen epg שמי הספיק להוריד בזמנו הרוויח אחרת זה 20$ לא שווה בכלל למרות שהתוכנה ידידותית ועובדת מעולה ובקלות.ניתן למצוא הסברים יותר מפורטים על איך עושים את זה בלינקים שלמעלה.
אני יפרסם לינק לאלטרנטיבה חינמית לעדכון הלוח למדיה סנטר בהמשך אבל בגדול זה עובד..
פעם בשבוע צריך לעשות עדכון ידני לקובץ שידורים עד שתצא גרסה חדשה עם אוטומציה
דרך אגב TVxb mc2xml xmltv xmltv gui proj/ לא עובדים בכלל אז חבלז
הבעיה העיקרית הייתה להוריד את הלוח לא העדכון שלו לסנטר.. megaepg עדיין עובד אבל כמו סוסיתא רק על איזה 3-4 ערוצים ואיגור מזמן פרש..
להורדה:
להכנסת הלוח למדיה סנטר צריך big screen epg שמי הספיק להוריד בזמנו הרוויח אחרת זה 20$ לא שווה בכלל למרות שהתוכנה ידידותית ועובדת מעולה ובקלות.ניתן למצוא הסברים יותר מפורטים על איך עושים את זה בלינקים שלמעלה.
אני יפרסם לינק לאלטרנטיבה חינמית לעדכון הלוח למדיה סנטר בהמשך אבל בגדול זה עובד..
דרך אגב TVxb mc2xml xmltv xmltv gui proj/ לא עובדים בכלל אז חבלז
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
חברים - אני שם לב שהכלי עלה לכותרות בגלל הבעיות הידועות של Win7 עם לוח השידורים.
אני מאוד אשתדל להוציא גרסה שתעזור לכולם להתגבר על הבעיה.
כרגע עצרתי מכיוון שהאתר של Yes לא כל כך מאפשר גישה אליו בלי לשלוח לפחות 10 פרמטרים, וגם זה משתנה בהתאם ל Session.
ברגע שיהיה לי פתרון לבעיה הזו, ה Grabber של Yes יעבוד גם כן, ואז אוכל להתמקד בעניינים אחרים כמו הרצות אוטומטיות (ממומש ב GUI), הכנסה טובה יותר ל 7MC וכו'.
אני מאוד אשתדל להוציא גרסה שתעזור לכולם להתגבר על הבעיה.
כרגע עצרתי מכיוון שהאתר של Yes לא כל כך מאפשר גישה אליו בלי לשלוח לפחות 10 פרמטרים, וגם זה משתנה בהתאם ל Session.
ברגע שיהיה לי פתרון לבעיה הזו, ה Grabber של Yes יעבוד גם כן, ואז אוכל להתמקד בעניינים אחרים כמו הרצות אוטומטיות (ממומש ב GUI), הכנסה טובה יותר ל 7MC וכו'.
היום אני אמור לקבל תשובה ממיקרוסופט ו YES לגבי התקלה, בשיחה האחרונה שלי איתם התעקשתי מהנציג של מיקרוסופט לבצע ועידה מול הגורמים הרלבנטים ב YES כי לי זה לא הולך אז הנציג של מיקרוסופט ביצע ועידה מול נציג של YES וזה היה פשוט מגוחך הנציג של מיקרוסופט מסביר שעה לבחור מ YES מה זאת התוכנה של המדיה סנטר ומשכנע אותו במילים מקצועיות שהבעיה ב YES, בסוף הבחור של YES השתכנע ואמר שכנראה זה בעיה באינטרנט וכנראה שהבעיה היא אצלהם ב YES והוא יעביר בקשה כי אין להם טלפון שם ושהוא יקבל תשובה הוא יחזור אלי.
בכל מקרה הפתרון הוא אצל אחד הגורמים (אגב אמרתי לנציג מיקרוסופט שהבעיה לא רק מול YES גם ב HOT יש אותה בעיה למישתמשי WIN7 ו VISTA), ואנחנו חייבים לתת להם בראש (כמו מחאת הקוטג') לא לוותר להם ולנסות לחפש אלטרנטיבות אחרות שהם מצוינות אבל לרובנו יש מוצר שלא עובד נ ק ו ד ה. וצריך לתת לנו פיתרון דחוף עכשיו!!
אז הטלפון של שירות מיקרוסופט הוא :097625400
הטלפון של YES הוא 2080*
הטלפון של HOT הוא 6900*
אז תתחילו להציף אותם ככל שהיה יותר מתלוננים הם היו חייבים להתייחס אלינו אז קדימה המאבק להחזרת ה EPG מתחיל
בכל מקרה הפתרון הוא אצל אחד הגורמים (אגב אמרתי לנציג מיקרוסופט שהבעיה לא רק מול YES גם ב HOT יש אותה בעיה למישתמשי WIN7 ו VISTA), ואנחנו חייבים לתת להם בראש (כמו מחאת הקוטג') לא לוותר להם ולנסות לחפש אלטרנטיבות אחרות שהם מצוינות אבל לרובנו יש מוצר שלא עובד נ ק ו ד ה. וצריך לתת לנו פיתרון דחוף עכשיו!!
אז הטלפון של שירות מיקרוסופט הוא :097625400
הטלפון של YES הוא 2080*
הטלפון של HOT הוא 6900*
אז תתחילו להציף אותם ככל שהיה יותר מתלוננים הם היו חייבים להתייחס אלינו אז קדימה המאבק להחזרת ה EPG מתחיל
Re: הצלחתי לפתור
babi כתב:הפתרון לא אידאלי אבל יותר טוב מהכלום שיש לנו
להורדה:
דרך אגב TVxb mc2xml xmltv xmltv gui proj/ לא עובדים בכלל אז חבלז...
היי babi,
קודם תודה, וברוך הבא לפורום (אחלה כניסה ! )
אני לא מתכנת אז יש לי כמה דברים שהייתי רוצה להבין\לשאול ברשותך :
אני מבין ? שהכלי של pcingaddict עושה grabbing מאתרים ישראלים שיש בהם לוח משדרים בדומה למה ש megaepg של איגור עשתה בעבר (כן/לא ?)
אני מבין ? גם שהיא מייצרת קובץ epg בפורמט XMLTV (כן /לא ?)
אני גם מבין ? ש XMLTV נקרא על ידי כל תוכניות המדייה סנטר אשר *הם לא* מבית מיקרוסופט
ורק המדיה סנטר של מיקרוספט לא קורא אותו ולכן יש צורך בתוכנה נוספת שתמיר אותו לפורמט של מיקוסופט (כן/לא?)
שאלה: איך נקרא הפורמט של מיקרוסופט ? איך נקרא הקובץ הזה ? איפה הוא יושב ב VMC ו 7MC ?
האם יש צורך הגדיר את זה ב registry על מנתשהמדייה סנטר יקרא אותו ?
שאלה שנייה : האם יש אפשרות לעשות עדיין שימוש ב megaepg של איגור לצורך המרת הקובץ XMLTV לפורמט של מיקרוסופט (במקום big screen) ? ואז הוא כבר ישתול אותו למדייה סנטר ?
אם כן , איך ?
הסיבה היחידה שאני משתמש במיקרוסופט זה בגלל הנוחות של ה EPG והקישוריות שלו עם עינית הIR לממיר אך אם ה EPG לא עובד ויש תוכנה שמייצרת XMLTV - אני לא רואה שום סיבה לא לעבור למשהו יותר מוצלח מבוסס לינוקס אולי ? לא ?
תודה,
אמיר
Re: הצלחתי לפתור
מה קורה אחי?amir_b כתב:babi כתב:הפתרון לא אידאלי אבל יותר טוב מהכלום שיש לנו
להורדה:
דרך אגב TVxb mc2xml xmltv xmltv gui proj/ לא עובדים בכלל אז חבלז...
היי babi,
קודם תודה, וברוך הבא לפורום (אחלה כניסה ! )
אני לא מתכנת אז יש לי כמה דברים שהייתי רוצה להבין\לשאול ברשותך :
תודה,
אמיר...
גם אני לא ממש מתכנת ואת הרוב גילית דרך משחקים וגוגלים
לגבי השאלות אני ישתדל לענות אבל זה בערבון מוגבל..
אני מבין ? שהכלי של pcingaddict עושה grabbing מאתרים ישראלים שיש בהם לוח משדרים בדומה למה ש megaepg של איגור עשתה בעבר (כן/לא ?)
נכון פשוט של איגור כבר לא עובד על הרבה ערוצים והכלי של pcingadd שהוא צדיק שיזכה למצוות עובד יותר טוב אבל עדיין הכלי לא מושלם והוא אפילו פרסם פה בעצמו שהוא משתדל לסדר אותו בינתיים יותר טוב מכלום ומקווה שהוא באמת יצליח לתקתק אותה שנגמור כבר עם הסיפור המרגיז הזה..
אני בינתיים משלב בין שני הקבצים של megaepg והכלי של pcingadd לתוצאה אופטימלית אבל עדיין יש באגים
(חורים וזמנים לא נכונים, לחלק מהערוצים עובד מצויין)
אני מבין ? גם שהיא מייצרת קובץ epg בפורמט XMLTV (כן /לא ?)
נכון
אני גם מבין ? ש XMLTV נקרא על ידי כל תוכניות המדייה סנטר אשר *הם לא* מבית מיקרוסופט
ורק המדיה סנטר של מיקרוספט לא קורא אותו ולכן יש צורך בתוכנה נוספת שתמיר אותו לפורמט של מיקוסופט (כן/לא?)
נכון זה ה big screen epg שממיר ומעדכן ומה שטוב בו שאפשר לעדכן ממנו מכמה קבצים\סורסים שונים בו זמנית
גם הgrabber אמור לעשות את העדכון וההמרה אוטומטית (דרך האופציה של לשמור
mxf) והבנתי שפעם זה עבד אבל עכשיו זה לא ובכל מקרה זה יעדכן רק את הקובץ שהוא הוריד ז"א אי אפשר לעשות לוח כימרי כמו אצלי(חלק ממנו חלק מmegaepg)
שאלה: איך נקרא הפורמט של מיקרוסופט ? איך נקרא הקובץ הזה ? איפה הוא יושב ב VMC ו 7MC ?
האם יש צורך הגדיר את זה ב registry על מנתשהמדייה סנטר יקרא אותו ?
mxf זה הפורמט יושב ב C:\ProgramData\Microsoft\eHome בתוך packages\epglisting
> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Media Center\Service\EPG
אם אני זוכר נכון..
וזה קצת בעייתי לעשות את זה ידני וגם מיותר כי יש מספיק כלים שעושים את זה בשבילך
שאלה שנייה : האם יש אפשרות לעשות עדיין שימוש ב megaepg של איגור לצורך המרת הקובץ XMLTV לפורמט של מיקרוסופט (במקום big screen) ? ואז הוא כבר ישתול אותו למדייה סנטר ?
אם כן , איך ?
לא נראה לי שאפשר לפחות לא שאני יודע וזה גם סביר לא תופס על 7..אני מאז ומתמיד משתמש בbig screen פשוט לפני איזה שנתיים זה היה גרסת בטא בלבד למפתחים בחינם ויש לי גרסא פתוחה(שהייתי חולק בכיף אבל זה לפי מזהה של המחשב שלי בלבד אז לא יעבוד) ..אבל יש אלטרנטיבות פשוט פחות מוצלחות
הסיבה היחידה שאני משתמש במיקרוסופט זה בגלל הנוחות של ה EPG והקישוריות שלו עם עינית הIR לממיר אך אם ה EPG לא עובד ויש תוכנה שמייצרת XMLTV - אני לא רואה שום סיבה לא לעבור למשהו יותר מוצלח מבוסס לינוקס אולי ? לא ?
אני גם מחפש אלטרנטיבה כי כבר זה עלה לי העצבים יש פה מלא מדריכים פשוט זה דורש אנרגיה והשקעת זמן להקים מחדש מדיה סנטר וגם של ויינדוס בסהכ בין המוצלחים שיש לפחות מבחינתי..
לגבי הIR אין בעיה בכלל:
http://www.hometheater.co.il/p1.article ... -%D7%94-IR
תסתכל בחלק של דרך תוכנה חיצונית .. גם התוכנה שבלינק נחמדה אבל המדריך לא מעודכן לגרסא החדשה וגם דורש סבלנות וזמן להקים את המערך
מקווה שהצלחתי לעזור ותודה רבה לpcingaddict שמשקיע מזמנו ואני ממש מקווה שהוא יצליח לארגן לנו פתרון שיעבוד טוב בקרוב מאוד,
בסופו של דבר כל מעבר לתוכנה אחרת בייחוד לנו שמשתמשים במחשב להקליט טלוויזיה מחייב פתרון חיצוני לepg מה שכן אם אני בסוף כן יעבור למשהו אחר אני יגיד לך למה ואיך אולי על הדרך גם נפטר מהפורמט wtv המעצבן שאוכל את הספייס ..
דרך אגב יש את זה:
http://epgstream.net/
זה רץ בתור service ומחליף את העדכון מהמדיה סנטר ז"א ברגע שהתוכנה מוגדרת ועובדת לא צריך לעשות כלום פשוט לעדכן את הלוח שידורים מהמדיה סנטר ברגיל..
http://epgstream.net/
זה רץ בתור service ומחליף את העדכון מהמדיה סנטר ז"א ברגע שהתוכנה מוגדרת ועובדת לא צריך לעשות כלום פשוט לעדכן את הלוח שידורים מהמדיה סנטר ברגיל..